- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
- Konu Sahibi meltemkaraca
-
Uzayın yanına olacak isim sesli harfle başlamalı bence Uzay Eray Uzay Alp Uzay Onur.Ne kadar uydu bilemedim ama.
Çakıl koyabilirsiniz.az bulunan bir isim ama tek başına koymanız daha iyi olur benceee
Trde çakıl erkek ismi Ama yani ben öyle biliyorum:))Çocuk erkekmiş Bambam daha uygun olur.
Trde çakıl erkek ismi Ama yani ben öyle biliyorum:))
Ama istiyorsanız bambam da koyabilirsiniz
Cıks .Uzay Eray söylerken tek isim gibi oluyor.Uzay Kaya sanki 2.isim soyadı gibi oluyor.2.isim birleşik gibi olmayınca söylemiyorlar.İlk ismini söylüyorlar.Bence de tam tersi daha hoş geliyor kulağa. Sessiz harf ile başlasın:
Uzay Kaya
Soyisim de Karacan ise çok güzel oldu bu.Manası da sağlam , bu mana çok ama çok önemlidir.Aklınızda olsun.
Uzayla Ali'yi biraraya yakıştıramadım.Baklavanın yanına turşu gibi oldu.babası o kadar istiyorsa gönlünü kırmak olmaz tabii:)) ama bence de mutlaka daha klasik bi isim koyun yanına. ali gibi mesela, ben çok severim ali ismini. olmadı daha modern ama uçuk olmayan bir şey koyun.buğra, sinan, murat, koray, yiğit.... gibi. çünkü büyük ihtimal sevmicek ismini büyüyünce:)) en azından daha kabul görmüş bi ikinci isim olursa, sevebiliceği bi tercih hakkı olmuş olur
Uzay'ı niye kimse beğenmemiş anlamadım.
Duru Su, Duru Nehir, Berke vb uydurmasyon kasıntı isimlerden kat kat daha iyi.
Erkek olsam ismim Uzay olsa severim neden çocuğun sevmeyeceği varsayılmış ki? Gayet maskülen bir isim bence.
Maskulen isminin anlamını bilmediğimi,googleden baktığımı çaktırmayayım,neme lazım cahil dersiniz
Uzayla Ali'yi biraraya yakıştıramadım.Baklavanın yanına turşu gibi oldu.
Not:Baklava olan Ali ismi
Topikler mi karıştı anlamadım Bu kaçıncı isim önerisi almak isteyen.Uzay zaten başlı başına farklı bir isim Her isim yanına uymaz ki,abes olur.
Hemen taşınmasın canıııım,biraz da reklam arası olsun hep dert olmasın.Biz acsak boyle bi konu hemen tasinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?