- 27 Aralık 2020
- 109
- 41
- 13
- 27
- Konu Sahibi Fatmaemirali
-
Bunun Bi önemi yokHepimiz zaten kuzenlerimiz, bi arkadaşlarımız için üye olmadık mı? Aaa... Lütfen anlayın.
Bayramda danaya girer gibi konuya giriyorsunuz demek, Allah kabul etsin arkadaşım.Çok sevaba girmişsiniz kardeş; ben anne tarafından dört, baba tarafından üç kuzen için ortaklaşa bir üyeliğe girdim. Bayramlarda konu dağıtıyorum hepsine yedi eşit paragraf.
Kardeşinin eşi ne düşünüyor bu aradaMerhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
Kardeşimle aynı düşüncedelerKardeşinin eşi ne düşünüyor bu arada
Ben hatırladım seni. Hiç arkadaşın gibi durmuyor. :)))O benim konum değildi arkadaşımın konusu ben üye olduğum için burdan fikir almak istemişti
Eşim kendi ailesine getirmez beni ama bizd e kalıyorYa esiniz rahatsiz olmuyor mu kayinvalideyle yasamaya bi garip geldi herkes bi garip. Acikcasi sey diye dusunuyorum ailede miras kalacak kim kaparsa gibi
Dalga geçilecek bişey yok öyle değil ama inkar ediyorsamda yok burası fikir tecrübe alma yeri bu kadar uzatılmasına gerek yok.Valla ben eniştemin teyzesinin eltisinin kızı için üye oldum, siz kimin için üye olmuştunuz :)) hemen bi üyelik sarayım ablama, iftarda sıcak sıcak yersiniz
E silmek zorundaydım benim konum değil çünkü ne alaka silme seçeneği olmasın o zamn
Ekmek elden su gölden, çocuklara da bakılıyor, kira fatura yok, tüm gelir cebe cukkaYapmayın yahu diğer konu arkadaşımın diyerek.
Tepki almıştınız şimdi tersinden açmışsınız konuyu.
İtiraf edin en azindan.
Aileyi bir rahat bırakın diyorum ben.
Eski eskide kalmış artık, evlenip barklanmıssınız hepiniz, ailesine ayrı düşkün olan dizinin dibinde otursun evlenmesin bir zahmet. O düşkünlük değil de maddi bağımlılıktır bu arada kandırmayalım birbirimizi.
O konuda görümceyi savunanlar benim konumda gelini savunuyor buda garipYapmayın yahu diğer konu arkadaşımın diyerek.
Tepki almıştınız şimdi tersinden açmışsınız konuyu.
İtiraf edin en azindan.
Aileyi bir rahat bırakın diyorum ben.
Eski eskide kalmış artık, evlenip barklanmıssınız hepiniz, ailesine düşkün olan dizinin dibinde otursun evlenmesin bir zahmet. O düşkünlük değil de maddi bağımlılıktır bu arada kandırmayalım birbirimizi.
Benim hiç yaşamayacağım, normal bulamadığım yaşam tarzı ama yine de yorum yapmaya çalışayım. Eğer annenizde dilediğiniz gibi kalmayı isteyip kardeşinizinde aynı isteğine engel olmaya çalışıyorsanız ya da istemiyorsanız evet bencilsiniz. Sizin odanız varmış, onlarında odası olsun. Sizin ayrıcalığınız ne ki ikinizde evlatsınız neticede. O zaman annenizi kendi evinize alın, ayda 1 hafta annenizde kalacağınıza anneniz kalsın, bu da bir seçenek.
Sonradan gelen edit: evet eski konunuzu da okudum, görümcenizin bile tamamen kayınvalidenize gelip yerleşmesinden rahatsız duymuşsunuz "ben kocamla gidip kalamıyorum" demişsiniz. Kardeşinizle biraz empati yapmalısınız, belki onlarda sizin kocanızdan rahatsız oluyorlardır, sizin görümce ve kocasından rahatsız olduğunuz gibi. Bir de görümcenizin ailesiyle oturmaması için konuşacakmışsınız falan, ay ohaBencilsiniz.
Annemler yaşlı bu yüzden yalnız bırakmak istemiyorumİkiniz de bencilsiniz. Anne baba büyütmüş bir rahat bırakın insanları oturun kendi evinizde
Artık bedavadan yaşamak nasıl tatlı geliyorsa, yarışa girmiş kardeşler, adi da aileye düşkünlük.Ekmek elden su gölden, çocuklara da bakılıyor, kira fatura yok, tüm gelir cebe cukka
Bir insan bunu nasıl bırakır, değil mi ama...
Bencil olduğun için. Kızma, kaynım adına yazıyorum şu an. Kaynım sana bencil diyo.O düşüncede olsam ben niye Geline aynısını yapim ben üye oldum diyorum. Ben farklı düşünüyorum
Uzatılmasına şöyle gerek var.Eşim kendi ailesine getirmez beni ama bizd e kalıyor
Dalga geçilecek bişey yok öyle değil ama inkar ediyorsamda yok burası fikir tecrübe alma yeri bu kadar uzatılmasına gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?