Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ilk önce sonuçlar çok güzel, olur olmaz birşey diyemem.Kaan hacanın verdiği ilaçları hariçinde ne gibi vit.min. bitkisel neler kullandınız .kullandıysanız kaç mg. kullandınız.öğrenebilirmiyim.

benimde kafam karışmış bir vaziyette sağol canım kullandığım vitaminlere gelince

3 ay keçi boynuzu kürü
e vitamini
gingko biloba
proxeed plus
l-arginine
arı sütü tableti
korean ginseng
omega 3 balık yağı
bir süre incir kürü
bir süre arı sütü bal polen karışımı

Arkadaşım değerleriniz çok güzel.Bence tüp bebek deneme..Bekle..Bana normal yolla asla olmaz demişlerdi...Umudumu kestiğim anda hamile kaldım...Bence kendi haline bırak biraz...

Bayanlar merhaba.... ben 6 yıllık evliyim eşimde sperm ve kalite düşüklüğü var olan spermlerde dr.un tabiri ile haraket etsemmi etmesemmi karar veremiyorlarmış. Aşılama bile değil tüp bebek yapın dediler çünkü yaşda ileri... 1 kere düşük oldu dış gebelikmi kimyasal gebelikmi karar verilemeden düştü. Maddi güçlüklerden dolayıda tüp bebek bir türlü yaptıramadık. DR. verdiği ilaçları kullandık durumuzuz düzelincede tüp bebek yaptırırız diyorduk ki bu hafta hamile olduğumu öğrendim. Ultrasonda gözükmüyor şimdide dr. çok ufak dedi ama benim korkularım var bana dua edermisiniz....( bu arada internetten okuduğum 4 cuma üst üste ya evvel okuyana allah çocuk verir diyordu onu yaptım 5 haftada hamile olduğumu öğrendim bunuda sizle paylaşmak istedim ))))))

Arkadaşım değerleriniz çok güzel.Bence tüp bebek deneme..Bekle..Bana normal yolla asla olmaz demişlerdi...Umudumu kestiğim anda hamile kaldım...Bence kendi haline bırak biraz...

sağol arkadaşım banada öyle geldi tüp bebek zaten düşünmüyorum çok zor durumda kalırsam son aşama olarak düşünürüm şimdi bıraktım doğal yolla olmasına

allahım inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
tam olarak sayınız morfolojiniz falan kaçtı?bide şu yaptığın duayı varsa sayısını,saatini yani şte tam olarak içeriğini yazarmısın?

canımmmm çok sevindim Allah bebeğini sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun anneciğine bırakmasın

karakız canım çok sevindim gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşl

pamukcum değerleriniz maşallah çok güzelmiş en kısa zamanda hamilelik haberini verirsin inşl bizlere

kızlar bende perşembe gittim doktora ayrıntılı ulturasonla bakıldı çok şükğr bebeğim sağlıklıymış herşey yolunda ben bir sıkıntı görmüyorum dedi doktorumuz önümüzdeki ay 3lü test yaptıracak ulturasondada sıkıntı görmeyince gerek yok dedi bizdekararsız kaldık orda bende yaptırarım istiyorum önümüzdeki hafta içideikili testi inşl ordada bir sıkıntı yaptıracaz görmez
bebeğimin cinsiyetini sordum ama bi türlü söyletemedim bi sonraki geldiğinizde dedi hayırlısı olsun az daha beklicez cinsiyet için sağlıklı olsunda yeterki biz bekleriz

Test zamanların geldi...Stresli dönemler..Benim bitti çok şükür..Üçlü değil yaptırmışken dörtlü yaptır..Daha gelişmişi...Benimde haftaya organlar için ayrıntılı ultrsonum var...İnşallah sorun çıkmaz...

