Teşekkür ederim sana da çok sordum kusura bakmaYumurta toplamada daha iyi olur .Yaklaşık 10-12 günde yumurtalar toplanıyor ama o süreçte ilk muayeneyle birlikte 4 kere gitmiş oluyorsunuz .Ama gidip gelmek sıkıntı olmazsa evinize gidin bence .Zaman olarak uzun çümkü .Olmadı transferden sonra 1 gün kalırsınız
Eşimle birlikte gidip geliriz her gidişimizde yanımda baska kimse olmaz çünküTransferde olması daha güzel ola bilir . Birde zaten eşinizin kağıtlsr evraklar imzalaması gerekiyor . Pdf olarak belki yollarlar rica etseniz ama
Yok canım sor tabi kiTeşekkür ederim sana da çok sordum kusura bakma
Bu testi her hastanede yaparlar mıCanım morfoloji sıfır ama bir de sperm dna hasarı diye bir şey var tüp bebek tutmamasina normal hamile kalamamaya kalsa bile düşük olması gibi şeylere sebep oluyor bir dünya para verip tüp bebek yapacaksın istersen sperm dna hasarını araştır benim eşimde var morfoloji yüzde iki ama o yüzde iki bile dna hasarı varmış doktor bu haliyle bebek olması neredeyse imkansız demişti tedaviyle normal yolla oldu biz tüp bebek yapmadan önce tedavi olmak için gitmiştik tüp bebek randevumuz vardı adet olmadım. Sizin morfoloji sıfır ama tüp bebek öncesi bence araştır sperm dna hasarını yazık olmasın hem ümitlerine hem parana
Laboratuvarları arayıp sorabilirsin. Hastaneler muayene olmasını da isterler. Eğer istanbuldaysan düzen laboratuvarı yapıyorBu testi her hastanede yaparlar mı
K.maraştayım bı doktora sordum da Antep'te yaparlar dedi oraya gitmesi lazımLaboratuvarları arayıp sorabilirsin. Hastaneler muayene olmasını da isterler. Eğer istanbuldaysan düzen laboratuvarı yapıyor
Merhaba sperm dna hasari kacken hamile kalmıştınız nasil geçti hamileleğiniz.Bende tüp bebekle sağliksiz gebelik yasadm kurtaj oldum 3 ay sonra normal hamile kaldim cok sukur ama korkuyorum 3 ayı atlatmak istiyorum bir an önceCanım morfoloji sıfır ama bir de sperm dna hasarı diye bir şey var tüp bebek tutmamasina normal hamile kalamamaya kalsa bile düşük olması gibi şeylere sebep oluyor bir dünya para verip tüp bebek yapacaksın istersen sperm dna hasarını araştır benim eşimde var morfoloji yüzde iki ama o yüzde iki bile dna hasarı varmış doktor bu haliyle bebek olması neredeyse imkansız demişti tedaviyle normal yolla oldu biz tüp bebek yapmadan önce tedavi olmak için gitmiştik tüp bebek randevumuz vardı adet olmadım. Sizin morfoloji sıfır ama tüp bebek öncesi bence araştır sperm dna hasarını yazık olmasın hem ümitlerine hem parana
Sizin de mi sperm dna hasarı vardı? Hasar %11e indiğinde normal yolla hamile kaldimMerhaba sperm dna hasari kacken hamile kalmıştınız nasil geçti hamileleğiniz.Bende tüp bebekle sağliksiz gebelik yasadm kurtaj oldum 3 ay sonra normal hamile kaldim cok sukur ama korkuyorum 3 ayı atlatmak istiyorum bir an önce
Evet ben 26 ıyla kaldım insallah sıkıntı plmazSizin de mi sperm dna hasarı vardı? Hasar %11e indiğinde normal yolla hamile kaldim
Sperm sayısi falanda önemli canım 70 milyon spermde %26 ile 10 milyon spermdeki %26 farklı olur. Kacinci haftadasin 9. Haftayı atlatirsan sorun olmaz inşallah 9 haftadaya kadar kalırsa sorun olmaz inşallah ben beklenmedik bir gebelik yaşadım Nisan ayında düşük oldu 7 haftalık ya migren ilacindan oldu ya da sperm dna hasarı dan bilmiyorum. Sağlıklı bir oğlum var 5 yaşında sana tavsiyem doğumdan sonra hiç korunma belki 3 ay ben 1 yıl korundum doğumdan sonra dna hasarinin tekrar ettiğini bilmiyordum sonra bir daha da hamile kalmamıştım 4 yıl sonra oldu o da dustuEvet ben 26 ıyla kaldım insallah sıkıntı plmaz
