Erkek kaynaklı tüp bebek önerileriniz

Fyprk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
968
430
103
Kızlar merhaba. 1 buçuk yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. Benim adetlerim düzenli FSH 10 hariç hiçbir sıkıntı yok ama doktor onun sıkıntı olmadığını söyledi.
Eşimin sperm morfolojisi sıfır. Geçen ay rahim filmi çektirdim onda da bir sıkıntı çıkmadı sadece rahim ağzım çok darmış bu ay aşılama yapılacaktı ama vazgeçtik direk tüp bebeğe geçmek istiyoruz. Tüp bebek hakkinda hiçbir bilgim yok. Memnun kaldığınız merkez yada tedavi ne varsa bilgi verir misiniz?

aşağda kalmış konu.. yorum atayım... çünkü seninle aynı sorunu yaşıyorum.. umarım bizde evlatlarımıza kavuşuruz...
burda bu konuda bana yardım eden güzel kalpli çok arkadaşlarımız oldu.. özelden kahrımı çeken uzun uzun sorularıma yanıt veren...
genel anlamda bahçeci tavsiye ediliyor merkez olarak lab. olarak en iyisi deniliyor...
öteki yandan bülent traş diyende var....
ama şu bir gerçekki nasip kısmet en önemlisi

Teşekkür ederim canım. Sanırım birkaç tane bahçeci hangisi daha iyi acaba. Fiyatlar nasıl bir de

Biz erkek infertilesi için bahçecide tedavi görüyoruz .. önümüzdeki ay transferim var inşallah tutar .. bahçeci bu konuda galiba ince eleyip sık dokuyor . Mesela benden sadece tek bir blastocyst dondurdular . Başka arkadaşlarda 2/3 daha üzeri olmuyo genelde . Çünki başka yerler gibi gebelik vaad etmeyen her 5 güne gelen embrioyu transfer etmiyorlar/ veya dondurmuyorlar , zira benim 2 tane daha vardı ama dondurmak istmediler gebelik vaad etmiyor . Bunlar sadece size sahte bir umut olur kullanıcağınız hormon yüklü ilaçlarda yanınıza kar kalır dediler . Başka yerlerde her embrio donduruluyor ve insanlra boş beleş umut veriyolr bahçeci daha temkinli . Doktorların hepsi çok iyi ama bire bir ilgili bir doktor olsun derseniz cem çelik çok dolu oluyor birde pro. Olduğu için adamın doğal olarak her hastasıyla oturup dakikalarca yazılıp konuşmaya zamanı yok . Benim doktorum sabri cavkaytar kendisi çok ilgili çok narin ve hassas . Opu öncesi ilaçlar maffettiği için eşimin akşam 23/30 da aradığında bile çok güzel yaklaştı .. yeri geldi konu dışı sorunlarımı danıştım yazdım .eylülden bu yana her yazdığımda çok net cevplar verdi yazdı yeri geldi aradı . Önüzdeki ay transferim var allahtan hayırlısı . Onlar ellerinden geleni yapacak eminim rabbim nasip ederse bebeğimde bana tutunacak . Başarı oranı yüksek bahçecinin diye biliyorum . Hakkınızda hayırlısı olsun içinize neresi yatıyorsa orada yaptırın mesela ben cem çelik için yola çıktım aslımda ama çok doluydu 2 ay sonrası için ön görüşme verdiler . Avrupada yaşıyorum gelip gitmem onunla zamanlarımız ayarlamalarımız zor olacaktı . Tatilden dönmeden sabri beyle gelin ön görüşme yapın isterseniz cem hocaya geçin dediler .. sabri hoca okadar ılımlı yaklaştıkı ben değiştirmek istemedim .

Yazdıkların için çok teşekkür ederim. Biz de dün eşimle konuştuk bahçeci Diyarbakıra karar verdik. Biz k.maraştayız Diyarbakır daha kolay olur diye düşündük. Yorumları da okudum çoğu olumlu. Bu arada aşağı yukarı ne kadar bir ücret ödeyeceksiniz. Bayramdan sonraya kendimizi bütçe olarak ayarlamaya çalışacağız.

Diyarbakır bahçecinin galiba fiyatı istanbuldan farklı brn öyle duymuştum . Yani daha uygunmuş orası . Yanlış hatırlamıyosam bi iki arkadaş vardı diyarbakır bahçeciden hatta biri şuan hamile ..inanın o konuda hiç bir bilgim yok , ben almanyada yaşadım için sgkda geçerli değildi bende raporda . Yani istanbulda benim kağıtta şuan paket fiyatı 10.500 yazıyo tabi ne yapılacağınada bağlı mesela kesin +rahim dinlendirme derler yani 1.750 daha ekle fiyatın üstüne .. ilaçlarda ücret dışında

Rapor için neler gerekli onu biliyor musun peki

Bende Diyarbakır bahçecide tedavi görüyorum canım .Bi 10 güne transferim olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa .Zeki Bey iyi bir doktor ve lab,. İyi diye düşünüyorum .Bizimde erkek infertilitesi ve sizinkinden çok çok daha kötü durumda eşimin spermleri .Şu an 1 tane 3.gün ve 1 tane 6.gün embriyosu donduruldu . Sana fiyat listesini atayım özelden

Bu arada Diyarbakır Bahçeci rapor kabul etmiyor

Teşekkür ederim canım inşallah olumlu sonuç alırsın. İlaçlar için rapor nasıl alabilir miyiz?

Canım ben sana yardımcı olayım.biz de erkek infertilitesinden çok çektik.hem sayı hem şekil bozukluğu var.1 i dondurulmuş olmak üzere 3 kere tüp bebek denedim.şuan 4.denemedeyim ,şuan bahçeci remzi abalıya devam ediyorum.tavsiye edebilirim.
şöyle söylim rapor almak için bazı şartlar var ona internetten bakabilirsin.ya da alo 170 i ararsan sgk direk bilgi verir.eğer o şartları taşıyosan üniversite hastaneleri çıkarıyor raporu.ban çapadan aldım ama biraz uzun sürüyor.senin elinde rahim filmi var mı?yoksa istiyolar çünkü.bir de eşinin sperm sayısı 5 milyon üzerinde ise aşılama şartı var.
bahçeciye devam ediyorum dediğim gibi.
şimdilik gayet memnunum.fiyatlara gelirsek raporlu olarak tedavi 7300 tl +ilaçlar (1600 civarı tuttu)rahim dinlendirme ve embriyo dondurma olursa (1750 tl+2250 tl) yani toplam tüm işlemler yapılırsa 13 bin falan tutuyor.raporsuz 10.500 tedavi+ilaçlar(4000 küsür diyen var) bir de diğer işlemler yapılırsa 20000 falan tutuyor.
allah yardımcımız olsun zorlu bir süreç pes etmeden yola koyulmak lazım

pardon canım diyarbakırdaymışsın istanbuldasın diye düşünerek yazmıştım

Rahim filmini geçen ay çektirdim kabul edilirse. Ben Diyarbakır'da yaptırmayı düşünüyorum bizim için en rahatı o olacak. Sperm sayınız 5 milyon üstü ama aşılama yaptırmak istemiyorum. İlaçlar için de bu şart var mı?

kabul edilir tabi.sadece ilaçlar için rapor çıkarılmıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…