- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
sorum gayet açık erkek naz yapar mı?bir arkadaşım var sevgilisi kız gibi naz yapıyor,mesela geliyor yaaaa aşşşkkııııımmmm çok yoruldum diyor ya da böyle kedi gibi sokulup aaaşşşkkııımm diyor tuhafıma gidiyor ve hoş gelmiyor bana,benim sevgilim böyle değil zaten olmasınıda istemezdimben mi katıyım bu konuda yoksa normali benim düşündüğüm gibi mi?
Bu arada eski erkek arkadasimda da biraz boyle miymiy'lik vardi. Sonra ben onun biseksuel oldugunu ogrendim. Ondan sonra zaten o tarz erkeklerden igrendim.
Neyse ki esim tam istedigim gibi
Naz yapmayı çok seviyor erkek milleti...
Mıy mıy naz yapmasa da evliyken oturup ayağını uzatıp göbeğini kaşıyıp tv seyrediyor bu da ayrı bi naz bence
Suçlu kim?Anneleri...
Sonra da bu nazları eşleri çekiyo işte
erkekler çocuk gibiler bence ve her daim poh pohlanmayı seviolar ..
yalnız bu dediğin naz değil ki laubalilik yani yılışıklık
naz yapmak bir şeye gönlü olmayıp yalvartarak yapılmamasıdır ne bilim daha değişik şekillerde de olur
ama görüşüm ise bende erkeğe öyle şeyleri yakıştırmam itici gelir
valla öyle çocuk gibi davranan erkeklerden ben de hiç hoşlanmıyorum...
çok komik duruma düştüklerini fark etmiyorlar mı acep:)))
arkadaşın bu durumdan rahatsız değil sanırım..
rahatsızsa durum çok vahim zaten...:)))
sorum gayet açık erkek naz yapar mı?bir arkadaşım var sevgilisi kız gibi naz yapıyor,mesela geliyor yaaaa aşşşkkııııımmmm çok yoruldum diyor ya da böyle kedi gibi sokulup aaaşşşkkııımm diyor tuhafıma gidiyor ve hoş gelmiyor bana,benim sevgilim böyle değil zaten olmasınıda istemezdimben mi katıyım bu konuda yoksa normali benim düşündüğüm gibi mi?
ya erkek dediğin erkek gibi olmalı yaa.agır olmalı. şefkatinide ilgisinide sımarmadan ve abartmadan göstermeli.ama günümüzde böyle erkeklerin nesli tükeniyor kızlar benden söylemesi
:)
valla benimki yaparçocuk gibi yatar dizime,sevmemi ister :) nazı geçtiğini biliyor ondan sanırım. bir de sevildiğini her an hissetmek istiyor. açıkçası yadırgamıyorum ben...
slm kızlar benimki hem nazlı hem alınga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?