sağolun canlarım ben iyiyim büyümeye devam ediyoruz sizler nasılsınız nasıl devam ediyor hamilelikleriniz
canım benim bir bilgim yok malesef inşl rabbim en kısa zamanda bir bebiş nasip eder
canım o kişiden kişiye değişir yspıyla alakalı ben mesela 16haftaya kadar yedikelrimi çıkarttım ve 4aylıkken karnı yoktu kimse hamile olduğumu anlamıyordu ama normaldede göbeğim yoktu şimdi bile küçücük karnın var diyorlarben iyiyim bebeğimde ii 8 hafta 3 günlük bulantım hafifledi artık karnım daha çıkmadı nezaman çıkmaya başlar acaba zaten benim göbeğim vardı biraz:)
ben de iyiyim..Artık ağırlaştım..Geceleri uyuyamıyorum...Sıcak ta var..Bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklasak....
canım o kişiden kişiye değişir yspıyla alakalı ben mesela 16haftaya kadar yedikelrimi çıkarttım ve 4aylıkken karnı yoktu kimse hamile olduğumu anlamıyordu ama normaldede göbeğim yoktu şimdi bile küçücük karnın var diyorlar
amin canım inşl hayılrısıyla kucağımıza alsak senin şimdi en zor zamanların
bebişin kız mı erkek mi?
brc benim 13.haftada belli oldu canımarkadaşlar nasılsınız cinsiyet nezaman belli oldu sizin?
kızlar salı sabah 8.30 da doğuma gidiyorum..Dualarınızı bekliyorum...
BRC benim 12. haftada belli olmuştu..
brc benim 13.haftada belli oldu canım
canım içimden geçtin acaba gözdem doğum yaptımı bi bakip topiğe dedimki salı günü gidiyomuşsun hayırlısıyla git bebeğini sağlıkla kucağına al inşl toparlanır toparlanmazda gel bizi haberdar et olurmu bu arada oğluşunun adını ne koyacaksınız canım
Kızlar nerelerdesiniz??? Nasıl gidiyo hamilelik??? Dinlenebildiğiniz kadar dinlenin...Bebiş çok yoruyo insanı..Zaamanın nası geçtiğini anlamıyosunuz bile...Darısı sizlerin başına...
arkadaşlar eşlerinizin fsh değeri çok mu düşüktü?
benim eşimin normal aralıklardaymış fsh:4.77 testestoron: 4.17 keşke bizim durumumuzda sizin gibi olsaydı şansımız daha yüksek olurdu
lütfen değerlerinizi yazar mısınız arkadaşlar bizim gibi olan yoktu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?