merhaba kizlar,nasilsiniz?
hamis fistiklar,nasil gidiyor?hersey yolundadir insallah
bizde yarin sabah 2li teste gidiyoruz,dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Allah hepimizin yavrularini bagislasin bize insallah
kızlar bebeğimi kaybettim.
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin.çok zormuş.
yarın doktor amcamızla randevumuz var. bakalım yarın gün verecekmi bize. zaten verme ise bu gidişle normal doğum yapacam o olacak
araadaşlar dün opum vardı her şey ylunda gitti inş bu gün dölenmişlerdir
dua edin bana olurmu
gunaydın kızlarrrrrrrr
yazamıyorum uzun zamandır umarım hepiniz iyisinizdir
biz şimdilik iyiyiz şükürler olsun
papatyacımmmm çok büyük acıı evet ama verende RABBİMMM alanda ooo vardır bir sebebi muhakak
RABBİMİN mucizeleri tek değilki sadece RABBİM TEK
GENE OLUCAK İ,NŞLALAH DOGUCAK KUCAKLAYACAKSIN BEBEKLERİNİ
özlem canım sen nasılsın bebişlerin hareketini hissediyormusun?ben pıtırtı şeklinde hissediyodum ama 1 kaç gündür hissetmiyorum yada farkında değilim.içime korku düştü dünde papatyanın yazısını okuyunca iyice endişem arttı.cumartesi hast.gidicem ama zaman geçmiyor bi görseydim sağlıkla bebişimi.
kızlar bebeğimi kaybettim.
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin.çok zormuş.
yetercim seni arayacaklarmı?işallah herşey yolunda gidiyordur.
bilmiyorum ya korku oluyor insanda papatyanın durumunada üzüldüm ondan etkilendim birazda.allah sabır versin:gitme:sakın canım kendini strese sokma şuanda hissetmen mümkün değil canım ben 20 inci haftada hissetmeye baladım 28 e kadar tutarsızdı bazen hiç hissetmediğim oluyordu ama şimdi artık çok nett hissedip saymaya çalışıyorsun artık hareketler çok önemli canım daha strese grimen için erken tatlım ilerleyen haftalarda daha çok takılıyorsun hareketlere şimdi hissettiklerin bebek hareketi değildir canım
maşallah canım ense kalınlığı normalse sorun çıkmaz merak etme.merhaba kizlar..
cok sagolun desteginiz icin..
cok sükür ense kalinligi normal cikti..
yarinda kan testimiz cikicak,insallah ondada sorun yoktur..
yaabnım beni aradılar diğer taraf yazdım diye buraya yazmadım 18 yumıştam 3 tanesi işlem görmüş ve 1 tanesi dölenmiş
yarın tekara arayackalr eğer bölünme devam ederse transfer yapacaklar tek yumoş olduğu için riske atmak istemiyorlarmış
yaabnım beni aradılar diğer taraf yazdım diye buraya yazmadım 18 yumıştam 3 tanesi işlem görmüş ve 1 tanesi dölenmiş
yarın tekara arayackalr eğer bölünme devam ederse transfer yapacaklar tek yumoş olduğu için riske atmak istemiyorlarmış
bilmiyorum ya korku oluyor insanda papatyanın durumunada üzüldüm ondan etkilendim birazda.allah sabır versin:gitme:
maşallah canım ense kalınlığı normalse sorun çıkmaz merak etme.
görmedim canım işallah diğerleride döllenir bu defa ümitliyim işallah müjdeli haberi alaaz senden.:Saruboceq:
canım diğer taraftada yazdım içim acıyo allahım yardımcın olsun...bugün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.sebebi şu anda belli değil yani.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
o zamandan beri çok kötüyüm kızlar.hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de bütün gün ağladık durduk.gecenin bu vakti hala ağlıyorum.yarın bebeğimi benden kopartacaklar.bu öyle acı ki,kürtaj olduğunu bildiğim halde,bebeğim orda durursa bana zarar vereceğini bildiğim halde,yine de annelik içgüdüsüyle sanırım,kürtaj olmak istemiyorum.
burdaki hastanede değil,rahim ameliyatımı yapan doktorumda yarın sabah kürtaj olacağım ve bebeğimden tamamen ayrılacağım.oysa daha 2 gün önce bebek odalarına bakmıştık eşimle birlikte.ne planlar yapmıştık odası için.kız ve erkek isimlerimiz bile belliydi.
