• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek kardeşim:((

Haftasonu sizde ne yapıyor peki ?

Hiç arkadaşı falan yok mu ? Canı sıkıldığından mı geliyor yani sizce?

bizde anlamıyoruz. babam ve annem o yokmuş gibi yaşıyorlar evde hiçbirşeye faydası yok. pes ettiler artık :KK43:(
Asalak herif. Yaptığınız şey iyilik değil tamamen kötülük. Eşinizle birlikteyiz tüm desteği kesmelisiniz. Bunun 50 yaş versiyonunu biliyorum. Hayatinda bir fatura ödememiş. Yıllardır işsiz. Orada burada bana kimse bakmıyor diye ağlıyor.

Haftasonu sizde ne yapıyor peki ?

Hiç arkadaşı falan yok mu ? Canı sıkıldığından mı geliyor yani sizce?
yoo çok arkadaşı var. onun derdi buraya gelip alkol almak biliyorum. eşimde kırmaz alır 2-3 tane onun derdine geliyo. ben yok diyorum çocugu uyuturken alıp gelmiş . eşim yok diyemiyorum sen konuş diyo. ben yasaklıyırum kknuşuyorum sen karışma aramızda diyo ne kavgalar ettim neler söyledim yok asla anlamıyo

Asalak herif. Yaptığınız şey iyilik değil tamamen kötülük. Eşinizle birlikteyiz tüm desteği kesmelisiniz. Bunun 50 yaş versiyonunu biliyorum. Hayatinda bir fatura ödememiş. Yıllardır işsiz. Orada burada bana kimse bakmıyor diye ağlıyor.
umarım öyle olmaz biran önce hayatına bakar :((

Anneniz babaniz kanser hastasi, ama siz hala "kalp kirmamak" derdindesiniz. Benim kadesim olsa sanirim kafasini kirardim. Ne maddi nede manevi yaninda olurdum. Simdi orasi kolay degil diyeceksiniz, ama ancak öyle kafalarinda jeton düsüyor. Tecrübe sabit. Aile besleyip dursa ne diye calissin
haklısınız. annem böyle kıyamadığı için hepimiz kaostayız zaten

haklısınız. annem böyle kıyamadığı için hepimiz kaostayız zaten

Kiyacak. Benim kiz kardesim de bir ara böyle takildi üstelik bir sürü olay cikti. Elimizi tamamen cektik. Mecbur kaldi hem okuyup calismaya. Bugün üniversite diplomasi ve iyi bir isi varsa bunu ona borclu. Kendi de biliyor. Biz onun davranislarina izin vermeye devam etseydik bugün yine elinde hicbirsey olmayacakti.

umarım öyle olmaz biran önce hayatına bakar :KK43:(
26 yaşında. Mesleği yok, çalışmıyor, tecrübesi yok. Bu yaştan sonra kim ona hasret kalmış da işe almış? Siz zaten gelir kapısı olmuşsunuz karı koca. Valla irtibatı kesmezseniz çok ağlarsınız ileride.

yoo çok arkadaşı var. onun derdi buraya gelip alkol almak biliyorum. eşimde kırmaz alır 2-3 tane onun derdine geliyo. ben yok diyorum çocugu uyuturken alıp gelmiş . eşim yok diyemiyorum sen konuş diyo. ben yasaklıyırum kknuşuyorum sen karışma aramızda diyo ne kavgalar ettim neler söyledim yok asla anlamıyo

Siz yeterince imâ etmiş veya açıkça dile getirmişseniz ama buna rağmen sürekli gelmek istiyorsa eşinizin verdiği tavizdendir. Eşiniz rahatsız olduğunu bir şekilde hissettirebilmeli.

Çünkü siz türlü bahaneler ile uzaklaştırmak isterken, kardeş geldiğinde eşiniz güllük gülistanlık davranıyor ise devamı gelir. Eşiniz rahatsız oluyorsa söylemleri ile eylemleri uymalı.

Siz yeterince imâ etmiş veya açıkça dile getirmişseniz ama buna rağmen sürekli gelmek istiyorsa eşinizin verdiği tavizdendir. Eşiniz rahatsız olduğunu bir şekilde hissettirebilmeli.

