Erkek kardeşim ilk aşkı internetten ve bu durum hiç iyiye gitmiyor.

Arkadaşım ben de emin olamadım o fotoğraftaki kız mı acaba diye çünkü gerçekten çok tatlı bi yüzü var ve sanki yabancı dizilerdeki o kızlardan biri gibiydi güvenemedim. Sordum kardeşime ya o değilse fotoğraftaki diye. Sen benim onu görmediğimi nerden biliyorsun dedi. Görüntülü konuşma var bilir misin dedi. Dalga geçti bi de benle çatlak şey. Benim korkum Allah esirgesin arkadaşımın kuzeninin başına geldi bi olay o tarz bişeyle karşılaşmak. Anlatmaya dilim varmıyor öyle ki acı. :2:

Benimki de tepkiler veriyor hırçınca kapıları vuruyor, kapı çalınmadan hele bi odasına gir, saygısızca konuşmalar. Hiç öyle bi çocuk da değildi. O kadar uyumlu cana aykındı ki. Mesela öpmeden bırakmazdı yapışırdı.. Bu arada ben bi hata yaptım o kızın nosunu ondan aldım ve aramıcam dedim. Annem o kızın duygu sömürüsü yapıp kardeşimi üzülme Aleyna, ben sana bakarım, sen evlatlık mısın feryatlarına dayanamayıp illa ara konuş uzak dursun dedi. Aradım kızı güzel dille konuştum ve derslerinize çalışın hatta kardeşime de söyle o da çalışsın dedim. O dediğimi yaptı kardeşim de anladı ve sonra kızı tembihlediğim halde öğrendi benim aradığımı. Biliyorum kızmayın çok hataydı yeni affetti beni.

Aynen ya annem bu ne ya bıktım bu kızdan dediğinde deme öyle diyor. Kız için nasıl üzülüyor. Yasak ilişki halini alır diye korkuyorum. Allah hayırlı baht yazsın inşallah. Allah esirgesin hepinize çok teşekkür ediyorum.

Dedigim gibi siz ne deseniz bos ne kadar karsi ciksaniz daha cok baglanir bekler yani. Kardesiniz inatciysa hele cok zor. Birde ayri sehirlerdeler zten ne kadar surebilir ki. En fazla ders calisirken telefonu kapatip ailesine vermesini soylebilirsiniz. Simdi tatil zaten konussun iste ama bence faturali hat iptal edilmeli..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napsın çocuk Ergenlikte böyle libidosu taaavaaan ya po..r.n..ya sarıcak ya kavgaya ya maddeye bence kız arkadaş bu dönem için en iyisi
tavsiye verecek kadar bilgim yok ama kızdan ayrılmasınaa sebep olurasnız çok uzun bir süre düşmanmışsınız gibi davranız
merak etme ayrılırlar bir sürede aşk acısı çeken isyankar modeli gezer sonra atlatır

Son düzenleme:
Geciyor merak etmeyin yeni nesil ergenler boyle malesef ama ders almasini istiyorsaniz ona guzel bir oyun hazirlayin

Geciyor merak etmeyin yeni nesil ergenler boyle malesef ama ders almasini istiyorsaniz ona guzel bir oyun hazirlayin

Benim de aklımda oyun senaryoları geçiyor ama hassas bi konu masallardaki gibi sonu bizler belirleyemiyoruz malesef. Yeni nesil ergenlerle savaşmak ve bir ders çıkarılmasını sağlamak sanıldığı kadar kolay değil ve herkesin başındaki konu bu. Keşke veliler olarak ve öğretmenler olarak bireylerle bebeklikten bu yana kişiliklerine uygun ilgilenilebilsek. O zaman belki ne yapacağımızı daha iyi bilebilirdik.

İnşallah ayrılsın demiyorum ama yanlış bişey yapmasınlar ve kimseye zarar gelmesin. Allah korusun tüm gençleri hayırlı kader yazsın inşalahhh..

Ben kardesime yaptim tanimadigi bir arkadasiniza durumu anlatin once kardesinizi arasin genc bu kiz benim falanca abisiyim gorusmenize son verin diye bir kac gun sonra bu arkadasiniz kardesinizin yolunu kesip goz dagi versin o korkuyla daha ustelemez

Aa yok o kadarını yapamam bu tepki verir falan işin boyutu değişir mazallah.. Başka bi profilden yeni bi kız mı bulsam tanıdık oyalasa bunu..

Annenizi de uyarmalısınız bence... Amin her şeyin düzelmesi dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…