- 3 Ağustos 2023
- 120
- 55
- 13
Bana inandırıcı gelmedi bekleyip göreceğizEşinizden bahsediyorsunuz sanırım. Muhafazakar kültürden geldiğini söylediğiniz eşiniz insan içine çamaşırsız mı çıkıyor şimdi de ?
Nedenini çamaşır giymeyen adama sormalısınız; onun bedeni, onun kararı.
Camasirsiz cikmiyor tabiki pantalonun icine camasir giymiyorEşinizden bahsediyorsunuz sanırım. Muhafazakar kültürden geldiğini söylediğiniz eşiniz insan içine çamaşırsız mı çıkıyor şimdi de ?
Nedenini çamaşır giymeyen adama sormalısınız; onun bedeni, onun kararı.
Yok valla benim kocam giyiyor. Uyurken giyme diyorum da donsuz yapamam diyor. Donuna aşık yaniArtik ona guvenim kalmadigi icin ve turlu seylerle karsilastigim icin boyle bir durumla karsilasan var mi onu merak ediyorum
Ablacım çamaşırsız çıkıyor işteCamasirsiz cikmiyor tabiki pantalonun icine camasir giymiyor
Sordugumda da sıkıyor dedi.o cok iyi bir yalanci oldugu icinBana inandırıcı gelmedi bekleyip göreceğiz
Benden yorum yokSordugumda da sıkıyor dedi.o cok iyi bir yalanci oldugu icin
Bana da ilk karsilastigimda cok tuhaf geldi.boyle birseyle
Kişi eşim oluyor yeni evliyiz şuan ayriyiz ve muhtemelen gizli g y
Siz evlenene kadar fark etmediniz mi bu durumu? Durumı nasıl fark ettiniz evde hiç donu olmadığını görünce mi? Ay ben olsam evlenince don alır üzerine koli bantıyla yapıştırırdım çıkartamasın.
Erkeklerle donları arasında derin bir ilişki vardır. Genelde o don göz göz olana kadar giyerler. Bilemedim.Artik ona guvenim kalmadigi icin ve turlu seylerle karsilastigim icin boyle bir durumla karsilasan var mi onu merak ediyorum
Cekmece dolu ama giymiyor.evet yeni evlenince pantalonunu cikartinca gordum tabikiSiz evlenene kadar fark etmediniz mi bu durumu? Durumı nasıl fark ettiniz evde hiç donu olmadığını görünce mi? Ay ben olsam evlenince don alır üzerine koli bantıyla yapıştırırdım çıkartamasın.
Bir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer
Bende hatırladım onuAyhbir üye vardı, kocası işe bile giderken don giymiyordu terbiyesiz herif donsuz dolanıp yemediği halt kalmıyordu. Var böyle tipler.
Cekmece dolu ama giymiyor.evet yeni evlenince pantalonunu cikartinca gordum tabiki
Camasirsiz cikmiyor tabiki pantalonun icine camasir giymiyor
Bir erkek don giyer. Giymiyorsa donu yoktur. Donu olmayan erkek çalışmıyor, çalışsa da elinde para tutmuyor saçma sapan şeylere harciyordur. Çalışıp/çalışmayıp cebinde don alacak para tutamayan erkeğin içinde eksikleri vardır dışarıdan takviyeyle tamamlanamayan.Bir erkek neden iççamasiri giymez ustelik o cusseli bedenine birde daracık kot sıkıstira sıkıstira giyer
Evet şimdi cvp bekliyorum bende Sermin boxer bedenine kadar öğrenir"Evde otururken çamaşır giymiyor(du) vb" demeye mi çalışıyorsunuz ?
Önceki konunuzda: Eşinizin eşcinsel olduğunu düşündüğünüzü ve sizi yanında, yatağında istemediğini söylemiştiniz.
Bu şartlar altında: bu adam için, halen niye kafa yorduğunuzu da anlamış değilim. Önceliğinizin yollarınızı ayırmak olması gerekmez mi ?
Ay dal daşak geziyor muCekmece dolu ama giymiyor.evet yeni evlenince pantalonunu cikartinca gordum tabiki
Erkeklerin götüne bakmak yasaklanamaz! Hakkımızdır bakarık.Öncelikle,
Erkeklerin götüne ve çüküne bakmayın.
İkincisi, erkekler çamaşır giyiyor? Giymediğini ne biliyosunuz indirip baktınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?