Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..
Arkadaşlar biliyosunuz benim mide bulantım falan hiç olmadı ama bugün aşırı şekilde midem ağrıyo bulantı şeklinde değil resmen göğsümün altından karnıma kadara ağrılar saplanıyo oturamıyorum böyle olan varmı aranızda hemen endişeleniyorum ilk defa olunca kötü bişey yoktur inşallah ödüm kopuyo bebişime bişey olucak ide bu korkular mahfediyo beni:çok üzgünüm:
canım yediğin bişey dokunmuştur.korkma bişey olmaz bebişine.inan hepimiz aynı endişeyi yaşıyoruz rabbim esirgesin.:Saruboceq:
bende geldim sanırım aranıza kızlarrr bugun itibariyle kan değerim 137.15 adetim 4 gun geçti ve değer bu rabbim hayırla almayı nasip etsin kucağımıza
zemuszemus:teytey:gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin:sm_cool:
bende geldim sanırım aranıza kızlarrr bugun itibariyle kan değerim 137.15 adetim 4 gun geçti ve değer bu rabbim hayırla almayı nasip etsin kucağımıza
evet canım birimiz kızız diğerleri cumartesi belli olucak kısmetse]neler olmuş ben kaçırdım
demek adaege doğuma giriyomuş inşallah bebeklerine sağlıcakla kavuşur
yabangülüm sanırsam rahim büyümesinden o ağrılar şiddetli olursa dr una danış
cucum nasılsın
özlem bebikler kız demek ne güzel[
papatya geçmiş olsun canını sıkma
sağlıcakla yeniden hamile kal inşallahhh
maviumut Allah büyük inşallah sırasıyla kalpatışlarını da haraket ettiği günleride duyacaksın
sünger canım badem biliyosun rahim ağzı nedeniyle daha önce erken haftalarda ikizlerini kaybetti
bu bebkler için rahim ağzına dikiş atıldı ve epey ay hastanede yattı
muhtemelen bu haftaya kadar idare etmişlerdir
başka bi sorun yoksa tabii
inşallah sağlıcakla kavuşmuştur yavrularına
ece sen haberini nerden aldın tatlım
Cankayadayım canım senin oglusunada masallah tanıstırırm ama vermem kızımıececim bebişin nasıl büyümüş maşallah
Ankarada nerdeydin sen
oğluşumla tanıştıralım bi ara güzel kızını ama biz küçüğüz azcık :))
kızlar dün transferim oldu
biricim bebişimi aldım geldim inşş 9 ay benimle olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sizler (annelerin dualrı kabul olur )ve küçük mucizeleriniz bizlere dua edein
melony çok sevindik kardeşim.buhardan sonra beraber oldunuzm?nasıl yaptın buharı ne kadar buğday koydun ne kadar suayrıntılı yazarsan faydalanırız sebeb olur inş
hoşbulduk canım aymesim bende hamişim artık hala inanamıyorum ve bişe olcak diye cok korkuyorumeyvahedigeldismilecanım hoşgeldin sağlıklı kucağınada alırsın inşallah
evet canım birimiz kızız diğerleri cumartesi belli olucak kısmetse
hoşgeldin cnaım umarım en kısa zamanda diğer arkadaslarımızda koşarak gelirler buraya
çok sağol canım.amin inşallah..
değerin çok güzel melonicim.hadi hayırlı olsun:)
canımmm çokk sevindim gözünaydın allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağına almayı nasip etsin inşallahh canım
darısı olmayan sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallahh
Cankayadayım canım senin oglusunada masallah tanıstırırm ama vermem kızımı
canım umarım saglıklı bi hamilelik gecirir bebegini saglıkla alırsın kucagına hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?