Erkek kaynaklı tüp bebek önerileriniz

Özel hastanede her aşılama neredeyse 2 bin Araştırma Hastanesi'nde de yaptırmak istemiyorum herkes dalıyor çünkü çekiniyorum
çok haklısın ben de ilk devlette yaptırdım ama pişmanım.
paran varsa özel de deneyeceksin,hem ilgi alaka farklı hem de daha donanımlı oluyor merkezler.

çok haklısın ben de ilk devlette yaptırdım ama pişmanım.
paran varsa özel de deneyeceksin,hem ilgi alaka farklı hem de daha donanımlı oluyor merkezler.
Özelde hsg çektirdim çok memnun kaldım. Rahim ağzım çok dar olduğu için kanamam fazla oldu doktor gözetim altında tutacağım dedi özel odaya aldılar. Daha sonra doktor yanıma çıktı falan çok iyi ilgilendi. Aynı yerde aşılama yaptıracaktım ama tüp bebeğe başlayalım dedik. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepsi de zor şeyler. Kimsenin benim durumumda olmasını istemem Rabbim isteyene aratmadan versin

Aminnn amin inşallah Rabbim kimseyi hastane hastane evlat peşinde koşturmasın.
bizim sınavımızda buymuş,elimizden geldiğince çaba göstereceğiz
olmaması da herşeyin sonu değil
çocuk için evlenilmiyor sonuçta.önce herşeyin hayırlısı
yaşayan bilir ,bizi bizden başkası anlayamaz.
tüp bebekten önce herşeyi denediysen sıkıntı yok,sonuçta tüp bebekte hemen olucak diye birşey yok
bir sürü iğneler,hormonlar,insanın vücut sistemi değişiyor.yine de en doğru karar sizin ve doktorunuzun

Aynen nasip işi. Değerleri daha kötü olup hamile olanları çok gördüm burada. Bizim de nasibimiz bu yoldadır belki duadan başka yapacak şeyimiz yok.

Sizin için gidip gelmek kolay oluyordur. Biz günübirlik gidip gelmeyi düşünüyoruz ama napariz bilmiyorum
Evet biraz zor olur .yumurta toplama evresinde 4 kere gidip geliyorsunuz .Birde Zeki Bey genellikle rahim dinlendirme yapıyor , transfer de bir sonraki aya kalıyor

Evet biraz zor olur .yumurta toplama evresinde 4 kere gidip geliyorsunuz .Birde Zeki Bey genellikle rahim dinlendirme yapıyor , transfer de bir sonraki aya kalıyor
Eşimin yıllık izni var belki kalırız ama hangi dönemde izin alması daha iyi olur yumurta toplama döneminde mi transfer döneminde mi

Eşimin yıllık izni var belki kalırız ama hangi dönemde izin alması daha iyi olur yumurta toplama döneminde mi transfer döneminde mi
Yumurta toplamada daha iyi olur .Yaklaşık 10-12 günde yumurtalar toplanıyor ama o süreçte ilk muayeneyle birlikte 4 kere gitmiş oluyorsunuz .Ama gidip gelmek sıkıntı olmazsa evinize gidin bence .Zaman olarak uzun çümkü .Olmadı transferden sonra 1 gün kalırsınız

Transferde olması daha güzel ola bilir . Birde zaten eşinizin kağıtlsr evraklar imzalaması gerekiyor . Pdf olarak belki yollarlar rica etseniz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…