Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bilezik yerine 5 i bir yerde ( 5 tane cumhuriyet altını) mi taksak diye düşündük kız kardeşimle...
anneniz EKD ye(erkekleri koruma derneği) üye sanırım. annem başkanı bu derneği tanışıyor olabilirler :)))))
şaka bir yana. bende anneme sorsam oda müdahale edecek. keza kvalidemde öyle. ama biz (eşimle) napıyoruz. herşeyi olay olup bittikten sonra söylüyoruz. bu bizim evimiz diyoruz. müdahale yasak yani :) sizde karıştırmayın. hiç te üzülmeyin. bayanlar bir garipler yaw
1700tl=20 gr bilezik
2900tl=5tam altın
valla arkadaşım okadar şey yazdık sen farklı ve daha pahalı olan bir fikri sundun demek ki sizlerinde durumu iyi yoksa ablanla miktarı artırmak yerine annenize bişeyler söylemeyi tercih ederdiniz gibime geliyo böyle diyorum diyede kızma bana
yok niye kızayım arkadaşım biz şimdi bildiğimizi taksak yani gücümüzün yettiğini annem bunu ömür boyu başımıza kakar manevi olarak üzülmektense yıpranmaktansa maddi sıkıntı çekmeyi tercih ettik annemi tanısan aman aman daha fazla takın da kurtulun derdin ...bazen annem üvey mi acaba diye düşünüyorum bu kadar göz göre göre ayrım yapılmaz ki Allaha nasıl hesap verecek acaba bu konuda neyse teşekkürler fikirleriniz için bizi anlamaya çalıştığınız için
ikiniz ayrı ayrı 5+1 takarsanız bilezikten pahalıya mal oluyorarkadaşlar bilezik yerine 5 i bir yerde ( 5 tane cumhuriyet altını) mi taksak diye düşündük kız kardeşimle...
yok niye kızayım arkadaşım biz şimdi bildiğimizi taksak yani gücümüzün yettiğini annem bunu ömür boyu başımıza kakar manevi olarak üzülmektense yıpranmaktansa maddi sıkıntı çekmeyi tercih ettik annemi tanısan aman aman daha fazla takın da kurtulun derdin ...bazen annem üvey mi acaba diye düşünüyorum bu kadar göz göre göre ayrım yapılmaz ki Allaha nasıl hesap verecek acaba bu konuda neyse teşekkürler fikirleriniz için bizi anlamaya çalıştığınız için
sorması ayıp olucak ama erkek kardeşin sana ne takmıştı senin düğününde?
haklısın arkadaşım ama biz alıştık artık hakaret duymaya normal geliyor sanki artık zaten anmele erkek kardeşimin huyu aynı babam sönük kalıyor hiç sözü geçmez o da anneme uyar asıl garip olan yaptıklarının gayet normal olması onlara göre artık gerçekten her halde biz hatalıyız diyecek duruma geliyoruz bu hep böyle oldu böyle de olacak biz bu kaderi değiştirecek gücü kendimizde bulamıyoruz artık o kadar çok yıprandık ki kendimizi savunamaz hale geldik kendi huzurumuz için susmayı tercih ediyoruz konuştukça biz hatalı oluyoruz çünkü
[/SUP]
hiç bişey takmadı onun adına annemler taktı