Doğuma Hazırlık Erkek ismi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah nasip ederse bende 2016 Mart erkek annesi olacağım ve ismi Rıza Hamza olacak :) yeni isimleri hiç sevmiyorum.

Özellikle uzay ismi çok tuhaf geldi bana. Yani ne bileyim hiçbir anlamı yokki bu ismin

Anadoluda yasiyorlarsa halini dusunun. Bayramda ziyarete gidiyorlar. Memlekettekiler nasil uzay diye seslensin cocuga.

Eski oturduğum yerde kapı komşumun oğlunun adı Uzay'dı çocuk eve sürekli ağlayarak geliyordu. Okulda uzaylı diye dalga geçiyorlar diye. Onun iki adı vardı. Uzay Gökalp Uzay adının Türkçe olması güzel. Her zaman Türkçe isimler koymaktan yanayım. Ama çocukla dalga geçilme ihtimalli çok yüksek :)

Uzay ismi benimde cok hosuma gidiyor ve benimde yillardir hayalim oglum olursa adini Uzay koymak. Bence yanina ´Evren´ ismide yakisabilir. Anlamlarida cok benziyor. Evren Uzay. Ayyyy ne tatliiii
Allah saglikli bir dogum yapmanizi nasip etsin insallah.

eski türk isimlerini çok beğeniyorum. istanbul izmir atlas gibi isimleri de beğeniyorum ama cesaret edip kullanamazdım.
uzay tek başına kullanılmalı sanki.
uzay bora aklıma gelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…