- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
en kısa zamanda allah size de bir evlat nasip ederi inşallah umarım şu ramazan ayında.çok içten istiyorum bunu..üzmeyin kendinizi..geç olsun güç olmasın...vardır onda da bir hayır..Takmayın lütfen en güzel günlerinizi böyle saçma sapan konularla mahvetmeyin..
Keşke benim derdimde cinsiyet olsaydı..
Kurban olduğum ALLAH'IM nolurdu
(5 yıldır çocuğum olmuyor)
terslik değilde elalem denen örgüt demekki her konu da söyleyecek birşeyleri oluyor..Benim ikinci bebegimin cinsiyetini soruyorlardı. Kız diyordum. Hım öyle mi neyse sağlıklı olsun da diyorlardı. Bence sizin işte bir terslik var.
en yakın zamanda allah sizede nasip ederi inşallah2 yıldır çocuk için tedavi göruyorum. etmee
amin işn.sanada saglıklı bebişler kolay dönemler.bunlar geçici bebek sağlıklı olsun en buyuk serveten yakın zamanda allah sizede nasip ederi inşallah
ya kız olsa erkek olsaydı iyyidi derlermerhaba öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın
benim derdim bugün bebeimin cinsiyetini öğrendim..oğluşum olacak..benden yana bi sıkıntım yok...erkek bebekleri hep daha çok sevmişimdir..ama millet yani arkadaş komşu vs. soruyorlar...söylüyorum '' aaaa erkek mi ollsun sağlık olsun '' diye söylenerek şimdiden çocuğuma 2.sınıf insan muamlesi yapıorlar...hatta kayınvalidem bilee ''biz kız seviyoruz ama olsun sağlıklı olsun '' diyerek aklı sıra bana teselli verdi...ne olur keşke biraz herkes lafının ne dediğini bile nereye gittiğini bilsee...! ve bende maalesef insanların ne dediğne özellikle çok takar oldum bu ara...
Ah ah keşke benim deKeske benim de boyle dertlerim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?