Öffffff! Demek istiyorum. Bu nasıl ayırımcılık yaaa!Merhaba hanımlar ,
Çok sinir Olduğum bir olay oldu. Kuzenimin eşi hamile kısmetse bir bebekleri olacak . Dün cinsiyetini öğrendiler . Doktor kız Demiş . Kuzenimin annesi ablaları kuzenim hepsi yas içinde çocuk kız olacak diye üzülüyorlarmış . Ilk çocuk erkek olsa iyiymiş. Kız herseyi yapamazmış erkek olsaymış keşke vs vs ... Kimse tebrik etmek istememiş . Içim şişti artık erkekle kadın arasındaki ayrım daha anne karnında Başlıyor ne yazık kierkek olmak bu kadar mı önemli dizilerde filmlerde bile erkek bebeğe daha değer veriliyor farkında mısınız ?
Hemde ne sukursuzluk bizim 4 yıl önce bir kızımız oldu 28. Haftasında doğdu eşimle kizimiz olacak diye çok sevindik ilk duyduğumuzda eşim onu koruyup kollayacağım diye gezerdi doğdu ve 6 saat yaşadıktan sonra vefat etti eşim ben yoğun bakımdayken kendi elleri ile koydu toprağa melegimizi her ziyaretine gittimizde mezarı başına oturur ağlar konu daki adam da baba? Esimde...şükürsüzlük resmen.
Çok yazık sağlıklı bi evlada sahip olduğu İçin şükretmesi gerekirken üzülmesi ne garip.. ama o babaya şunu söyleyebilirsin bir bebeğin cinsiyeti babadan gelir anneden değil... umarım annenin üzülmesine sebeb olmuyolardır. Ve umarım gerçekten şu yüzyılda kadınların ne kadar değerli birer Elmas oldukalrını anlar bu cehaleti kabul etmiş insnlar!Yanlız üzülen kişi baba anne değil
+ 1Kız her şeyi yapamaz mıymış? Ondan mı evlenince eşşek gibi tepesine biniyolar hem ev işi hem yemek hem çocuk bakımı hem iş hayatı her haltı yapsın diye?
Tebrik etmek için bile aramadım bu tavrını öğrenince sadece anneyi AradımŞunu görünce Öyle sinirlendim ki....
O babaya söyleyin ki baba demeye dilim varmıyor erkek olup engelli olursa ne olacakmış?
Ne demek üzülüyor ya allah o olan çocuğu alır bi daha da nasip etmezse görür o zaman erkeği kızı insanlar neler çekiyor evlat sahibi olabilmek için yazık çok yazık...
Kendi erkekte ne oluyor ADAM INSAN olamadıktan sonra....
Bir tane düşük yasadılarHemde ne sukursuzluk bizim 4 yıl önce bir kızımız oldu 28. Haftasında doğdu eşimle kizimiz olacak diye çok sevindik ilk duyduğumuzda eşim onu koruyup kollayacağım diye gezerdi doğdu ve 6 saat yaşadıktan sonra vefat etti eşim ben yoğun bakımdayken kendi elleri ile koydu toprağa melegimizi her ziyaretine gittimizde mezarı başına oturur ağlar konu daki adam da baba? Esimde...
Şimdi oğlumuz var 8 aylık bugün dedi ki eşim ağlayarak baksana oğlumuzun şu resmini kızımıza benzettim....
Şükretmeyi bilmek gerek evlat kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyorlar...
Ki umarım bilmezlerde...
Bebek cinsiyetinin babadan geldiğini biliyor anneyi suçlanıyor zaten sadece biraz burukluk duyuyormuşÇok yazık sağlıklı bi evlada sahip olduğu İçin şükretmesi gerekirken üzülmesi ne garip.. ama o babaya şunu söyleyebilirsin bir bebeğin cinsiyeti babadan gelir anneden değil... umarım annenin üzülmesine sebeb olmuyolardır. Ve umarım gerçekten şu yüzyılda kadınların ne kadar değerli birer Elmas oldukalrını anlar bu cehaleti kabul etmiş insnlar!
Bir tane düşük yasadılar
Ben bi evlat kaybettim eşimde bende sadece sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için dua ederken böyle davranan adamları görünce ne yazık diyorum..ne yazık ki cahilliklerine gömülmüş bu adamlar ayaklarının altına cennet serilmiş olan annelere bu şekilde davranmaları onları üzmeleri yazık diyebiliyorum sadece Allah ıslah etsin Allah o annenin yardımcısı olsun evladıyla musmutlu yıllar diliyorum ona..Bebek cinsiyetinin babadan geldiğini biliyor anneyi suçlanıyor zaten sadece biraz burukluk duyuyormuş
Ende sadece Allah Islah etsin diye dua ediyorumBen bi evlat kaybettim eşimde bende sadece sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için dua ederken böyle davranan adamları görünce ne yazık diyorum..ne yazık ki cahilliklerine gömülmüş bu adamlar ayaklarının altına cennet serilmiş olan annelere bu şekilde davranmaları onları üzmeleri yazık diyebiliyorum sadece Allah ıslah etsin Allah o annenin yardımcısı olsun evladıyla musmutlu yıllar diliyorum ona..
Bir de düşün bana diyorlar ki sen uzak birisin belki duan kabul olur dua ette bi mucize olsunKonuyu okurken bana bir sinir geldiAllahım böyle cahil insanlardan bizi koru.. aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?