Erkek kardeşim bencil olduğumu düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek kardeşinizi hakli buldum. Gelininiz dogum yapmıs ve sızden sıra gelmemıs acıkcası gelinin yanında olmaya. Ben olsam ben de size dolardım. Beraber yasama konusunda aynı dusunmedıgım ıcın bısey dıyemıyorum.

Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba

Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın
Her neyse.
Arkadaşınız (?!) böyle düşünüyor, bence arkadaşınızı dinleyin. O kız sizin gelininiz, siz kocanızla öyle kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın? Yaptığınız bencillik.

e tamm işte o zmaan sen arkadaşının konusundaki görümcesin, arkadaşın da senin konundaki gelin. aranızda dertleşip çözebilirsiniz bence

Hepimiz zaten kuzenlerimiz, bi arkadaşlarımız için üye olmadık mı? Aaa... Lütfen anlayın.
Valla ben eniştemin teyzesinin eltisinin kızı için üye oldum, siz kimin için üye olmuştunuz :)) hemen bi üyelik sarayım ablama, iftarda sıcak sıcak yersiniz

Kalmayın ailenizde? Zaten yakınmış evleriniz. Sabah gidin akşam gelin.
Ayrıca gelininiz haklı değilmi? 2 çocuğu anneniz büyütmüş onlara hiç yardımı olmamış. Bencilsiniz hemde çok.
(Neden aileyle yaşamak istiyorsunuz orasını hiç anlamadım. Herkes otursun kendi evinde)

Yoo önceden üye falan değilmişsiniz.
Üyelik tarihiniz 27 Aralık 2020. Konuyu açış tarihiniz 27 Aralık 2020. Basbayağı o konuyu açmak için üye olmuşsunuz.
O düşüncede olsam ben niye Geline aynısını yapim ben üye oldum diyorum. Ben farklı düşünüyorum

Ya arkadaşım yalan söyleme.
Arkadaşının konusuysa arkadaşının üyeliğini niye kullanıyorsun? Üyelik alır almaz "al karşim siftah sen yap bi konu patlat şu bdvye" mi dedi? Üye olma tarihinizle konu açış tarihiniz aynı ne hikmetse açtığınız konu da benzer. Sizde bizi saf sanıyorsunuz.

Valla ben eniştemin teyzesinin eltisinin kızı için üye oldum, siz kimin için üye olmuştunuz :)) hemen bi üyelik sarayım ablama, iftarda sıcak sıcak yersiniz

Çok sevaba girmişsiniz kardeş; ben anne tarafından dört, baba tarafından üç kuzen için ortaklaşa bir üyeliğe girdim. Bayramlarda konu dağıtıyorum hepsine yedi eşit paragraf.

O düşüncede olsam ben niye Geline aynısını yapim ben üye oldum diyorum. Ben farklı düşünüyorum
Ne düşünüyorsunuz?
Pek ala kalabilir, zaten yakın oturuyormuşsunuz, neden odanız olsun. Sizin hakkınız olduğu kadar kardeşinizinde hakkı var, bir nevi hakkını elinden almış oluyorsunuz. Kardeşiniz haklı, eviniz yakınsa alın anne babanızı kendi evinize orada yaşayın, kendinize gelince var var kardeşe gelince yok yok yapmayın.

Konunuzda ailenin tek kızı olduğunuzu vurgulamaniz zaten ipucu veriyor bariz.
İlginin sizde olmasına alışıksınız. Sizden başkası ilgi görünce ya da öncelikli olunca bozuluyor ve muhtemelen bunu belli ediyorsunuz.
Gelininiz ve görümceniz de konu açsa da okusak keşke..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…