Allah beni mi deniyor bilmiyorum ama hayatımda bu kadar yıkık dökük hissetmedim kendimi.hep güçlü sanırdım.kolum kanadım kırlmış gibiyim şimdi.
çıkan gebelik haftasından tahminim,düşük olayı 5-6 gün önce falan oldu.birkaç gündür de zaten,o eski iştahım ve uyku halim gitmiş,göğüslerimdeki ağrı sızı da hemen kaybolmuştu.
yine birakç gün önce rüyamda üzerimde simsiyah bir elbise vardı.ve çamurlu bir yolda yürümeye çalışıyordum.hatta uyandığımda öye korkmuştum ki..siyah görmekten korkarım hep uğursuzluk diye..elimi karnıma koyup,allahım sen rüyamı hayırlara çıkar diye dua etmiştim.
şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
dualarım seninlearaadaşlar dün opum vardı her şey ylunda gitti inş bu gün dölenmişlerdir
dua edin bana olurmu
evet canım elden ne gelir sen nasılsın iyimisin.günaydın arkadaşlar herkes için güzel bi ay olur inşallah diycektim ama papatyanın haberiyle yıkıldım resmen Allah hepimizin bebişlerini korusun kimseye böyle bi acı yaşatmasın canım arkadaşım sanada sabırlar versin rabbim diğer topiğede yazdım zaten çok zor bi durum biliyorum ama eldende bişey gelmiyoki iştesenağlama
canım allahım korktuğun yarlere ugratmasın inşallah..özlem canım sen nasılsın bebişlerin hareketini hissediyormusun?ben pıtırtı şeklinde hissediyodum ama 1 kaç gündür hissetmiyorum yada farkında değilim.içime korku düştü dünde papatyanın yazısını okuyunca iyice endişem arttı.cumartesi hast.gidicem ama zaman geçmiyor bi görseydim sağlıkla bebişimi.
canım sen nasılsın iyimisin ben bu ara ev işiyle çok yoğunum giremiyorum..sakın canım kendini strese sokma şuanda hissetmen mümkün değil canım ben 20 inci haftada hissetmeye baladım 28 e kadar tutarsızdı bazen hiç hissetmediğim oluyordu ama şimdi artık çok nett hissedip saymaya çalışıyorsun artık hareketler çok önemli canım daha strese grimen için erken tatlım ilerleyen haftalarda daha çok takılıyorsun hareketlere şimdi hissettiklerin bebek hareketi değildir canım
merhaba kizlar..
canım diğer taraftada yazdım içim acıyo allahım yardımcın olsun...
dualarım seninle
evet canım elden ne gelir sen nasılsın iyimisin.
canım allahım korktuğun yarlere ugratmasın inşallah..
canım sen nasılsın iyimisin ben bu ara ev işiyle çok yoğunum giremiyorum..
inşallah canım dualarım seninle..
cok sükür canim insallah :Saruboceq:
yarin sabah cikicak sonuc ama biz ögleden sonra gidicez..
hayirlisi..
sen nasilsin?yegenimizin cinsiyeti bellimiydi canim ya?okudum ama sen miydin, yazdimmi yazamadim mi inan aklim basimda degil :kedi:
evet canım hissediyorum bir tanesi solda olan çok kıpırdanak bütün gün gıdıklıyo beni.ama diğerlerini çok arada hissediyorum kokrular korkuları getiriri canım içini ferah tut bişeycik olmas onlara merak etmeözlem canım sen nasılsın bebişlerin hareketini hissediyormusun?ben pıtırtı şeklinde hissediyodum ama 1 kaç gündür hissetmiyorum yada farkında değilim.içime korku düştü dünde papatyanın yazısını okuyunca iyice endişem arttı.cumartesi hast.gidicem ama zaman geçmiyor bi görseydim sağlıkla bebişimi.
