- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Allah yardımcın olsun canım bende tüp bebek yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum aklımdan bile geçmedi cinsiyet bebeğim olsun die ölüyorum inanın cinsiyet neymiş ya
Amin inşallah canımAllah kucagini bos birakmasin cnm
İnşallah canım aminAmin sağol canım umarım sağlıklı hi gebelik geçirirsin ve bebegin sana sıkı sıkı tutunur
Amin Allah'ım sesinizi duysun inşallahAmin sağol canım umarım sağlıklı hi gebelik geçirirsin ve bebegin sana sıkı sıkı tutunur
Amin Allah'ım sesinizi duysun inşallah
Yok ama çocukların ne suçu varInsallah 10 kere hamile kalir hepside kız olur.
Bence de sevgiden mahrum bi omur geçireceklerYok ama çocukların ne suçu var
Bence de sevgiden mahrum bi omur geçirecekler
Deranım bu hiç birşey den anlamıyor takmış pipi de pipi diye sisterhood olarak gitsek de fayda etmez ne demişler atomu parçalamak önyargıyı parçalamaktan daha zordur onunda oglu olmadan anlamayacak ne istedigimizi kızlarına muhtaç oldugunda belki anca anlarSisterhood çetesi olarak bakalım icabina:)))
ne boş muhabbetler ya. Bir kızım oldu bazı cahiller gelip Allah sana bir oğlanda versin diyorlardı hani bu olmamiş der gibi:)) hee he diyip geçtim komik çünkü saçmalık hatta:/
Sonra da o kız çocukları sevgiyi beş para etmez erkeklerde arayacaklar. Burada kocam beni dövdü ama ayrılmıyorum başlıkları açacaklar veya koca bulamıyorum keşke ölsem diyecekler. Tek çareleri koca olacak.
Kamu spotu: Sevgisizlik öldürür.
Tam da bunu yazacaktim bende neden duyurdunuz keske cinsiyeti ogrenene kadar gizleseymissiniz. Ben de ilk hamileligimde kan tahlili yaptirir yaptırmaz millete duyurdum yorumlardan tahminlerden dileklerden gina gelmişti artik simdi ikinciyi istiyorum nasipse oldugunda cinsiyeti ogrenene kadar kimseye soylemicem hamileligim ve cinsiyeti bi anda duyulacak cekemem tekrar cinsiyet muhabbetini
Hayırlı haberler alırsın inşallah. Bende tüp bebek ile hamileyim. Allah kucağını boş bırakmasın çifter çifter sağlıklı bebeklerin olsunAllah yardımcın olsun canım bende tüp bebek yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum aklımdan bile geçmedi cinsiyet bebeğim olsun die ölüyorum inanın cinsiyet neymiş ya
Hiç umursama cahil muhabbetleri çünkü. Sağlık diler insan önce herkeste bir kızı bir oğlu olsun ister istemem diyen yalan söyler. Ama bu şekilde değil evlat evlattır kızı erkeğimi olur ya:/Deranım bu hiç birşey den anlamıyor takmış pipi de pipi diye sisterhood olarak gitsek de fayda etmez ne demişler atomu parçalamak önyargıyı parçalamaktan daha zordur onunda oglu olmadan anlamayacak ne istedigimizi kızlarına muhtaç oldugunda belki anca anlar
İnşallah Allah'ım sesinizi duysun hayırlı ise versin insallahHayırlı haberler alırsın inşallah. Bende tüp bebek ile hamileyim. Allah kucağını boş bırakmasın çifter çifter sağlıklı bebeklerin olsun
Merhaba bende ilk hamileligimde erken erken duyurmustum sonrabebegin kalbi durdu 10.haftada kurtaj olmak zorunda kaldim kurtani bilmeyenler bana hayirli olsun fiyorlarda herkese aciklamakdan bi hal oldum bu seferde yok topuklu giydin ondan yok ictiginden yok yedoginden
Yani allah korusun aksiliklerde olabiliyor aciklamak gereksiz ve uzun bide boyle catlak eltiye pes
Aynen en iyisi karin belli olana dek saklamak saahsen ben oyle yapacağım bir hamile kalabilirsemMerhaba bende ilk hamileligimde erken erken duyurmustum sonrabebegin kalbi durdu 10.haftada kurtaj olmak zorunda kaldim kurtani bilmeyenler bana hayirli olsun fiyorlarda herkese aciklamakdan bi hal oldum bu seferde yok topuklu giydin ondan yok ictiginden yok yedoginden
Yani allah korusun aksiliklerde olabiliyor aciklamak gereksiz ve uzun bide boyle catlak eltiye pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?