- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Eğer muayene olursanız verirsiniz canım yoksa ön görüşme için alınmıyorBir de şunu sormak istiyorum biz görüşmeye gideceğiz gidince muayene ücreti verecek miyiz
hayırlsı olsun inşallah,5 milyon üzeriyse neden aşılama denemiyorsunK.maraştayım ama Diyarbakır daha kolay olur diye oraya gideceğiz
Muayene olup olmamak bizim tercihimiz miEğer muayene olursanız verirsiniz canım yoksa ön görüşme için alınmıyor
Morfoloji sorunumuz var normal yoldan farkı yokmuş zaten. Ona para harcamak yerine tüp bebeğe başlayalım dedikhayırlsı olsun inşallah,5 milyon üzeriyse neden aşılama denemiyorsun
Evet canım size kalmış .Biz direk adetin 2.günü gidip muayene olup tedaviye başlamıştık .Ön görüşme yapmadan karar vermiştikMuayene olup olmamak bizim tercihimiz mi
Siz Diyarbakır'da mısınız?Evet canım size kalmış .Biz direk adetin 2.günü gidip muayene olup tedaviye başlamıştık .Ön görüşme yapmadan karar vermiştik
çok doğru hem para hem zaman kaybı olmasınMorfoloji sorunumuz var normal yoldan farkı yokmuş zaten. Ona para harcamak yerine tüp bebeğe başlayalım dedik
Özel hastanede her aşılama neredeyse 2 bin Araştırma Hastanesi'nde de yaptırmak istemiyorum herkes dalıyor çünkü çekiniyorumçok doğru hem para hem zaman kaybı olmasın
Hayır mağlesef avrupada yaşıyorum araştırmadım çünki zaten alamıyorumRapor için neler gerekli onu biliyor musun peki
Anladım canım teşekkür ederimHayır mağlesef avrupada yaşıyorum araştırmadım çünki zaten alamıyorum
çok haklısın ben de ilk devlette yaptırdım ama pişmanım.Özel hastanede her aşılama neredeyse 2 bin Araştırma Hastanesi'nde de yaptırmak istemiyorum herkes dalıyor çünkü çekiniyorum
Özelde hsg çektirdim çok memnun kaldım. Rahim ağzım çok dar olduğu için kanamam fazla oldu doktor gözetim altında tutacağım dedi özel odaya aldılar. Daha sonra doktor yanıma çıktı falan çok iyi ilgilendi. Aynı yerde aşılama yaptıracaktım ama tüp bebeğe başlayalım dedik. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepsi de zor şeyler. Kimsenin benim durumumda olmasını istemem Rabbim isteyene aratmadan versinçok haklısın ben de ilk devlette yaptırdım ama pişmanım.
paran varsa özel de deneyeceksin,hem ilgi alaka farklı hem de daha donanımlı oluyor merkezler.
Aminnn amin inşallah Rabbim kimseyi hastane hastane evlat peşinde koşturmasın.Özelde hsg çektirdim çok memnun kaldım. Rahim ağzım çok dar olduğu için kanamam fazla oldu doktor gözetim altında tutacağım dedi özel odaya aldılar. Daha sonra doktor yanıma çıktı falan çok iyi ilgilendi. Aynı yerde aşılama yaptıracaktım ama tüp bebeğe başlayalım dedik. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepsi de zor şeyler. Kimsenin benim durumumda olmasını istemem Rabbim isteyene aratmadan versin
Evet DiyarbakırdayızSiz Diyarbakır'da mısınız?
Aynen nasip işi. Değerleri daha kötü olup hamile olanları çok gördüm burada. Bizim de nasibimiz bu yoldadır belki duadan başka yapacak şeyimiz yok.Aminnn amin inşallah Rabbim kimseyi hastane hastane evlat peşinde koşturmasın.
bizim sınavımızda buymuş,elimizden geldiğince çaba göstereceğiz
olmaması da herşeyin sonu değil
çocuk için evlenilmiyor sonuçta.önce herşeyin hayırlısı
yaşayan bilir ,bizi bizden başkası anlayamaz.
tüp bebekten önce herşeyi denediysen sıkıntı yok,sonuçta tüp bebekte hemen olucak diye birşey yok
bir sürü iğneler,hormonlar,insanın vücut sistemi değişiyor.yine de en doğru karar sizin ve doktorunuzun
Sizin için gidip gelmek kolay oluyordur. Biz günübirlik gidip gelmeyi düşünüyoruz ama napariz bilmiyorumEvet Diyarbakırdayız
Evet biraz zor olur .yumurta toplama evresinde 4 kere gidip geliyorsunuz .Birde Zeki Bey genellikle rahim dinlendirme yapıyor , transfer de bir sonraki aya kalıyorSizin için gidip gelmek kolay oluyordur. Biz günübirlik gidip gelmeyi düşünüyoruz ama napariz bilmiyorum
Eşimin yıllık izni var belki kalırız ama hangi dönemde izin alması daha iyi olur yumurta toplama döneminde mi transfer döneminde miEvet biraz zor olur .yumurta toplama evresinde 4 kere gidip geliyorsunuz .Birde Zeki Bey genellikle rahim dinlendirme yapıyor , transfer de bir sonraki aya kalıyor
Yumurta toplamada daha iyi olur .Yaklaşık 10-12 günde yumurtalar toplanıyor ama o süreçte ilk muayeneyle birlikte 4 kere gitmiş oluyorsunuz .Ama gidip gelmek sıkıntı olmazsa evinize gidin bence .Zaman olarak uzun çümkü .Olmadı transferden sonra 1 gün kalırsınızEşimin yıllık izni var belki kalırız ama hangi dönemde izin alması daha iyi olur yumurta toplama döneminde mi transfer döneminde mi
Transferde olması daha güzel ola bilir . Birde zaten eşinizin kağıtlsr evraklar imzalaması gerekiyor . Pdf olarak belki yollarlar rica etseniz amaYumurta toplamada daha iyi olur .Yaklaşık 10-12 günde yumurtalar toplanıyor ama o süreçte ilk muayeneyle birlikte 4 kere gitmiş oluyorsunuz .Ama gidip gelmek sıkıntı olmazsa evinize gidin bence .Zaman olarak uzun çümkü .Olmadı transferden sonra 1 gün kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?