bilmiyorum canım ama ALLAH yardım ediyo hiçç şükürler olsun .kıpırdıyolar ama tekmelemediler daha dur bakalım şimdiden tekmelettiririm babalarını kaydirigubbakcemile3canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberlerle geliceksin
canım çokk ama çokk üzüldüm bende benzer acıyı yaşadım hatta daha bile ağırı canım 20 haftalık bebeğimi canlı canlı doğum yaptım ve sonrasında çok üzüldüm kahroldum canım ama rabbim sabrını veriyor üzerinden 3 yıl geçti ve ben tekrardan doğal yoldan hamile kaldım canım şimdi allaha şükürler olsun çok sıkıntılıda olsa 32 haftaya geldimm inşallah sağ salim noksansız kusursuz vaktinde kucağıma almayı nasip olsun inşallah sende bugünleri göreceksin 2. bebeğini sağlıcakla kucaklıyacaksın canım
canım evet yaniiii bazı doktorar bir ay öncesinden veriyor tarihi valla seninkide aşırı rahat bir doktor canım neyse bbebeğin için bir gün bile kar talım bu belirsizlik onun işine yaramış oldu hayırlı haberlerle gel inşallah
canım hadi bakalım inşallah güzel güzel döllenirler sonrada göbüşüne konuverirler veee hamiş haberlerini almak nasip olsun inşallahh canım
canım iyi olmanıza çok sevindim maşallah bebişlerine biz bir taneyle zor başa çıkıyoruz valla hareketlerinden falan seninkiler 3 ü birden vurdularmı vallaaa seni hoplatırlar hatta babalarına bile hissetirirler kendilerini allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim senin gösterdiğin cesaretin allahım mükafatını verecektir eminim bben canım
gözün aydın canımmmmerhaba kizlar..
canım sen nasılsın iyimisin ben bu ara ev işiyle çok yoğunum giremiyorum..
merhaba kizlar..
yeter,aymes,canzi,özlem,cucu,sevcan,casper ,yabangülüm,cucu ve belgincim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.biz de dr dan geldik şimdi.1 haftadır içimde ölüymüş meğer.ama görsenin kocaman olmuş.başı,gövdesi,kolları bacakları öyle belirgindi ki..rahmin nerdeyse tamamını kaplamış.öyle görünce o an çok kötü oldum.
şimdi içim bomboş.bebeği gebetik incelemeye gönderdiler.1 aya belli olurmuş sonuçlar.dr kromozom anomalisinden şüphelendi ama bilmiyoruz yinede.bugün daha iyiyim.
dün gece hiç uyumadım.sabaha kadar ağladım durdum.neden ben,neden ben diye ama veren de allah,alan da allah.onun bir bildiği vardı sanırım.
allahım size sağlıklı hamilelikler,sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler versin inşallah..bu acıyı öyle derinden yaşadım ki,ilk kez bu kadar canı gönülden dua ediyorum size..
cucucum ense kalınlığının normal çıkmasına çok sevindim.bundan sonrası da sorunsuz olur inşallah..
yetercim dualarım seninle.inşallah bu son olur ve sağlıkla bebeğine kavuşursun..
yeter,aymes,canzi,özlem,cucu,sevcan,casper ,yabangülüm,cucu ve belgincim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.biz de dr dan geldik şimdi.1 haftadır içimde ölüymüş meğer.ama görsenin kocaman olmuş.başı,gövdesi,kolları bacakları öyle belirgindi ki..rahmin nerdeyse tamamını kaplamış.öyle görünce o an çok kötü oldum.
şimdi içim bomboş.bebeği gebetik incelemeye gönderdiler.1 aya belli olurmuş sonuçlar.dr kromozom anomalisinden şüphelendi ama bilmiyoruz yinede.bugün daha iyiyim.
dün gece hiç uyumadım.sabaha kadar ağladım durdum.neden ben,neden ben diye ama veren de allah,alan da allah.onun bir bildiği vardı sanırım.
allahım size sağlıklı hamilelikler,sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler versin inşallah..bu acıyı öyle derinden yaşadım ki,ilk kez bu kadar canı gönülden dua ediyorum size..
cucucum ense kalınlığının normal çıkmasına çok sevindim.bundan sonrası da sorunsuz olur inşallah..
yetercim dualarım seninle.inşallah bu son olur ve sağlıkla bebeğine kavuşursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?