Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlem canım sen nasılsın bebişlerin hareketini hissediyormusun?ben pıtırtı şeklinde hissediyodum ama 1 kaç gündür hissetmiyorum yada farkında değilim.içime korku düştü dünde papatyanın yazısını okuyunca iyice endişem arttı.cumartesi hast.gidicem ama zaman geçmiyor bi görseydim sağlıkla bebişimi.

merhaba kizlar,nasilsiniz?
hamis fistiklar,nasil gidiyor?hersey yolundadir insallah
bizde yarin sabah 2li teste gidiyoruz,dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Allah hepimizin yavrularini bagislasin bize insallah

canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberlerle geliceksin

kızlar bebeğimi kaybettim.
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin.çok zormuş.

canım çokk ama çokk üzüldüm bende benzer acıyı yaşadım hatta daha bile ağırı canım 20 haftalık bebeğimi canlı canlı doğum yaptım ve sonrasında çok üzüldüm kahroldum canım ama rabbim sabrını veriyor üzerinden 3 yıl geçti ve ben tekrardan doğal yoldan hamile kaldım canım şimdi allaha şükürler olsun çok sıkıntılıda olsa 32 haftaya geldimm inşallah sağ salim noksansız kusursuz vaktinde kucağıma almayı nasip olsun inşallah sende bugünleri göreceksin 2. bebeğini sağlıcakla kucaklıyacaksın canım

yarın doktor amcamızla randevumuz var. bakalım yarın gün verecekmi bize. zaten verme ise bu gidişle normal doğum yapacam o olacak

canım evet yaniiii bazı doktorar bir ay öncesinden veriyor tarihi valla seninkide aşırı rahat bir doktor canım neyse bbebeğin için bir gün bile kar talım bu belirsizlik onun işine yaramış oldu hayırlı haberlerle gel inşallah

araadaşlar dün opum vardı her şey ylunda gitti inş bu gün dölenmişlerdir
dua edin bana olurmu

canım hadi bakalım inşallah güzel güzel döllenirler sonrada göbüşüne konuverirler veee hamiş haberlerini almak nasip olsun inşallahh canım

canım iyi olmanıza çok sevindim maşallah bebişlerine biz bir taneyle zor başa çıkıyoruz valla hareketlerinden falan seninkiler 3 ü birden vurdularmı vallaaa seni hoplatırlar hatta babalarına bile hissetirirler kendilerini allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim senin gösterdiğin cesaretin allahım mükafatını verecektir eminim bben canım

sakın canım kendini strese sokma şuanda hissetmen mümkün değil canım ben 20 inci haftada hissetmeye baladım 28 e kadar tutarsızdı bazen hiç hissetmediğim oluyordu ama şimdi artık çok nett hissedip saymaya çalışıyorsun artık hareketler çok önemli canım daha strese grimen için erken tatlım ilerleyen haftalarda daha çok takılıyorsun hareketlere şimdi hissettiklerin bebek hareketi değildir canım

merhaba kizlar..
cok sagolun desteginiz icin..
cok sükür ense kalinligi normal cikti..
yarinda kan testimiz cikicak,insallah ondada sorun yoktur..

kızlar bebeğimi kaybettim.
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin.çok zormuş.

papatyamm,inanamiyorum ya,sok oldum..cok üzüldüm mafoldumben
vardir Rabbimizin bir bildigi elbette,vaohaoldumsmilerdir bundada bir hayir..
ama inanki icimden bisey koptu sanki..
Allahim sabir versin sana,cok gecmis olsun..
insallah en yakin zamanda saglikli sihhatli evlatlarini gönderir sana..

yetercim seni arayacaklarmı?işallah herşey yolunda gidiyordur.

yaabnım beni aradılar diğer taraf yazdım diye buraya yazmadım 18 yumıştam 3 tanesi işlem görmüş ve 1 tanesi dölenmiş
yarın tekara arayackalr eğer bölünme devam ederse transfer yapacaklar tek yumoş olduğu için riske atmak istemiyorlarmış

bilmiyorum ya korku oluyor insanda papatyanın durumunada üzüldüm ondan etkilendim birazda.allah sabır versin:gitme:
merhaba kizlar..
maşallah canım ense kalınlığı normalse sorun çıkmaz merak etme.

