Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ada ege nin ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor topiğine yazdığı yazı
doğum olmuş bebeklerden biri küvözdeymiş
inşallah kısa sürede çıkar

alıntı yaptım

canım yediğin bişey dokunmuştur.korkma bişey olmaz bebişine.inan hepimiz aynı endişeyi yaşıyoruz rabbim esirgesin.:Saruboceq:

bende geldim sanırım aranıza kızlarrr bugun itibariyle kan değerim 137.15 adetim 4 gun geçti ve değer bu rabbim hayırla almayı nasip etsin kucağımıza

melony çok sevindik kardeşim.buhardan sonra beraber oldunuzm?nasıl yaptın buharı ne kadar buğday koydun ne kadar suayrıntılı yazarsan faydalanırız sebeb olur inş

evet canım birimiz kızız diğerleri cumartesi belli olucak kısmetse
bende geldim sanırım aranıza kızlarrr bugun itibariyle kan değerim 137.15 adetim 4 gun geçti ve değer bu rabbim hayırla almayı nasip etsin kucağımıza

hoşgeldin cnaım umarım en kısa zamanda diğer arkadaslarımızda koşarak gelirler buraya

çok sağol canım.amin inşallah..

değerin çok güzel melonicim.hadi hayırlı olsun:)

canımmm çokk sevindim gözünaydın allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağına almayı nasip etsin inşallahh canım
darısı olmayan sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallahh

kızlar dün transferim oldu
biricim bebişimi aldım geldim inşş 9 ay benimle olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sizler (annelerin dualrı kabul olur )ve küçük mucizeleriniz bizlere dua edein

ececim bebişin nasıl büyümüş maşallah
Ankarada nerdeydin sen
oğluşumla tanıştıralım bi ara güzel kızını ama biz küçüğüz azcık :))
Cankayadayım canım senin oglusunada masallah tanıstırırm ama vermem kızımı

canım umarım saglıklı bi hamilelik gecirir bebegini saglıkla alırsın kucagına hayırlı olsun

:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: işallah yeterim işallah.

melony çok sevindik kardeşim.buhardan sonra beraber oldunuzm?nasıl yaptın buharı ne kadar buğday koydun ne kadar suayrıntılı yazarsan faydalanırız sebeb olur inş

saol canım hemen anlatayım burda dilem arkadaşımız var o yapmıştı ben aşure zamanı kalan bir paket bulguru kaynattım önce sanırım 1 kiloydu sonra bir su bardağından fazla zeytin yağı ve bir demet maydonozu içine attım az daha su ekledim buharına 13. 14. 15. gece oturdum 1 saat oturdum sonra üşütmeden hemen birlikte oluyosun birde 12. gece cok fazla sıcak olmayan suyu ilişkiden hemen sonra paça arama koydum tam dibe değil bacaklarımın arasına o gece de öle uyudum sanırım 2 saat uyudum birde ben bu ay 41 hamileden para topladım hacce giden biriylre göndermek için sanırım toplarken kaldım ama yinede göndereceğim parayı denemekte fayda var bence

canım hoşgeldin sağlıklı kucağınada alırsın inşallah
hoşbulduk canım aymesim bende hamişim artık hala inanamıyorum ve bişe olcak diye cok korkuyorumeyvahedigeldismile

evet canım birimiz kızız diğerleri cumartesi belli olucak kısmetse

hoşgeldin cnaım umarım en kısa zamanda diğer arkadaslarımızda koşarak gelirler buraya

inşallah canım senin bebişlerde inşallah sağ salim alırsın kucağına biri kız demekki hadi bakalım diğerleri ne olcak aman sağlıklı olsunda :ecrin_bebek:

çok sağol canım.amin inşallah..

değerin çok güzel melonicim.hadi hayırlı olsun:)

saol canım rabbim tez zamanda sana da göndersin eşi içinde olur derler belki kısa zamanda tekrar kalırsın hamile inşallah öle olur papatyacım

amin saol canım inşallah diğer arkadaşlarımızada nasip eder sırada yeter var inşallah

inşallah canım dualrıım herzaman senle rabbim bu sefer ol der inşallah
Cankayadayım canım senin oglusunada masallah tanıstırırm ama vermem kızımı

canım umarım saglıklı bi hamilelik gecirir bebegini saglıkla alırsın kucagına hayırlı olsun

inşallah tek temennim bu

kızlar saĞolun
ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

melony çok sevindim tatlım rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah

yeter cim hadi inşallah dualarımdasın

ecenin annesi öptük çok

canım hayırlı olsun inşllahhh
allahım dualarımızı kkabul etsin
meleğin seninle olsun ve dokuza göbüşünde ondan sonraki yaşamındada hep seninle olur
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alıcağız allahın izni ile
yüce mevlam emeklerinin karşılığını versin inşallah

meraba arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda.3lü test için kan verdik 3-4 gün sonra alacaz sonucu.işallah iyi çıkar.cinsiyetini sordum yine kesin bişey demedi kıza benziyor ama herkese söylemeyin yanıladabiliriz dedi.5.ayda net bişey söyleyebilirim dedi.1 ay sonra gidicez önemli olan sağlıklı olması ama cinsiyeti belli oldumu ona göre hazırlık filan yaprız.rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

kızlar selam
nasılsınız ben iyi değilim cunku bhc değerim az yükseliyor perşembe 137 olan değer cumartesi gunu 196 olmuş doktorum düşük olabilir dedi hakkımda hayırlısı olsun böle olupta hamileliği devam eden varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…