Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım benim inşallah sizinde en kısa zamanda sonuçlarınızı güzel bir şekilde alırız

yol arkadaşlarım bende sizin durumunuzadayım mayıs 2 de eşim istanbula tedaviye gelicek hayırlısı olsun bakalım bizim hormonlarda bişey çıkmadı kızlar bakalım ne olcak.

geçmiş olsun sultan arkadaşım iyi sonuçlarınızı bekliyoruz en kısa zamanda hormanlarda bişey çıkmadı demişsin neyi kastetdin anlayamadım nekadar süredir tedavi görüyor eşin mayıs da mikro tese mi yapılıcak güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz

arkadaşlar hafta sonu istanbul daydık prenly iğnelerinden 5 tane bulduk bugun eşim iğnelere başladı allah yuzumuzu guldurur isallah ... şimdi 10 iğnemiz oldu 2,5 aylık yeterli tedavi 6 ay surucek en kısa zamanda 15 iğneye de bulmamız gerekiyor..fsh değerlerini yukseltmek için çakşır öneriyorlar diğer sayfalarda siz kullandınız mı arkadaslar....

kizlar bu konuyu daha dogrusu bu hastalik ismini yeni duydum cok gecmis olsun ins eslerinizde cok guzel duzelmeler olur

çok teşekkür ederiz asi arkadaşım inşallah olur eşim 7 aydır iğne oluyor allah yardımcımız olsun

sevgidolu,asi çok tesekkurler allah dualarımı kabul etti dun akşam geri kalan 15 iğneyide bulduk 6 ay sonra tese yapılacakAllah hepimize sabır ve sağlıklı bebekler versin...

teşekkürler kızlar hepimize bol şans inşallah diger igneleride bulursun tosbikcim ben eşime bu ay başladım fsh ı yüksek olanlarda daha çok yükseltip gögüs hassasiyeti falan yapıyormuş ama bizim eşlerimizde fsh lh ve testesteron zaten düşük oldugundan böyle bir yan etki yapmaz herhalde ben eşime 15 gündür içiriyorum tam bir ay olunca kan ve semen tahlilleri yaptırıcaz yani ayın 16 sında tahlil yaptırıcak sonuçları sizede bildiririm eger gerçekten işe yararsa hemen sizde başlarsınz eşimde şimdilik bir problem yaratmadı aynı zamanda ignelere devam Allah eşlerimize sabır versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

sekonder hipogonadizm eşimde bu tehşis konuldu 3 ay iğne olması istendi 4 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bilenler varsa paylaşsın lütfen fsh düşükmüş ne demek bilmiyorum(1,49)ssk gidiyoruz doktorumuz tam allahlık hiçbişey anlatmıyor ciddi bişeymi onu bile sölemedi.

canım bizimde fsh düşüktü üç ay menegon kullandı şimdi fsh normal sınırlarda inşallah sizide düzelir

sagol canım ya benim eşim 16 aydır igne kullanıyor hipo hastalarının bir çogunda 18. aydan sonra canlı sperm çıkışı oluyor onun için biz igne tedavisini biraz daha uzatmak istedik doktorda siz nasıl isterseniz dedi 18. aydan sonra çıkıs olmazsa mikro tese yaparız ozaman zaten kesin buluruz dedi bizde bekliyoruz alternatif olarak çakşır kullanmaya yeni başladık bakalım sonuç alırsak burdan paylaşırım herkezle

sekonder hiponun ne oldugun bilmiyorum ama benim eşimde hem fsh hem lh hemde testesteron hormonları düşük oldugu için hem pelegrin hemde meneon kullanıyor çok geçmiş olsun moralini bozma erkek kısırlıgında tedavisi olabilen tek kısırlık hipo hastalıgı sabırla ignelerini hiç aksatmadan yaptırsın Allah sabır versin bu hastalıkla çocuk sahibi olan birsürü hasta var sakın unutmayın ve moralinizi bozmayın

canım siz iğnelerin hepsini buldunuzmu daha önce iğne kullanmamıştınız dimi bak görceksin özellikle menegonun faydası çok oluyo monegonun içeriğinde menepoza girmiş kadın idraraları varmış yani ne varsa biz kadınlarda varkaydirigubbakcemile5

