- 27 Aralık 2020
- 109
- 41
- 13
- 27
- Konu Sahibi Fatmaemirali
-
Gelin ne diyor bu duruma en önemlisi o. Gelinin KV kalmak isteyeceğini hiç sanmıyorumMerhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Kendimi Bir konuda çaresiz hissediyorum sizlerin fikirlerini almak istedim.4 yıllık evliyim şehir dışına evlendim Bi haftalık evliyken görümcem doğum yaptı ve kayınvalidemler onunla kalmaya başladı görümcem çalışıyordu çünkü. Böyle olunca ben kayınvalideme yeni evliyken pek gitmek istemedim ev kalabalık diye.1 yıl sonra ben doğum yaptım kayınvalidem kızıyla kaldığı için bana gelemedi oğlum sünnet oldu ona bile torunuyla geldi yardıma.sonra görümcem işi bıraktı ama hala yazın köyde annesiyle kışında kendi evinde annesiyle kalıyor. Bir oturuyor yani kendi ailesiyle. Ben köye gidip kalamıyorum çünkü görümcem var kocasıyla. Kışında gidemiyorum kızlarında kalıyorlar. Her çağırdığında birlikte geliyorlar. Kendimi sanki yabancı gibi hissediyorum. Bide görümcem çok mızmız biri daha 34 yaşında ama sürekli Bi yerim ağrıyor diyip duruyor. Moralim bozuluyor onlayken. Yani pek ısınamadım başından beri. Şimdi eşimin işinden dolayı kayınvalidem ler le kalmak zorundayız ama nasıl konuşabilirim görümcemin böyle aileyle oturmasına son vermek için.
Gelinde kalmak istiyor annemi çok seviyor iyi biri ama bana karşı dolmuş gbiGelin ne diyor bu duruma en önemlisi o. Gelinin KV kalmak isteyeceğini hiç sanmıyorum
Çay topluyoruz 1 hafta orda kalmak istiyorumdaha kolay olduğu içinAilenize yakın oturuyormuşsunuz zaten. Orada ayrı bir odanız olmasa da olur
Lafı ağzımdan aldın.e ama sizin mesele hep aynı. kv ye görümce gelmesin anneye kardeş gelmesin
O benim konum değildi arkadaşımın konusu ben üye olduğum için burdan fikir almak istemiştiEski konunuzu niçin sildiniz? :)
Şuraya ilave edelim; bunu da okusunlar da öyle yorum yapsınlar:
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Kendimi Bir konuda çaresiz hissediyorum sizlerin fikirlerini almak istedim.4 yıllık evliyim şehir dışına evlendim Bi haftalık evliyken görümcem doğum yaptı ve kayınvalidemler onunla kalmaya başladı görümcem çalışıyordu çünkü. Böyle olunca ben kayınvalideme yeni evliyken pek gitmek istemedim ev kalabalık diye.1 yıl sonra ben doğum yaptım kayınvalidem kızıyla kaldığı için bana gelemedi oğlum sünnet oldu ona bile torunuyla geldi yardıma.sonra görümcem işi bıraktı ama hala yazın köyde annesiyle kışında kendi evinde annesiyle kalıyor. Bir oturuyor yani kendi ailesiyle. Ben köye gidip kalamıyorum çünkü görümcem var kocasıyla. Kışında gidemiyorum kızlarında kalıyorlar. Her çağırdığında birlikte geliyorlar. Kendimi sanki yabancı gibi hissediyorum. Bide görümcem çok mızmız biri daha 34 yaşında ama sürekli Bi yerim ağrıyor diyip duruyor. Moralim bozuluyor onlayken. Yani pek ısınamadım başından beri. Şimdi eşimin işinden dolayı kayınvalidem ler le kalmak zorundayız ama nasıl konuşabilirim görümcemin böyle aileyle oturmasına son vermek için.
Geline laf edene bakın hele. :))
O benim konum değildi arkadaşımın konusu ben üye olduğum için burdan fikir almak istemişti
Alt tarafı bir hafta yahu salonda uyursunuz. İncileriniz dökülmezÇay topluyoruz 1 hafta orda kalmak istiyorumdaha kolay olduğu için
Arkadaşımın konusu o benim değil o arkadaş başka şehirde oturuyordu yazıda öyle yazıyor ben annelerle aynı şehirde oturuyorum benim konum farklıLafı ağzımdan aldın.
Normal değil mi dolması? hiç fırsat vermemişsiniz onlaraGelinde kalmak istiyor annemi çok seviyor iyi biri ama bana karşı dolmuş gbi
Yoo önceden üye falan değilmişsiniz.O benim konum değildi arkadaşımın konusu ben üye olduğum için burdan fikir almak istemişti
Yoo değil.Arkadaşımın konusu o benim değil o arkadaş başka şehirde oturuyordu yazıda öyle yazıyor ben annelerle aynı şehirde oturuyorum benim konum farklı
konu silmek yasak banlanacaksınızO benim konum değildi arkadaşımın konusu ben üye olduğum için burdan fikir almak istemişti
Arkadaşımın konusu o benim değil o arkadaş başka şehirde oturuyordu yazıda öyle yazıyor ben annelerle aynı şehirde oturuyorum benim konumLafı ağzımdan aldın.
Gelinimiz kendini bizim eve ait hissedemiyormuş sebebi benmişim annemle aranıza girmiyorum diyor sadece bende varim diyor. Tartştk bu yüzdenAlt tarafı bir hafta yahu salonda uyursunuz. İncileriniz dökülmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?