Bana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyle karsilasanlar var mi acabaSaçma bir konu ilk defa sizden duydum
Kim bu erkek ??Bana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyle karsilasanlar var mi acaba
Öncelikle,Bir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer
Şuan benim olmasa bile benim canım yandıOnu don giymeyen erkeklere sorun, fermuarı çekerken bir sıkışsa takım taklavat akılları başlarına gelir.
Onu hatırladım. Çamaşırının bok ve sidik olma ihtimali beni kusturmaya yetmiştiAyhbir üye vardı, kocası işe bile giderken don giymiyordu terbiyesiz herif donsuz dolanıp yemediği halt kalmıyordu. Var böyle tipler.
Bana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyleSaçma bir konu ilk defa sizden duydum
Kişi eşim oluyor yeni evliyiz şuan ayriyiz ve muhtemelen gizli g yÖncelikle,
Erkeklerin götüne ve çüküne bakmayın.
İkincisi, erkekler çamaşır giyiyor? Giymediğini ne biliyosunuz indirip baktınız mı?
Götüne don giymeyen erkekten hayır mı gelirBana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyle
Kişi eşim oluyor yeni evliyiz şuan ayriyiz ve muhtemelen gizli g y
Donsuzlukla gaylık arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz? Eşinizse bize niye soruyorsunuz ayol? Direkt sorun.Bana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyle
Neyse boş ver bişey demiyorum zamanla tanıcaz seniBana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyle
Bir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer
BilmemGidin bir sorun bakalım niye giymiyormuş.
Artik ona guvenim kalmadigi icin ve turlu seylerle karsilastigim icin boyle bir durumla karsilasan var mi onu merak ediyorumDonsuzlukla gaylık arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz? Eşinizse bize niye soruyorsunuz ayol? Direkt sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?