Toplam 112 milyon mililitrede 37.5 milyon.Haftaya 6.haftam olucak insallah bir an önce kalp atisini duymak için bekliyorum doktor 7.hafta cagirdi.Daha önce duyamamıştım degerlerim 2 kat artmamisti duzenli sagliksiz gebelikti malesef.Bu sefer artti cok sukur duzenli keseyi gorduk kalp atisini bekliyoruz.Bir atlatsak şu 3 ayı hayirlisiyla sağlıklı bir evlat sahibi olayim ona razıyımSperm sayısi falanda önemli canım 70 milyon spermde %26 ile 10 milyon spermdeki %26 farklı olur. Kacinci haftadasin 9. Haftayı atlatirsan sorun olmaz inşallah 9 haftadaya kadar kalırsa sorun olmaz inşallah ben beklenmedik bir gebelik yaşadım Nisan ayında düşük oldu 7 haftalık ya migren ilacindan oldu ya da sperm dna hasarı dan bilmiyorum. Sağlıklı bir oğlum var 5 yaşında sana tavsiyem doğumdan sonra hiç korunma belki 3 ay ben 1 yıl korundum doğumdan sonra dna hasarinin tekrar ettiğini bilmiyordum sonra bir daha da hamile kalmamıştım 4 yıl sonra oldu o da dustu
Sizin sperm sayınız kaçtı bizimki böyleSperm sayısi falanda önemli canım 70 milyon spermde %26 ile 10 milyon spermdeki %26 farklı olur. Kacinci haftadasin 9. Haftayı atlatirsan sorun olmaz inşallah 9 haftadaya kadar kalırsa sorun olmaz inşallah ben beklenmedik bir gebelik yaşadım Nisan ayında düşük oldu 7 haftalık ya migren ilacindan oldu ya da sperm dna hasarı dan bilmiyorum. Sağlıklı bir oğlum var 5 yaşında sana tavsiyem doğumdan sonra hiç korunma belki 3 ay ben 1 yıl korundum doğumdan sonra dna hasarinin tekrar ettiğini bilmiyordum sonra bir daha da hamile kalmamıştım 4 yıl sonra oldu o da dustu
Canım sayı olarak bizimkinden iyi ben 56 milyonla hamile kalmıştım 6 yıl önce ama bizim normal yüzde iki iken o normaller bile dna hasarlı cikmisti tedavi oldu. Dna hasar testi daha farklı bir testSizin sperm sayınız kaçtı bizimki böyle
Benim eşime klomen fayda etmemişti canım 3 ay klomen emodex kullandı fayda olmayınca 3 ay merional iğne ve emodex kullandı iğne bittiği ay hamile kaldim. Şimdi yine gideceğiz doktora siz kime gitmistiniz dna hasarı icinToplam 112 milyon mililitrede 37.5 milyon.Haftaya 6.haftam olucak insallah bir an önce kalp atisini duymak için bekliyorum doktor 7.hafta cagirdi.Daha önce duyamamıştım degerlerim 2 kat artmamisti duzenli sagliksiz gebelikti malesef.Bu sefer artti cok sukur duzenli keseyi gorduk kalp atisini bekliyoruz.Bir atlatsak şu 3 ayı hayirlisiyla sağlıklı bir evlat sahibi olayim ona razıyımHasar ilaclari bırakınca artiyor sanirim onun icin tekrar bebek dusunmeden klomen emodex vs kullanmak gerekiyor heralde.
Onu da yaptıracağız inşallah söylediğin çok iyi oldu çok teşekkür ederimCanım sayı olarak bizimkinden iyi ben 56 milyonla hamile kalmıştım 6 yıl önce ama bizim normal yüzde iki iken o normaller bile dna hasarlı cikmisti tedavi oldu. Dna hasar testi daha farklı bir test
Hasar kaçla baslamistiniz siz?Tansel kaplancan doktorumuzBenim eşime klomen fayda etmemişti canım 3 ay klomen emodex kullandı fayda olmayınca 3 ay merional iğne ve emodex kullandı iğne bittiği ay hamile kaldim. Şimdi yine gideceğiz doktora siz kime gitmistiniz dna hasarı icin
%37 galiba tam hatırlamıyorum 6 yıl gecti.Siz kacla baslamistiniz? Doktorunuz İstanbul'da mi dna hasarına bakan çok az doktor var istanbuldayiz oraya gitsek bizim doktor Ankara'da o zaman Ankara'da oturuyorduk sıkıntı olmuyorduHasar kaçla baslamistiniz siz?Tansel kaplancan doktorumuz
Yüzde 33 tü bizimde.2.5 ayı biraz geçince test yaptik 26 çıktı ama testten önce hamile olduğumu öğrendim.Evet istanbulda Avrupa yakasında araştırın cok iyi bir ürolog%37 galiba tam hatırlamıyorum 6 yıl gecti.Siz kacla baslamistiniz? Doktorunuz İstanbul'da mi dna hasarına bakan çok az doktor var istanbuldayiz oraya gitsek bizim doktor Ankara'da o zaman Ankara'da oturuyorduk sıkıntı olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?