Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar internetim yoktu uzun süredir...Giremedim...BLUE beni merak etmişsin iyiyiz canım ..Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı herşey yolundaymış çok şükür..Bu haftada şeker yüklememiz var...Sen nasılsın...Maşşallah büyümüş bebişin...Oğluş mu,prenses mi var?? Belli oldu mu?? Bulantıların nasıl oldu...

PAMUK sana da çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin...Kimsenin kucağı boş kalmasın..Darısı diğer arkadaşların başına...

anladım canım uzun zamandır gelmeyince merak etmiştim bende iyi olduğunuza sevindim ayrıntılı ulturasonunuzda iyi çıkmış maşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
evet canım benimkide büyüdü 13 haftada ikili teste girdiğimizde doktor %80erkek dedi cumaya yine gidicem doktora tam kesinleşir heralde yinede emin olup ufaktan hazırlıklara başlayamadım
bulantılarım baya azaldı inşl bi kaç güne onlarda biter

ayyy canım ya inşallah pazartesi görürüm yarın yani kendime gelemicem yoksa :)

gözdemmm çok sağol amin Allah sizinde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben şokumu atlatamadım daha :)

arkadaşlar artık kimse yazmıyo buraya bende hamileyim bugun evde test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı :) önümüzdeki günlerde doktora gidicem

arkadaşlar artık kimse yazmıyo buraya bende hamileyim bugun evde test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı :) önümüzdeki günlerde doktora gidicem

çok sevindimcanım gözün aydın allah sonunu getirsin inşl
ben arada bakıyorum kimsey bişe yazmayınce geri çıkıyorum haberdar et bizi olurmu

kzılar belkı sızler bılırsınız
hormon degerlerı ıı olupta spermı cok az olan varmı aranızda ?

yok canım var daha vakit..Sen nasılsın???? Bizizm sorunumuz hormonlardı...Onlar düzene girince sperm sayımız düzeldi şükür....Sen neler yapıyosun????

bıldıgın gıbı be gzdem
hc bır değişiklık hc bır ılerleme yok
senlen aynı zmanda tup yaptırmıstık
negatftı....

bızım durum karısık
ıcınden cıkamıorum
kaan aydoslan tedavı olduk ılerleme olmadı

hormnlarımız gusel ama sperm yok
doktorlar tup denemekten baska care yok dıor

keske bızımde sorun hormonlarda olsaydıda ıgne kullansaydık

napıyosunuz arkadaşlar bebekleriniz nasıl

nerelerdesiniz...Brc, blue bebişleriniz nasıl?
sağolun canlarım ben iyiyim büyümeye devam ediyoruz sizler nasılsınız nasıl devam ediyor hamilelikleriniz
kzılar belkı sızler bılırsınız
hormon degerlerı ıı olupta spermı cok az olan varmı aranızda ?

canım benim bir bilgim yok malesef inşl rabbim en kısa zamanda bir bebiş nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…