Erkek kardeşin kız arkadaşıyla tanışma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela yemek alışkanlıklar
Kullandığı parfüm
Sevdiği müzik türü
En son okuduğu roman
Makyaj da hangi marka kapayıcı kullandığını
Daha çok var!
Yeni tanistığım biri bana bunları sorsa hoşuma gitmez. Yani arkadaşım olmayan hemcinsime bunları sormak garip olur.

İki kadının konuşması oldukça kolay aslında illa kardeşimin sevgilisi napsam diye gerilmenize gerek yok ki doğal olun havadan sudan başlayan muhabbet o bişey söyler siz karşılık verdiniz derken biter gider illa sorguya çekecek değilsiniz:KK45:
bence gerilmeyin akisa birakin .. eminim hos gececektir ..
Anladığım kadarıyla kızı reddetmek istemediğiniz için görüşüyorsunuz. Bu iyi bir şey, empati de yapıyorsunuz. Bence fazla düşünmeyin. Gerilmeye gerek yok. Oturursunuz bir yerde dereden tepeden konuşursunuz. Özel konulara girmenize de gerek yok. içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın.
Ne güzel işte oturun bir kahve için hava alın oh mis illa sorular sormana gerek yok kendin ol güzel vakit geçirin bu kadar.
Evcil hayvanini isini mezun olduğu okulu falan sormayı düşünüyorum zaten o da benimkileri sorsa vakit geçer. Kardeşimde köprü vazifesi görür herhalde 🤷

Ogrenciyse okul hayatini konusun , calisiyorsa is hayatını
Cok ozeline girmeyin yani ailesini vs vs sormayin
Kendisi hakkinda ve kendiniz hakkinda konusun , gundem mevzularini konusabilirsiniz , hobilerinizi vs vs
Cok fazla didikleyici soru sormayin , ozel meselelere girmeyin
Farz edin ki bir arkadasinizin arkadasiyla ayni ortamda tanistiniz , ne konusursaniz onu konusun

Hanımlar tavsiyelerinize uydum buradaki fikirlerden yola çıkarak sohbet ettik kız da ne gereğinden fazla samimi ne de donuktu o yüzden sorun yaşamadık yorum yapan herkese teşekkür ederim 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X