Çok sagol nurcum bilgilendirdigin için teşekkür ediyorum benim eşimde aynı durumda biz 4 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır igneleri kullanıyor benim eşim malesef daha önce farkedemedik doktor bize mikro tese yöntemiyle tüpbebek yapalım dedi biz sizingibileri görünce beklesek mi diye düşünüyoruz en azında sperm çıkışı olursa mikro teseye gerek kalmasın diye umut ediyoruz onun için canlı sperm çıkışı kaçıncı ayda oldugunu merak ediyoruz. eşimle 2 ay sonra tüpbebek işlemleri için merkeze gitmeye karar verdik dün aakşam senin yazını görünce ikimizdede acabalar oluşmaya başlaadı bir yandan sevindik bir yandanda kafamız karıştı napsak diye bu hastalıkda normal yolla gebelik olusan duydugum ilk örneksin aşılama ile olanları duymuştum ikizleri olanları hamile olanları ama normal yolla ilk seni duydum o yüzden mikro tese olmadan sperm bulunsun istiyoruz benim eşimdede 1. yılda aynı farklılıklar oldu yanı aynı aşamalardan geçiyoruz galiba o yüzden sen anlat neler yaptıgınızı bizde bilgilenelim dogum nezaman saglıklı olur inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın insallah canım
nurcum yazdıklarını okudum çok guzel gelismeler yasamıssınız Allah hepimize o guzel haberleri almayı nasip etsin ..
bizde yolun çok basındayız 2,5 senelik evliyiz esim iğnelere 15 gün once basladı 6 ay sonrada mikro tese yapılacak sabirla bu asamaları geçmeye çalısıcaz çok zor olsada herseyın güzel olacağına ınanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?