canım ilk önce sonuçlar çok güzel, olur olmaz birşey diyemem.Kaan hacanın verdiği ilaçları hariçinde ne gibi vit.min. bitkisel neler kullandınız .kullandıysanız kaç mg. kullandınız.öğrenebilirmiyim.fsh 3,26 düşmüş kızlar 1.5 ay önce 6.89 du
volüm: 0,7
sayı: 234 milyon/ml
total motil sperm sayısı: 40 milyon/ml
motil sperm yüzdesi: % 17
ileri hızlı: yazılmamış yok galiba
ileri yavaş:% 17
yerinde hareketli: % 36
hareketsiz: % 47
evet şimdi ben bu değerlerle bu ay hamiş kalabilirmiyim
kızlar kaan hoca bu değerlerle doğal gebelik % 3 dedi tüp bebek % 50-60 dedi sizce yeterli değilmi bu ay çalışmalar var ovulasyon günlerimi iyi değerlendiricem fakat bide kafama takmasam herşey daha iyi olacak
canım ilk önce sonuçlar çok güzel, olur olmaz birşey diyemem.Kaan hacanın verdiği ilaçları hariçinde ne gibi vit.min. bitkisel neler kullandınız .kullandıysanız kaç mg. kullandınız.öğrenebilirmiyim.
fsh 3,26 düşmüş kızlar 1.5 ay önce 6.89 du
volüm: 0,7
sayı: 234 milyon/ml
total motil sperm sayısı: 40 milyon/ml
motil sperm yüzdesi: % 17
ileri hızlı: yazılmamış yok galiba
ileri yavaş:% 17
yerinde hareketli: % 36
hareketsiz: % 47
evet şimdi ben bu değerlerle bu ay hamiş kalabilirmiyim
kızlar kaan hoca bu değerlerle doğal gebelik % 3 dedi tüp bebek % 50-60 dedi sizce yeterli değilmi bu ay çalışmalar var ovulasyon günlerimi iyi değerlendiricem fakat bide kafama takmasam herşey daha iyi olacak
Arkadaşım değerleriniz çok güzel.Bence tüp bebek deneme..Bekle..Bana normal yolla asla olmaz demişlerdi...Umudumu kestiğim anda hamile kaldım...Bence kendi haline bırak biraz...
Bayanlar merhaba.... ben 6 yıllık evliyim eşimde sperm ve kalite düşüklüğü var olan spermlerde dr.un tabiri ile haraket etsemmi etmesemmi karar veremiyorlarmış. Aşılama bile değil tüp bebek yapın dediler çünkü yaşda ileri... 1 kere düşük oldu dış gebelikmi kimyasal gebelikmi karar verilemeden düştü. Maddi güçlüklerden dolayıda tüp bebek bir türlü yaptıramadık. DR. verdiği ilaçları kullandık durumuzuz düzelincede tüp bebek yaptırırız diyorduk ki bu hafta hamile olduğumu öğrendim. Ultrasonda gözükmüyor şimdide dr. çok ufak dedi ama benim korkularım var bana dua edermisiniz....( bu arada internetten okuduğum 4 cuma üst üste ya evvel okuyana allah çocuk verir diyordu onu yaptım 5 haftada hamile olduğumu öğrendim bunuda sizle paylaşmak istedim ))))))
Bayanlar merhaba.... ben 6 yıllık evliyim eşimde sperm ve kalite düşüklüğü var olan spermlerde dr.un tabiri ile haraket etsemmi etmesemmi karar veremiyorlarmış. Aşılama bile değil tüp bebek yapın dediler çünkü yaşda ileri... 1 kere düşük oldu dış gebelikmi kimyasal gebelikmi karar verilemeden düştü. Maddi güçlüklerden dolayıda tüp bebek bir türlü yaptıramadık. DR. verdiği ilaçları kullandık durumuzuz düzelincede tüp bebek yaptırırız diyorduk ki bu hafta hamile olduğumu öğrendim. Ultrasonda gözükmüyor şimdide dr. çok ufak dedi ama benim korkularım var bana dua edermisiniz....( bu arada internetten okuduğum 4 cuma üst üste ya evvel okuyana allah çocuk verir diyordu onu yaptım 5 haftada hamile olduğumu öğrendim bunuda sizle paylaşmak istedim ))))))
karakız canım çok sevindim gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşl
pamukcum değerleriniz maşallah çok güzelmiş en kısa zamanda hamilelik haberini verirsin inşl bizlere
kızlar bende perşembe gittim doktora ayrıntılı ulturasonla bakıldı çok şükğr bebeğim sağlıklıymış herşey yolunda ben bir sıkıntı görmüyorum dedi doktorumuz önümüzdeki ay 3lü test yaptıracak ulturasondada sıkıntı görmeyince gerek yok dedi bizdekararsız kaldık orda bende yaptırarım istiyorum önümüzdeki hafta içideikili testi inşl ordada bir sıkıntı yaptıracaz görmez
bebeğimin cinsiyetini sordum ama bi türlü söyletemedim bi sonraki geldiğinizde dedi hayırlısı olsun az daha beklicez cinsiyet için sağlıklı olsunda yeterki biz bekleriz
Test zamanların geldi...Stresli dönemler..Benim bitti çok şükür..Üçlü değil yaptırmışken dörtlü yaptır..Daha gelişmişi...Benimde haftaya organlar için ayrıntılı ultrsonum var...İnşallah sorun çıkmaz...
hiç sorma ya test zamanları çok stresli zamanlar allahın izniyle inşl güzelce atlatırız dörtlü test amniyosentez değilmi çokta tutunan bir test değilmiş allah korusun ikili ve üçlü testte sıkıntı görünce yada hamile bayanın yaşından dolayı yapılıyormuş o
inşl ona hiç gerek kalmaz ikili ve 3lü testimiz güzel çıkar sende ayrıntılı ulturasona giricen demek inşl herşey normal çıkar haber vermeyi unutma bana
kızlar eşi hipo hipo olan arkadaşlar size bir sorum olacak eşlerimiz sürekli pregnyl vurulmak zorunda değilmi bizim değer çok yükselmişti ama 1.5 ayda yeniden düştü testesteron hormonu içimi rahatlatırmısınız
canım ben bilmiyorum sanırım kullanmak gerek kullanınca tekrardan yükselir diye düşünüyorum
ben hamile kalınca doktorumuz 3ay daha pregnly kullan dedi eşime 3aydan sonra ben san başka ilaç verecem dedi ama herkesin durumuna göre doktoru farklı tedavi uygular sanırım
gözdemmmm nerelerdesin uzun zamandır girmemişsin
dün hamile olduğumu öğrendim hatta bu ay hiç beklemiyordum değerim 1049 çıktı şaka gibi canım ya inanamıyorum hala
ayyy anlatamam nasıl sevindiğimi canımya gözünüz aydın maşallah allah sonunu getirsin inşl
hep öyle olmuyomu zaten hiç beklemeiğimiz anda hamilekalıryoruz benimde öyle olmuştu o kadar beklemiyodumki adetim 6gün geçmişti test yaptırdığımda ama rabbimin mucizesi işte tekrardan gözün aydın inan çok sevindim beni habersiz bırakma olurmu
senin için yazdım buraya zaten haberdar edeyim dedim inan hala bende şoktayım haber veririm canım sanada desteğin için çok tşk ederim pazartesi doktora gidicem şimdilik korkuyorum inşallah keseyi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?