iyi olmana sevindim canimm.insallah saglikla gecer hamileliklerimiz..bende iyiyim.yazmıştım doktor kıza benziyor dedi sanırım kız.kesin değil dedi ama genelde ilk tahminler doğru çıkıyor.eşim hala erkek çıkacak diye ümitli:)cumartesi gidince kesin söyler artık hayırlısı olsun.3lü test yaptıracaz sağlıklı göreyimde yeter bana.boshayallersmile
canim cok sagol..nasilsin?görüsemedik uzun zamandir..evet canım hissediyorum bir tanesi solda olan çok kıpırdanak bütün gün gıdıklıyo beni.ama diğerlerini çok arada hissediyorum kokrular korkuları getiriri canım içini ferah tut bişeycik olmas onlara merak etme
bilmiyorum canım ama ALLAH yardım ediyo hiçç şükürler olsun .kıpırdıyolar ama tekmelemediler daha dur bakalım şimdiden tekmelettiririm babalarını kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canımmm
canım inşallah sımsıkı tutunur annesine pes etmez annesi gibi inatçı çıkar bebeğinde
cok sagol canim tüm güzel dileklerin icin..sen nasilsin,nasil gidiyor hamileik canim?Şenizben iyiyim canım ama günler ilerledikçe stres oluyorum hep yatmaktan sürekli kendimi dinliyorum of oram ağrıyor kasılmam oluyor falan derken günler geçip gidiyor canım allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı noksansız kusursuz bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hayırlı haberler gelsin yarına inşallah canım inşallah en hayırlsı olsun hakkında canım
canım gözünaydın güzel haberlerle gelmişsin ense kalınlığından biraz belli oluyor zaten canım inşallah kan sonucunda güzel çıkar bu sıkıntıyıda atlatmış olursun canım
yeter,aymes,canzi,özlem,cucu,sevcan,casper ,yabangülüm,cucu ve belgincim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.biz de dr dan geldik şimdi.1 haftadır içimde ölüymüş meğer.ama görsenin kocaman olmuş.başı,gövdesi,kolları bacakları öyle belirgindi ki..rahmin nerdeyse tamamını kaplamış.öyle görünce o an çok kötü oldum.
şimdi içim bomboş.bebeği gebetik incelemeye gönderdiler.1 aya belli olurmuş sonuçlar.dr kromozom anomalisinden şüphelendi ama bilmiyoruz yinede.bugün daha iyiyim.
dün gece hiç uyumadım.sabaha kadar ağladım durdum.neden ben,neden ben diye ama veren de allah,alan da allah.onun bir bildiği vardı sanırım.
allahım size sağlıklı hamilelikler,sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler versin inşallah..bu acıyı öyle derinden yaşadım ki,ilk kez bu kadar canı gönülden dua ediyorum size..
cucucum ense kalınlığının normal çıkmasına çok sevindim.bundan sonrası da sorunsuz olur inşallah..
yetercim dualarım seninle.inşallah bu son olur ve sağlıkla bebeğine kavuşursun..
kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim
canım 7.veya 8.haftada duyabilirsin.ben 8.haftada duydum
iyi olmana sevindim canimm.insallah saglikla gecer hamileliklerimiz..
oy massallah yaa,kiz olcak yanii,ne güzel,bicir bicir giydirir,süslersin artikbayanssulusmile
3lü test mecbur mu orda yoksa sen mi istedin canim özellikle? CADIARZU
canim cok sagol..nasilsin?görüsemedik uzun zamandir..
3 minik melek nasillar? :asigim:
cok sagol canim tüm güzel dileklerin icin..sen nasilsin,nasil gidiyor hamileik canim?Şeniz
canim benimm,bu üzüntünün arasinda bizi düsünüyorsun hala..Allah razi olsun..insallah en yakin zamanda melegin yeniden gelir saglikla canim..
Allah büyük,herseyde bir hayir var..her zaman dualarimizdasin canim:Saruboceq:
sağol canım benim randevüm 6+5 e falan geliyo kalp atışını duymazsam panik yaparım diye korkuyodum da şimdi rahatladım:)))
ilki düşük olunca tedirgin oluyo insan
herkes sağlıkla kucağına alır inşallah
yeter,aymes,canzi,özlem,cucu,sevcan,casper ,yabangülüm,cucu ve belgincim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.biz de dr dan geldik şimdi.1 haftadır içimde ölüymüş meğer.ama görsenin kocaman olmuş.başı,gövdesi,kolları bacakları öyle belirgindi ki..rahmin nerdeyse tamamını kaplamış.öyle görünce o an çok kötü oldum.
şimdi içim bomboş.bebeği gebetik incelemeye gönderdiler.1 aya belli olurmuş sonuçlar.dr kromozom anomalisinden şüphelendi ama bilmiyoruz yinede.bugün daha iyiyim.
dün gece hiç uyumadım.sabaha kadar ağladım durdum.neden ben,neden ben diye ama veren de allah,alan da allah.onun bir bildiği vardı sanırım.
allahım size sağlıklı hamilelikler,sağlıklı doğumlar,sağlıklı bebişler versin inşallah..bu acıyı öyle derinden yaşadım ki,ilk kez bu kadar canı gönülden dua ediyorum size..
cucucum ense kalınlığının normal çıkmasına çok sevindim.bundan sonrası da sorunsuz olur inşallah..
yetercim dualarım seninle.inşallah bu son olur ve sağlıkla bebeğine kavuşursun..
oy massallah yaa,kiz olcak yanii,ne güzel,bicir bicir giydirir,süslersin artikbayanssulusmile
cok sagol canim tüm güzel dileklerin icin..sen nasilsin,nasil gidiyor hamileik canim?Şeniz
canim benimm,bu üzüntünün arasinda bizi düsünüyorsun hala..Allah razi olsun..insallah en yakin zamanda melegin yeniden gelir saglikla canim..
canım bu son acın olsun allahım bunun ömrünü diğer dogacak bebeklerine versin demekki hayırlısı bu canım allah göstermesin ya sakat felan olsaydı o daha zor olurdu böylesi hayırlısı demekki...
canım inan çok üzüldük ,senin için çok daha zor allah sabır versin.olup kaybetmek çok daha zordur hepimiz elimiz yüreğimizde bişey olmasın diye dua ediyoruz. rabbim herşeyin hayırlısını verir verende o alanda o.götüremeyeceğimiz kadar yük yüklemesin hiç birimize.işallah en kısa zamanda bebişin yeniden geliverir göbişine yeniden seviniriz hep beraber.toparlanman zor olur ama elinden geldiği kadar iyi olmaya çalışki bebişin bi daha gelsin.
papatya allah sabır versin
ben de yaşadım kasım ayında aynı şeyi ama rabbm öyle büyük ki o bebeğimi doğuracağım tarihlerde yeniden hamileyim
dilerim tekrar yaşamam aynı şeyi
çok geçmiş olsun
canım arkadaşaım inşallah bu son üzüntün, son çektiğin acı olur bundan sonra bütün güzellikler seninle olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum benim bile dünden beri aklımdan çıkmıyosa bu kadar üzüldüysem sen ne haldesindir allah bilir. Ama bir an önce toparlanmanı dilerim rabbimden bi kere olduysa devamıda gelicektir inşallah tez zamanda tekrar hamiş haberini alıocaz senin bu sefer daha sağlam adımlarla devam eder herşey inşallah Allah yardımcın olsun herzaman yanındayız sakın unutma
kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?