Erkek kardesimden intikam isteyen arkadası

Merak etme ben yaşamam çünkü kendini bilen insanım. Öyle iki gün görüştüğüm insanla birşey yapmam ki zaten evliyim. Basit insana öyle cümleler az bile neyse sen asıl konuya dön.
Insanlari bu kadar kolay yargilamayin,yok basit yok onun bunun koynunda devam ediyor falan cok cirkin laflar...tamam belki sizin basiniza gelmez ama buyuk konusmayin cocuklariz olur yegenlerinz olur yani olur insan oglu kimin ne yasayacagi belli olmaz...

Merak etme ben yaşamam çünkü kendini bilen insanım. Öyle iki gün görüştüğüm insanla birşey yapmam ki zaten evliyim. Basit insana öyle cümleler az bile neyse sen asıl konuya dön.
Basit insanlarla gezen de basit olmuyor mu?
Abinin basit olduğunu sen de kabul ediyorsun o zaman.

Bence de konussun ama kuru bi özür değil. Sana yaptıklarımın bedelini şöyle odedim bak etme bulma dunyasi şunları bunlari kaybettim simdi sen mutlusun ben cok mutsuz ve yapayalnızin ailem bile bana küstü yillardir konusmuolar bu cirkin davranislarim yüzünden bir tek dostum kalmadi falan filan..

Himm detaylari simdi okudum.kadinlardan uzak duruyor ve dovus sporu yapiyor.bence de taciz olabilir.sadece dalga gecilmesi vs degil bu durum.yoksa lisede herkes gordu zorbalik.yillar sonra intikam istemesi ve kardesinin korkmasi...bunlar hayra alamet degil.suclamiyorum kardesini yani olabilir.ama olmayadabilir elbette.lakin zorbalik tek basina yapilmaz.mutlaka yaninda kardesinle bunu yapanlar vardir.onlardan intikam istemiyor mu

Kardeşine
Erkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Şimdi de karşı taraf eğleniyordur
Valla ne güzel olmuş. .Zorbalığın sonunun böyle biteceği hiç aklıma gelmezdi.

Kardeşiniz sizin arkanıza sığınacağına çıksın adam gibi özür dilesin.

Kardeşiniz çok kötüymüş gerçekten. .Evde çok mu azarlanıp , dayak yiyordu. Kardeşiniz de hiç normal gelmedi.

Kendi babanla karıştırdın heralde. Kisi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Hadi konuya dön benim konum değil bu 1 herkes kendine baksin ve hamile kalanda ayni kuz değildi başkasıydı bu da 2. Sana bir daha cvpta vermicem

Senin abide çok iyi değilmiş herkesi hamile bırakan biri

Zaten başka kız olduğunu söyledim aynı kız diye bir ibare kullanmadım Babanın konuşmaları cidden süper etkili olmuş.Biz kendimize bakıyoruz merak etme

Bu konuyla nasıl bir bağ kuruyorsunuz?
Kaç kişi yazmış siz hala açıklama yapıyorsunuz. .Çok garip

Zaten başka kız olduğunu söyledim aynı kız diye bir ibare kullanmadım Babanın konuşmaları cidden süper etkili olmuş.Biz kendimize bakıyoruz merak etme

Verecek cevap mı kaldı abisi bi kızı hamile bırakmış bir de bir daha cevap vermicem diyor. Sjdjajciwjfjw ne denilebilir ki bunun üstüne. Kişi aileden gördüğünu yansıtır ama işte ...

Kimseyi yargiladigimdan veya kinadigimdan değil. Dalga geçer gibi konuşulması delirtiyo insani. Iki yetiskin insan kendi istekleriyle 2 3 ay gezip eğleniyor ve sonunda kadin takintili çıkıyor ve abimi tehdit ediyor bunu söylüyorum hani şu herkesin hayati kendine diyen kadinlarda bi anda yok şöyle yok böyle diyor. Kimse kimseye ümit vermiyor ayrica kadin almanyada yaşayan veya buraya tatile gelen bir insan. Sana kimse zorla birşey yapabilir mi. Sana her gulenin koynuna girermisin. Zaten öyle umutlandiran bir insan değil abim bizim yaşadığımız şehirde bile değil kibrista ve babam kaç kere eve gel diye yalvardi yok yani başına buyruk

Akran zorbalığı malasef bizim ülkemizde yeterince bilinmiyor. Ancak ciddi bir konu ve çocuğun yetişkin yaşamında travmatik izler bırakabiliyor. Aynı yaş grubunda cinsel içerikli durumlar da akran zorbalıği olarak değerlendirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…