Çünkü siz türlü bahaneler ile uzaklaştırmak isterken, kardeş geldiğinde eşiniz güllük gülistanlık davranıyor ise devamı gelir. Eşiniz rahatsız oluyorsa söylemleri ile eylemleri uymalı.
bende söylüyorum ama eşim ben böyle birşey yaparsam annenle baban üzülür sen konuş ben kötü olmayım diyor ama beni takmıyor

Kiyacak. Benim kiz kardesim de bir ara böyle takildi üstelik bir sürü olay cikti. Elimizi tamamen cektik. Mecbur kaldi hem okuyup calismaya. Bugün üniversite diplomasi ve iyi bir isi varsa bunu ona borclu. Kendi de biliyor. Biz onun davranislarina izin vermeye devam etseydik bugün yine elinde hicbirsey olmayacakti.
doğru söylüyorsunuz. bunu annem ve babamdan istiyorum anlamıyorlar. konuşan hep benim ama beni takmıyor zaten. haklısın abla yapıcam abla diyor ama icraat yok

doğru söylüyorsunuz. bunu annem ve babamdan istiyorum anlamıyorlar. konuşan hep benim ama beni takmıyor zaten. haklısın abla yapıcam abla diyor ama icraat yok

O durumda destek de yok. Tabi ki bos bos yatip duruyorsa evde bir zaman sonra cani sıkılır cünkü gezmeye de para lazim. Sizin haftasonlarinizi isgal etmeye hakki yok. Herkes calisiyor, haftasonunu iple cekiyor. Esiniz birsey söylemiyor, ama haftasonlarini diledigi gibi gecirebilmeli

O durumda destek de yok. Tabi ki bos bos yatip duruyorsa evde bir zaman sonra cani sıkılır cünkü gezmeye de para lazim. Sizin haftasonlarinizi isgal etmeye hakki yok. Herkes calisiyor, haftasonunu iple cekiyor. Esiniz birsey söylemiyor, ama haftasonlarini diledigi gibi gecirebilmeli
bende bu konuda taviz vermemeye çalışıyorum . hiç anlayacak gibi durmuyor. annem babam hasta. evleri kira. babam ona rağmen çalışmak zorunda. ev sahibi evden çıkın diye baskı yapıyor. benimde elimden pek birşey gelmiyor yardımcı olmaya çalışıyorum maddi olarak ama ınun böyle boş gezmesi delirtiyo beni

bende bu konuda taviz vermemeye çalışıyorum . hiç anlayacak gibi durmuyor. annem babam hasta. evleri kira. babam ona rağmen çalışmak zorunda. ev sahibi evden çıkın diye baskı yapıyor. benimde elimden pek birşey gelmiyor yardımcı olmaya çalışıyorum maddi olarak ama ınun böyle boş gezmesi delirtiyo beni

Kanser hastasi babasi calismak.zorunda oluyorsa ve o yinede yan gelip yatiyorsa sizin yapacaginiz gram birsey yok. Benim ailede böyle erkekler de var. Sagolsun anneleri simartti böyle, birde asla babalara karisima hakki tanimiyorlar, tam tersi babaya beraber karsi duruyorlar sonra al sana nur topu gibi calismayip asalak gibi yasayan erkekler. Dedigim gibi böyle birine ne gram acirim nede desteklerim

merhaba kızlar. ben 7 yıllık evliyim. dünde bir konu açmıştım 26 yaşında erkek kardeşim çalışmıyor sürekli para istiyor diye. bugün de başka bi konu var hafta sonları gelip bende kalmak istiyor. evde bunaldım gel beni al diyo. ben bunu yapmak istemiyorum ama çok da vicdan yapıyorum. 60 yaşında babam çalışırken bunun evde kalması ve sürekli bunalıp bana gelmek istemesi çok sinir ediyo. çok seviyorum kardeşimi ama ne olduysa bilendim. şimdide sen evinde istemiyosun her seferinde aynı şeyi yapıyosun diyo. çok üzülüyorum ama napıcam bilmiyorum...
Nazlamayı birakarak baslayabilirsiniz. alın karsınıza konuşun dan dan yuzune vurun bu arsizlikla ancak bundan anlar

eşim ona ablan çalışmıyor ondan para isteme ihtiyacın olursa benden iste demiş. benim arada yaptığım ufak destekleri bilmiyo. eşimle anlaşırlar otururlar ama ben üzülmeyim diye birşey demiyor biliyorum. onun kardeşi gelse sürekli bende sıkılırım
26 yaşındaki koskoca adama harçlık mı veriyorsunuz?valla şu bdv de daha neler duyacağım.bir zahmet bir iş bulup çalışsın kendini geçindirsin.

Back
X