Insanlari bu kadar kolay yargilamayin,yok basit yok onun bunun koynunda devam ediyor falan cok cirkin laflar...tamam belki sizin basiniza gelmez ama buyuk konusmayin cocuklariz olur yegenlerinz olur yani olur insan oglu kimin ne yasayacagi belli olmaz...Merak etme ben yaşamam çünkü kendini bilen insanım. Öyle iki gün görüştüğüm insanla birşey yapmam ki zaten evliyim. Basit insana öyle cümleler az bile neyse sen asıl konuya dön.
Basit insanlarla gezen de basit olmuyor mu?Merak etme ben yaşamam çünkü kendini bilen insanım. Öyle iki gün görüştüğüm insanla birşey yapmam ki zaten evliyim. Basit insana öyle cümleler az bile neyse sen asıl konuya dön.
Şimdi de karşı taraf eğleniyordurErkek kardeşim şöyle diyor ; O zamanlar düşünememiştim diyor. Eğleniyordum diyor .
Kardeşiniz çok kötüymüş gerçekten. .Evde çok mu azarlanıp , dayak yiyordu. Kardeşiniz de hiç normal gelmedi.Kardesim bu kisiye zorbalık yapınca bu kisinin tum özgüveni dagılmıs . İş bulamıyor asosyal iletişim bozukluğu kızlarla iletişimide sıkıntılı . Sadece dövüş sporu yapıyormuş yıllardır.
Hayatında tum olumsuzlukların sorumlusu olarak kardesımı goruyormus
Kendi babanla karıştırdın heralde. Kisi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Hadi konuya dön benim konum değil bu 1 herkes kendine baksin ve hamile kalanda ayni kuz değildi başkasıydı bu da 2. Sana bir daha cvpta vermicemBaban da herhalde ne halt yiyorsan dikkatli ye gibi bir konuşma yapmış ki rahatlıkla gidip resmi bağ olmadan hamile bırakmış kızın birini.Gerçi onda da kızın suçu vardır.Abini kafeslemek için planlı yapmıştır hamileliği.
Senin abide çok iyi değilmiş herkesi hamile bırakan biriKendi babanla karıştırdın heralde. Kisi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Hadi konuya dön benim konum değil bu 1 herkes kendine baksin ve hamile kalanda ayni kuz değildi başkasıydı bu da 2. Sana bir daha cvpta vermicem
Zaten başka kız olduğunu söyledim aynı kız diye bir ibare kullanmadımKendi babanla karıştırdın heralde. Kisi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Hadi konuya dön benim konum değil bu 1 herkes kendine baksin ve hamile kalanda ayni kuz değildi başkasıydı bu da 2. Sana bir daha cvpta vermicem
Senin abide çok iyi değilmiş herkesi hamile bırakan biri
Bu konuyla nasıl bir bağ kuruyorsunuz?Kardeşimin suçu ne biliyor musun sevgili hayati yaşamak kadina istemediği hiçbirşeyi yapmamak kadin hem kendi isteğiyle egleniyor kardesim ben evlenmek istemiyorum deyince de tehdit ettiriyor. Bu arada başka bir kadından çocuğu oldu sirf çocuk için gitti nikah kiyip çocuğuna sahip cıktı.yani öyle ortada birakacak biri değil.
Bu Türkçeyle cevap verme zaten bana.Kendi babanla karıştırdın heralde. Kisi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Hadi konuya dön benim konum değil bu 1 herkes kendine baksin ve hamile kalanda ayni kuz değildi başkasıydı bu da 2. Sana bir daha cvpta vermicem
Zaten başka kız olduğunu söyledim aynı kız diye bir ibare kullanmadımBabanın konuşmaları cidden süper etkili olmuş.Biz kendimize bakıyoruz merak etme
Kimseyi yargiladigimdan veya kinadigimdan değil. Dalga geçer gibi konuşulması delirtiyo insani. Iki yetiskin insan kendi istekleriyle 2 3 ay gezip eğleniyor ve sonunda kadin takintili çıkıyor ve abimi tehdit ediyor bunu söylüyorum hani şu herkesin hayati kendine diyen kadinlarda bi anda yok şöyle yok böyle diyor. Kimse kimseye ümit vermiyor ayrica kadin almanyada yaşayan veya buraya tatile gelen bir insan. Sana kimse zorla birşey yapabilir mi. Sana her gulenin koynuna girermisin. Zaten öyle umutlandiran bir insan değil abim bizim yaşadığımız şehirde bile değil kibrista ve babam kaç kere eve gel diye yalvardi yok yani başına buyrukInsanlari bu kadar kolay yargilamayin,yok basit yok onun bunun koynunda devam ediyor falan cok cirkin laflar...tamam belki sizin basiniza gelmez ama buyuk konusmayin cocuklariz olur yegenlerinz olur yani olur insan oglu kimin ne yasayacagi belli olmaz...
Insanlari bu kadar kolay yargilamayin,yok basit yok onun bunun koynunda devam ediyor falan cok cirkin laflar...tamam belki sizin basiniza gelmez ama buyuk konusmayin cocuklariz olur yegenlerinz olur yani olur insan oglu kimin ne yasayacagi belli olmaz...
Akran zorbalığı malasef bizim ülkemizde yeterince bilinmiyor. Ancak ciddi bir konu ve çocuğun yetişkin yaşamında travmatik izler bırakabiliyor. Aynı yaş grubunda cinsel içerikli durumlar da akran zorbalıği olarak değerlendirilir.Kesinlikle aynı şeyi düşündüm.
Yıllar boyu unutamadığı şey ne olur ki en fazla. Ben lise arkadaşlarımın adlarını bile hayal meyal hatırlıyorum.
Zihinde yer etmesi için travmatik bir durum oluşmuş olması gerekli.
Ya da diğer ihtimal karşı taraf psikolojik sorunları olan biriyse yıllarca içinde büyütmüş kafada kurup çözmüş olabilir de.
Ama cinsel istismar ise kesinlikle sorgulanmalı diye düşünüyorum
Yani ailece bunları yaşayıp sonra kalkıp kişi kendinden bilir işi diyorlar ya garipVerecek cevap mı kaldı abisi bi kızı hamile bırakmış bir de bir daha cevap vermicem diyor. Sjdjajciwjfjw ne denilebilir ki bunun üstüne. Kişi aileden gördüğünu yansıtır ama işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?