hehehehee çoook sık yaparım Ben Bunun gibi şeyleri.. aşkım kilo vermem lazım fitness e gideyim mi , git aşkım der, ne yani Bana kilolu mu diyosun sen , Beni Beğenmiyo musun artık, git dişarda çıta giBi kızlar var, git onlardan bul.. al sana kavga.. kendim yazar kendim çizerim.. Bugün de antrenmana gidecek çıkmasına 15 dakika var hazırlanıyor Ben de sıcak çikolata yapiyorum ikimize, aşkım msnini açsana Bi Bakacam kurcalicam dedim, aşkım çok az zamanım var sonra Bakarsın walla kimseyi eklemedim dedi.. Ben de gizlediğin Bişey var o zaman dedim, tamam açıyorum dedi gitti açtı, Bakmıcam ilk söylediğimde açacaktık ikiletmeyecektin dedim küstüm zorla götürdü Bilgisayarın Başına Bak aşkım açtım kurcala 15 dakka Boyunca dedi, Bakmıcam diye tutturdum gene.. o Bak diyo Ben Bakmıcam diyorum. tamam kapatıyorum Bak Bilgisayarı dedi, haa senin valla sakladiğin Bişey var dedim gene, yaa saBır dedi.. =)) en son Baktım Bişey Bulamadım.. ama çok fenayız yaa..
Kadın: Saçımı kestireyim mi?
Erkek: Olur.
Kadın: Ama kıyamıyorum.
Erkek: Öyleyse... kestirme.
Kadın: Canım değişiklik istiyor...
Erkek: O halde kestir.
Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.
Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.
Kadın: Beni tanıdığında kısaydı..
Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'.
Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor.
Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.
Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi?
Erkek: Kat kat.
Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.
Erkek: Bırak perçemli olsun.
Kadın: Çok yorucu.
Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.
Kadın: O zaman asla uzatamam.
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.
Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!!
Erkek: ?!?!?!?!!
Kadın: Saçımada Karışıp Durma!!!!
Erkek: Ya Sabır Allahım
Kadın: Saçımı Diyorum Saçımı Nasıl etsem??
Erkek: Saçınada Sanada Banada...
Kadın: Aaa Delimi Ne Bişe Dedik sanki
hehehehee çoook sık yaparım Ben Bunun gibi şeyleri.. aşkım kilo vermem lazım fitness e gideyim mi , git aşkım der, ne yani Bana kilolu mu diyosun sen , Beni Beğenmiyo musun artık, git dişarda çıta giBi kızlar var, git onlardan bul.. al sana kavga.. kendim yazar kendim çizerim.. Bugün de antrenmana gidecek çıkmasına 15 dakika var hazırlanıyor Ben de sıcak çikolata yapiyorum ikimize, aşkım msnini açsana Bi Bakacam kurcalicam dedim, aşkım çok az zamanım var sonra Bakarsın walla kimseyi eklemedim dedi.. Ben de gizlediğin Bişey var o zaman dedim, tamam açıyorum dedi gitti açtı, Bakmıcam ilk söylediğimde açacaktık ikiletmeyecektin dedim küstüm zorla götürdü Bilgisayarın Başına Bak aşkım açtım kurcala 15 dakka Boyunca dedi, Bakmıcam diye tutturdum gene.. o Bak diyo Ben Bakmıcam diyorum. tamam kapatıyorum Bak Bilgisayarı dedi, haa senin valla sakladiğin Bişey var dedim gene, yaa saBır dedi.. =)) en son Baktım Bişey Bulamadım.. ama çok fenayız yaa..
bakıyorum da herkes gülmüş valla kusura bakmayın da bana saçma geldi biraz yani kadın sıkılmadı mı gecenin bi yarısı bu muhabbeti etmekten adam bırak da uyuyayım diyor demek ki gece konuşulmuş..
adam kesin sıkılmıştır da
valla bu şekilde kocanızı bıktırmayın derim ben..
bu ne yaa kestireyim mi yok kestirmeyim vs... alt tarafı saç yahu kökü sende..
bakıyorum da herkes gülmüş valla kusura bakmayın da bana saçma geldi biraz yani kadın sıkılmadı mı gecenin bi yarısı bu muhabbeti etmekten adam bırak da uyuyayım diyor demek ki gece konuşulmuş..
adam kesin sıkılmıştır da
valla bu şekilde kocanızı bıktırmayın derim ben..
bu ne yaa kestireyim mi yok kestirmeyim vs... alt tarafı saç yahu kökü sende..
bu kadar ciddiye almanıza şaşırdım sonucta gülünecek birsey bu gerçek hayatta çokta yaşamıyoruz bu tür şeyler
neden bu kadar alindiniz anlamadim
sonuca gercek hayatta yasana seyler bunlar
bu kadar ciddiye almanıza şaşırdım sonucta gülünecek birsey bu gerçek hayatta çokta yaşamıyoruz bu tür şeyler
bak üzüldüm valla şimdi ben fıkra gibi birşey zannettim kadın erkek falan yazınca ne bileyim..
seni kırmak istemedim canım kusura bakma..
gerçek hayatta çok da yaşamıyoruz böyle şeyleri deyince anladım
canım yanlış anlamışsın evet fıkra gibi bişi benim hosuma gitti paylaştım benim basıma gelen bi olay değil bu yanlış anlamışsınopuyorumnanaktan kırılmadım ki bunu nerden cıkardın sen demişsin ya eşlerinizi sıkmayın ben ondan normal hayatta cokta karsılastıgımzı bişi değil dedim
aman yaaa valla ben seni kırdım diye üzüldüm
valla ben karıştırdım hee
normal hayatta çok da karşılaşmıyoruz dediğini ben çok da yapmıyoruz öyle şeyler gibi anladım..
neyse öpüyorum canım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?