Doğuma Hazırlık Erkek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar bugun oğluşumuz olucanı öğrendik isim seçenekelrını yazarsanız sevınırım
en önemliside anlamı güzel ve kuranda geçmesi yardımcı olursanız sevınırım tsklerzemuszemus

Benim seceneklerim arasın da, Alperen,Tuğra , Bera,Eymen isimleri vardı canım ben cok begeniyorum bu isimleri.

canım efe.furkan.yiğit.aklma geldkçe söylerim daha çok konşuruz biz:))ben efe koycam erkek olursa

eymen isminin anlamı
. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

evet arkadaşımın ikizlerinin erkek olanı adı eymen kurandan mış...bir arkadaşımın bebeişi 20 günlük doruk koydu...bir arkadaşım haziranda doğum yapacak efe koyucakmış...

eymen isminin anlamı
. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Çok güzel anlamı ve çok duyulmuş bir isim degil.

apartmanda bi komşu kızına kayra koydu...kuaförümünde oğlunun ismi kayra...ünisex bir isim galiba...

Back
X