görmedim canım işallah diğerleride döllenir bu defa ümitliyim işallah müjdeli haberi alaaz senden.:Saruboceq:

yeterimm hakkinda hayirlisi olsun canimm..
güzelce döllensin,bölünsün minigin,göbisine konup simsiki tutunsun insallah canim :Saruboceq:

cok sükür canim insallah :Saruboceq:
yarin sabah cikicak sonuc ama biz ögleden sonra gidicez..
hayirlisi..
sen nasilsin?yegenimizin cinsiyeti bellimiydi canim ya?okudum ama sen miydin, yazdimmi yazamadim mi inan aklim basimda degil :kedi:

canım diğer taraftada yazdım içim acıyo allahım yardımcın olsun...
araadaşlar dün opum vardı her şey ylunda gitti inş bu gün dölenmişlerdir
dua edin bana olurmu
dualarım seninle
evet canım elden ne gelir sen nasılsın iyimisin.
canım allahım korktuğun yarlere ugratmasın inşallah..
canım sen nasılsın iyimisin ben bu ara ev işiyle çok yoğunum giremiyorum..
merhaba kizlar..

inşallah canım dualarım seninle..

Allah razi olsun canim cok sagol Şeniz

bende iyiyim.yazmıştım doktor kıza benziyor dedi sanırım kız.kesin değil dedi ama genelde ilk tahminler doğru çıkıyor.eşim hala erkek çıkacak diye ümitli:)cumartesi gidince kesin söyler artık hayırlısı olsun.3lü test yaptıracaz sağlıklı göreyimde yeter bana.boshayallersmile

evet canım hissediyorum bir tanesi solda olan çok kıpırdanak bütün gün gıdıklıyo beni.ama diğerlerini çok arada hissediyorum kokrular korkuları getiriri canım içini ferah tut bişeycik olmas onlara merak etme
bilmiyorum canım ama ALLAH yardım ediyo hiçç şükürler olsun .kıpırdıyolar ama tekmelemediler daha dur bakalım şimdiden tekmelettiririm babalarını kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar..
gözün aydın canımmm

canım inşallah sımsıkı tutunur annesine pes etmez annesi gibi inatçı çıkar bebeğinde

canım sen nasılsın iyimisin ben bu ara ev işiyle çok yoğunum giremiyorum..

ben iyiyim canım ama günler ilerledikçe stres oluyorum hep yatmaktan sürekli kendimi dinliyorum of oram ağrıyor kasılmam oluyor falan derken günler geçip gidiyor canım allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı noksansız kusursuz bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlı haberler gelsin yarına inşallah canım inşallah en hayırlsı olsun hakkında canım

merhaba kizlar..

canım gözünaydın güzel haberlerle gelmişsin ense kalınlığından biraz belli oluyor zaten canım inşallah kan sonucunda güzel çıkar bu sıkıntıyıda atlatmış olursun canım

yeter,aymes,canzi,özlem,cucu,sevcan,casper ,yabangülüm,cucu ve belgincim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.biz de dr dan geldik şimdi.1 haftadır içimde ölüymüş meğer.ama görsenin kocaman olmuş.başı,gövdesi,kolları bacakları öyle belirgindi ki..rahmin nerdeyse tamamını kaplamış.öyle görünce o an çok kötü oldum.
şimdi içim bomboş.bebeği gebetik incelemeye gönderdiler.1 aya belli olurmuş sonuçlar.dr kromozom anomalisinden şüphelendi ama bilmiyoruz yinede.bugün daha iyiyim.
dün gece hiç uyumadım.sabaha kadar ağladım durdum.neden ben,neden ben diye ama veren de allah,alan da allah.onun bir bildiği vardı sanırım.
allahım size sağlıklı hamilelikler,sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler versin inşallah..bu acıyı öyle derinden yaşadım ki,ilk kez bu kadar canı gönülden dua ediyorum size..

cucucum ense kalınlığının normal çıkmasına çok sevindim.bundan sonrası da sorunsuz olur inşallah..
yetercim dualarım seninle.inşallah bu son olur ve sağlıkla bebeğine kavuşursun..

canım bu son acın olsun allahım bunun ömrünü diğer dogacak bebeklerine versin demekki hayırlısı bu canım allah göstermesin ya sakat felan olsaydı o daha zor olurdu böylesi hayırlısı demekki...

canım inan çok üzüldük ,senin için çok daha zor allah sabır versin.olup kaybetmek çok daha zordur hepimiz elimiz yüreğimizde bişey olmasın diye dua ediyoruz. rabbim herşeyin hayırlısını verir verende o alanda o.götüremeyeceğimiz kadar yük yüklemesin hiç birimize.işallah en kısa zamanda bebişin yeniden geliverir göbişine yeniden seviniriz hep beraber.toparlanman zor olur ama elinden geldiği kadar iyi olmaya çalışki bebişin bi daha gelsin.

papatya allah sabır versin
ben de yaşadım kasım ayında aynı şeyi ama rabbm öyle büyük ki o bebeğimi doğuracağım tarihlerde yeniden hamileyim

dilerim tekrar yaşamam aynı şeyi
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…