Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben iyiyim bebeğimde ii 8 hafta 3 günlük bulantım hafifledi artık karnım daha çıkmadı nezaman çıkmaya başlar acaba zaten benim göbeğim vardı biraz:)

ben iyiyim bebeğimde ii 8 hafta 3 günlük bulantım hafifledi artık karnım daha çıkmadı nezaman çıkmaya başlar acaba zaten benim göbeğim vardı biraz:)
canım o kişiden kişiye değişir yspıyla alakalı ben mesela 16haftaya kadar yedikelrimi çıkarttım ve 4aylıkken karnı yoktu kimse hamile olduğumu anlamıyordu ama normaldede göbeğim yoktu şimdi bile küçücük karnın var diyorlar
ben de iyiyim..Artık ağırlaştım..Geceleri uyuyamıyorum...Sıcak ta var..Bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklasak....

amin canım inşl hayılrısıyla kucağımıza alsak senin şimdi en zor zamanların

bebişin kız mı erkek mi?

arkadaşlar nasılsınız cinsiyet nezaman belli oldu sizin?
brc benim 13.haftada belli oldu canım
kızlar salı sabah 8.30 da doğuma gidiyorum..Dualarınızı bekliyorum...

BRC benim 12. haftada belli olmuştu..

canım içimden geçtin acaba gözdem doğum yaptımı bi bakip topiğe dedimki salı günü gidiyomuşsun hayırlısıyla git bebeğini sağlıkla kucağına al inşl toparlanır toparlanmazda gel bizi haberdar et olurmu bu arada oğluşunun adını ne koyacaksınız canım

Hala karasısız desem:)) Yarın gnasipse görünce karar vericemmm....Senin de az kalmış....Bu günlerde bebiş kilo alıyo..Beslenmene çok dikkat et....Çok heyecanlıyımmm....Bana dua edin......

yazılarınzı bayadır okuyorum,ben de bir çoğunuzla aynı sıkıntıdayım.yalnız bir şey sormak istiyorum;eşlerinizde sperm çıkışı olduğunda menilerinde ya da kendilerinde bir farklılık oldu mu?yani doktora gitmedende sperm çıktığını anlamanız mümkün müydü??? eşi 6 aydır ovitrelle +menogon kullanıyor ve şu sıralar kendini farklı hissediyormuş,herhalde bu defa oldu diyor.böle bişey olabilir mi yaa.aklım karışık

benim eşim sadece pregnyl kullandı bence bu tedavide ovitrelle pek ii değil bu tedavinin asıl ilacı pregnyl dıştan pek bişe farkedemessınız mesela benım eşim 2010 martta başladı haftada bir kere pregnyl kullandı 2010 kasımda sperm tahlılı yaptırdık 15 mılyon olmuş ondan sonra hiç tahlil yaptırmadık şuanda 14 haftalık hamileyim sizdede sperm çıkışı kesin olmuştur bence

Son düzenleme:
bizede pregnyl denmişti ama bulamamıştık.doktorumuz ovitrelleninde pregnyle aynı eş değerde olduğunu söylemişti.(zaman kaybetmiyoruzdur inş)siz tedaviye başladığınızda sperm var mıydı?

Kızlar nerelerdesiniz??? Nasıl gidiyo hamilelik??? Dinlenebildiğiniz kadar dinlenin...Bebiş çok yoruyo insanı..Zaamanın nası geçtiğini anlamıyosunuz bile...Darısı sizlerin başına...

Kızlar nerelerdesiniz??? Nasıl gidiyo hamilelik??? Dinlenebildiğiniz kadar dinlenin...Bebiş çok yoruyo insanı..Zaamanın nası geçtiğini anlamıyosunuz bile...Darısı sizlerin başına...

canım sen bunu yazdığın zaman ben çokto doğum yapmışım 17 eylülde aldık miniğimizi kucağııza ve uykusuz yorgun günler geçiriyoruz aşırı derecede gaz sancımız var size durumlar nasıl

arkadaşlar eşlerinizin fsh değeri çok mu düşüktü?
benim eşimin normal aralıklardaymış fsh:4.77 testestoron: 4.17 keşke bizim durumumuzda sizin gibi olsaydı şansımız daha yüksek olurdu
lütfen değerlerinizi yazar mısınız arkadaşlar bizim gibi olan yoktu değil mi?

canım bizim testesteron normaldi lh ve fsh değerlerimiz sıfırın altındaydı allah yardımcınız olsun rabbim muradınızı versin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…