- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 113
- 32
- Konu Sahibi Fatmaemirali
-
Yoo önceden üye falan değilmişsiniz.
Üyelik tarihiniz 27 Aralık 2020. Konuyu açış tarihiniz 27 Aralık 2020. Basbayağı o konuyu açmak için üye olmuşsunuz.
Her neyse.Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın
e tamm işte o zmaan sen arkadaşının konusundaki görümcesin, arkadaşın da senin konundaki gelin. aranızda dertleşip çözebilirsiniz benceArkadaşımın konusu o benim değil o arkadaş başka şehirde oturuyordu yazıda öyle yazıyor ben annelerle aynı şehirde oturuyorum benim konum
Gelinimiz kendini bizim eve ait hissedemiyormuş sebebi benmişim annemle aranıza girmiyorum diyor sadece bende varim diyor. Tartştk bu yüzden
E silmek zorundaydım benim konum değil çünkü ne alaka silme seçeneği olmasın o zamnkonu silmek yasak banlanacaksınız
Ben farklı düşünüyorume tamm işte o zmaan sen arkadaşının konusundaki görümcesin, arkadaşın da senin konundaki gelin. aranızda dertleşip çözebilirsiniz bence
Valla ben eniştemin teyzesinin eltisinin kızı için üye oldum, siz kimin için üye olmuştunuz :)) hemen bi üyelik sarayım ablama, iftarda sıcak sıcak yersinizHepimiz zaten kuzenlerimiz, bi arkadaşlarımız için üye olmadık mı? Aaa... Lütfen anlayın.
Silme seçeneği yok zaten?E silmek zorundaydım benim konum değil çünkü ne alaka silme seçeneği olmasın o zamn
O düşüncede olsam ben niye Geline aynısını yapim ben üye oldum diyorum. Ben farklı düşünüyorumYoo önceden üye falan değilmişsiniz.
Üyelik tarihiniz 27 Aralık 2020. Konuyu açış tarihiniz 27 Aralık 2020. Basbayağı o konuyu açmak için üye olmuşsunuz.
ne düşünüyorsunuz?O düşüncede olsam ben niye Geline aynısını yapim ben üye oldum diyorum. Ben farklı düşünüyorum
Valla ben eniştemin teyzesinin eltisinin kızı için üye oldum, siz kimin için üye olmuştunuz :)) hemen bi üyelik sarayım ablama, iftarda sıcak sıcak yersiniz
Ne düşünüyorsunuz?O düşüncede olsam ben niye Geline aynısını yapim ben üye oldum diyorum. Ben farklı düşünüyorum
Silme seçeneği yok zaten?
Benim konum değildi sildim sanmışım hatta paylaştıktan 1 Gün sonra silmiştim arkadaşım sil dedi diye. Silinmediğine göre banlanmamkonu silmek yasak banlanacaksınız
Banlanıyorsunuz.Benim konum değildi sildim sanmışım hatta paylaştıktan 1 Gün sonra silmiştim arkadaşım sil dedi diye. Silinmediğine göre banlanmam
Banlanmak ne demek anlamadımBanlanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?