hiç sorma ya test zamanları çok stresli zamanlar allahın izniyle inşl güzelce atlatırız dörtlü test amniyosentez değilmi çokta tutunan bir test değilmiş allah korusun ikili ve üçlü testte sıkıntı görünce yada hamile bayanın yaşından dolayı yapılıyormuş o
inşl ona hiç gerek kalmaz ikili ve 3lü testimiz güzel çıkar sende ayrıntılı ulturasona giricen demek inşl herşey normal çıkar haber vermeyi unutma bana

yok canım..Öyle bi test değil...Kanda yapılıyo..üçlüde üç hastalığa bakılıyor,dörtlüde dört....Sadece kan veriyosun bide bebeğin boyuna falan bakılıyo gene....Sen dörtlü iste laboratuvarda...

kızlar en son yaptırdığımızda 9 milyon sperm vardı ileri ve hızlı hareketlilik hiç yoktu kaliteside düşüktü dr. verdiği ilaçları kullandık artık ne yapalım karı koca devam ederiz yola dediğimiz bir zamanda bir mucize oldu... internetten gördüm bu duayı her 4 cuma ezanla birlikte başladım ya evvel okumaya10000 kere ve 5 cuma hamile olduğumu öğrendim Allah dilerse oluyormuş. haftaya dr.tekrar gideceğim inşallah bir sıkıntı olmadan ilerler hamileliğim allah hepimize nasip etsin. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim... umutları yitirmek yok eşimin bir arkadaşı 0 spermle 2 kere tüp bebek denemiş olmamış tamam bitti demişler ve eşi şimdi 3 aylık hamileymiş :))))) allah bizlerin yanında olsun......

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

tedavinin yanındada bunlardan yapabileceklerimizi yaparsak Allah'ın izni ile cocuğumuz olacaktır....

kızlar eşi hipo hipo olan arkadaşlar size bir sorum olacak eşlerimiz sürekli pregnyl vurulmak zorunda değilmi bizim değer çok yükselmişti ama 1.5 ayda yeniden düştü testesteron hormonu içimi rahatlatırmısınız

bizimde testesteron düşüktü.1ay ilaç kullandı değerler düzeldi çok şükür
ileri hızlımız,daha önce ilaç kullanmasına rağmen %12-14arasındaydı
o çok fark etti şimdi,
morfoloji en son %4 tü,yükseldi

canım ben bilmiyorum sanırım kullanmak gerek kullanınca tekrardan yükselir diye düşünüyorum
ben hamile kalınca doktorumuz 3ay daha pregnly kullan dedi eşime 3aydan sonra ben san başka ilaç verecem dedi ama herkesin durumuna göre doktoru farklı tedavi uygular sanırım

gözdemmmm nerelerdesin uzun zamandır girmemişsin

dün hamile olduğumu öğrendim hatta bu ay hiç beklemiyordum değerim 1049 çıktı şaka gibi canım ya inanamıyorum hala

dün hamile olduğumu öğrendim hatta bu ay hiç beklemiyordum değerim 1049 çıktı şaka gibi canım ya inanamıyorum hala

ayyy anlatamam nasıl sevindiğimi canımya gözünüz aydın maşallah allah sonunu getirsin inşl
hep öyle olmuyomu zaten hiç beklemeiğimiz anda hamilekalıryoruz benimde öyle olmuştu o kadar beklemiyodumki adetim 6gün geçmişti test yaptırdığımda ama rabbimin mucizesi işte tekrardan gözün aydın inan çok sevindim beni habersiz bırakma olurmu

senin için yazdım buraya zaten haberdar edeyim dedim inan hala bende şoktayım haber veririm canım sanada desteğin için çok tşk ederim pazartesi doktora gidicem şimdilik korkuyorum inşallah keseyi görürüm

senin için yazdım buraya zaten haberdar edeyim dedim inan hala bende şoktayım haber veririm canım sanada desteğin için çok tşk ederim pazartesi doktora gidicem şimdilik korkuyorum inşallah keseyi görürüm

sağol hayatım tahmin edebiliyorum şuanki durumunu bende aynen senin gibiydim ilk öğrendiğim zaman geldi gözümün önüne ama bak onun üstünden 10hafta geçtihatta 11hafta olacak inşl pazartesi göreceksin keseyi değerin gayet güzel hatta pazartesiye kadar o değer 5000leri bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…