haklısın canım nevarsa biz kadınlarda var biz hiç ilaç kullanmadık canım 10 ay sadece pelegrin kullandık igne olarak haftada 3 defa. 6 aydırda pelegrinin yanında menegon kullanıyor oda igne olarak haftada 2 defa yani haftada 5 defa igne oluyor anlicagın bu arada pelegrinin içinde de hamile kadın idrarı var menegonda da menepozlu kadın idrarı hr bişeyi bizden kullanıyolar kaydirigubbakcemile3 senin eşin pelegrin kullanmıyormu sadece menegon mu kullanıyor pelegrinsiz menegonun işe yaramadıgını biliyordum ben ama yinede doktorun bi bildigi vardır ona göre devam edin biz igneleri rahat buluyoruz istanbuldayız kayınpederim bulundugu semtten babam bulundugu semtten ee bide biz varız kolay oluyo yanı igne bittiginde eczane eczane dolaşıyoruz bi kutu ondan bi kutu bundan derken 3 aylık birden alıyoruz 3 ay derdimiz olmuyo öyle yapıyoruz yani

lukenscim öncelikle geçmiş olsun sakın morelinizi bozmayın canım kısaca bizim hikayemizi anlatmak isterim ki birazda olsa rahalaya bil diye. biz eşimle özelbi hastanede üroloji uzmanına gitmiştik sperm tahlillerinde azosperm yazıyodu kan tahlıllerinde de FH. LH. VE TESTESTERON degerleri normalin cok altındaydı doktor bize bizim burda yapabilecegimiz bişey yok sizi endokronoloji bölümüüne sevk edelim dedi one biz neoldugunu bilmiyoruz kimse açıklamada yapmadı neyse aynı gün diger bölüme gittik bize hormonlarla ilgili sorun var dediler öncelikle neyden kaynaklanıyo onu bulmamız gerekiyo dediler gerekli tahlilleriyapmak için 1 hafta zamanınızı alıcak vs vs vs o yüzden sizi tıp fakültesinde 1 hafta misafir edelim dediler biz dokordan cıkınca şok geçirdik acaba neyi var tam anlamıyla acıklamada yapmadılar üstelik bide hastanede yatıcak sapasalam adam neyse gün verdiler 1 ay sonraya gittik yattık tabi doktorun biri geliyo kan alıyo gidiyo biri geliyo kan alıp gidiyo arada ilaç veriyolar tekrak kan tahlili yine bize acıklama yapan yok tabi tek hasta biz degilizki koskoca fakülte hastanesi bisürü hasta var 1 hafta derken biz tam 20 gün yattık hastanede ölüm gibi gelmisti bize ama bu arada beyin tomografisinden tutda ciger röntgenine kadar bütün testleri yaptılar eşime Allahtan hiç bişey cıkmadı neyse teşhizi koydular bize pelegrin kullanmasını ve 3 ayda birde gidip kan tahlili yaptırmamızı söylediler elimiz mahküm 3 ayda bir gittik geldik derken sonra başka bi doktora gitmeye karar verdik oda bize tedavizin çok iyi gidiyor ama çocuk sahibi olabilmeniz için yanında birde menegon kullanmaya başlamanız gerekiyor dedi ve bize bütün hastalıgı neden kaynaklandıgını hangi testleri neden yapmış olduklarını tek tek anlattıda ondan sonra anladık neyin ne oldugunu şimdi eşim 2.5 yıldır igne kullanıyor sabırla bakalım az kaldı en kısa zanan da sonuç almayı umut ediyoruz. biraz uzatım ama sizin şuanki durumunuzu çok iyi anlıyorum bizde aynı durumu yaşamıştık yanı ilk başta anlamamak açıklama yapılmaması insanın molarini çok bozuyo alternanitif olarak özelden bir başka doktora daha gidin an azından size net bir açıklama yaparlar sizde neyin ne oldugunu anlamış olursunuz şimdiden kolay elsin size Allah bu durumda olanlara güç kuvvet versin sabırla bekleyip çocuklarını kucagına almay nasip etsin inşallah

canım sağol biz sadece monegon kullandık prignly sıvıyı artırmak için doktor bize daha gerek görmedi monegon fsh ve lh hormonunu tetikliyor canım inşaallah faydasını görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…