Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bişi soracaktım vajinal değil de karından ultrasonla kalp atışları ne zaman duyulur acaba ???

iyi olmana sevindim canimm.insallah saglikla gecer hamileliklerimiz..
oy massallah yaa,kiz olcak yanii,ne güzel,bicir bicir giydirir,süslersin artikbayanssulusmile
3lü test mecbur mu orda yoksa sen mi istedin canim özellikle? CADIARZU

canim cok sagol..nasilsin?görüsemedik uzun zamandir..
3 minik melek nasillar? :asigim:

cok sagol canim tüm güzel dileklerin icin..sen nasilsin,nasil gidiyor hamileik canim?Şeniz

canim benimm,bu üzüntünün arasinda bizi düsünüyorsun hala..Allah razi olsun..insallah en yakin zamanda melegin yeniden gelir saglikla canim..
Allah büyük,herseyde bir hayir var..her zaman dualarimizdasin canim:Saruboceq:

kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim

amin canım.yok canım mecbur değil doktor yaptıralım dedi biz yaptıralım demedik.biz ücretli diye yaptırmayı düşünmüyorduk aslında oda ücretli değilmiş yaptıralım dedik öyle olunca.

doktor bize gün vermişti o zaman gittik duyduk çok şükür.korkma işallah bişeycik olmaz bebişinin kalp atışınıda duyarsın.insan korkuyor hamile kalmakla iş bitmiyor hep acabalarla yaşıyorsun.

canım arkadaşaım inşallah bu son üzüntün, son çektiğin acı olur bundan sonra bütün güzellikler seninle olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum benim bile dünden beri aklımdan çıkmıyosa bu kadar üzüldüysem sen ne haldesindir allah bilir. Ama bir an önce toparlanmanı dilerim rabbimden bi kere olduysa devamıda gelicektir inşallah tez zamanda tekrar hamiş haberini alıocaz senin bu sefer daha sağlam adımlarla devam eder herşey inşallah Allah yardımcın olsun herzaman yanındayız sakın unutma

üç meleğim iyi şimdilik teyzesii inşallah hepimizin bebekleriyle beraber onlarda çok çok çok iyi olurlarrr. zamanında dogarlar bebeklerimiz.

kızlar bu gün benim sağ kasığım ağrıyor ağrısı belime vuruyor endişeleniyorumrahim büyüdüğü için normal diyorlar ama yinede korkuyorum.

canım bu son acın olsun allahım bunun ömrünü diğer dogacak bebeklerine versin demekki hayırlısı bu canım allah göstermesin ya sakat felan olsaydı o daha zor olurdu böylesi hayırlısı demekki...

Allah razı olsun hepinizden kızlar..toparlanmaya çalışyorum.bu hafta evdeyim ama haftaya işe başlıcam.okulda olmak daha iyi gelir herhlade.evde daha kötü oluyorum.çok sağolun.allahım bütün bebekleri korusun..

günaydın arkadaşlar dün öğlenden beri kimse uğramamış
güzel haberlerle topiğimiz hareketlenir inşallah bugün

]neler olmuş ben kaçırdım
demek adaege doğuma giriyomuş inşallah bebeklerine sağlıcakla kavuşur

yabangülüm sanırsam rahim büyümesinden o ağrılar şiddetli olursa dr una danış

cucum nasılsın

özlem bebikler kız demek ne güzel[

papatya geçmiş olsun canını sıkma
sağlıcakla yeniden hamile kal inşallahhh

maviumut Allah büyük inşallah sırasıyla kalpatışlarını da haraket ettiği günleride duyacaksın

sünger canım badem biliyosun rahim ağzı nedeniyle daha önce erken haftalarda ikizlerini kaybetti
bu bebkler için rahim ağzına dikiş atıldı ve epey ay hastanede yattı
muhtemelen bu haftaya kadar idare etmişlerdir
başka bi sorun yoksa tabii
inşallah sağlıcakla kavuşmuştur yavrularına

ece sen haberini nerden aldın tatlım

ececim bebişin nasıl büyümüş maşallah
Ankarada nerdeydin sen
oğluşumla tanıştıralım bi ara güzel kızını ama biz küçüğüz azcık :))

Arkadaşlar biliyosunuz benim mide bulantım falan hiç olmadı ama bugün aşırı şekilde midem ağrıyo bulantı şeklinde değil resmen göğsümün altından karnıma kadara ağrılar saplanıyo oturamıyorum böyle olan varmı aranızda hemen endişeleniyorum ilk defa olunca kötü bişey yoktur inşallah ödüm kopuyo bebişime bişey olucak ide bu korkular mahfediyo beni:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…