anladım canım uzun zamandır gelmeyince merak etmiştim bende iyi olduğunuza sevindim ayrıntılı ulturasonunuzda iyi çıkmış maşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinKızlar internetim yoktu uzun süredir...Giremedim...BLUE beni merak etmişsin iyiyiz canım ..Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı herşey yolundaymış çok şükür..Bu haftada şeker yüklememiz var...Sen nasılsın...Maşşallah büyümüş bebişin...Oğluş mu,prenses mi var?? Belli oldu mu?? Bulantıların nasıl oldu...
PAMUK sana da çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin...Kimsenin kucağı boş kalmasın..Darısı diğer arkadaşların başına...
ayyy canım ya inşallah pazartesi görürüm yarın yani kendime gelemicem yoksa :)sağol hayatım tahmin edebiliyorum şuanki durumunu bende aynen senin gibiydim ilk öğrendiğim zaman geldi gözümün önüne ama bak onun üstünden 10hafta geçtihatta 11hafta olacak inşl pazartesi göreceksin keseyi değerin gayet güzel hatta pazartesiye kadar o değer 5000leri bulur
Kızlar internetim yoktu uzun süredir...Giremedim...BLUE beni merak etmişsin iyiyiz canım ..Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı herşey yolundaymış çok şükür..Bu haftada şeker yüklememiz var...Sen nasılsın...Maşşallah büyümüş bebişin...Oğluş mu,prenses mi var?? Belli oldu mu?? Bulantıların nasıl oldu...
PAMUK sana da çok sevindim..Rabbim tamamına erdirsin...Kimsenin kucağı boş kalmasın..Darısı diğer arkadaşların başına...
kızlar bugün keseyi gördüm rahatladım :) Allah a şükür
gözün aydın canım çok sevindim darısı nşl kalp atışlarını duymana olsun
arkadaşlar artık kimse yazmıyo buraya bende hamileyim bugun evde test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı :) önümüzdeki günlerde doktora gidicem
5 haftalık hamileyim hcg değerim 1000 sizce nasıl
5 haftalık hamileyim hcg değerim 1000 sizce nasıl
gözdem nasılsın nasıl gıdıor
dogum yapmadın demı sen ?
yok canım var daha vakit..Sen nasılsın???? Bizizm sorunumuz hormonlardı...Onlar düzene girince sperm sayımız düzeldi şükür....Sen neler yapıyosun????
napıyosunuz arkadaşlar bebekleriniz nasıl
sağolun canlarım ben iyiyim büyümeye devam ediyoruz sizler nasılsınız nasıl devam ediyor hamilelikleriniznerelerdesiniz...Brc, blue bebişleriniz nasıl?
kzılar belkı sızler bılırsınız
hormon degerlerı ıı olupta spermı cok az olan varmı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?