Erkek olmak güç mü ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.100
30.469
798
35
Merhaba hanımlar ,
Çok sinir Olduğum bir olay oldu. Kuzenimin eşi hamile kısmetse bir bebekleri olacak . Dün cinsiyetini öğrendiler . Doktor kız Demiş . Kuzenimin annesi ablaları kuzenim hepsi yas içinde çocuk kız olacak diye üzülüyorlarmış . Ilk çocuk erkek olsa iyiymiş. Kız herseyi yapamazmış erkek olsaymış keşke vs vs ... Kimse tebrik etmek istememiş . Içim şişti artık erkekle kadın arasındaki ayrım daha anne karnında Başlıyor ne yazık ki erkek olmak bu kadar mı önemli dizilerde filmlerde bile erkek bebeğe daha değer veriliyor farkında mısınız ?

Kız çocuğunun getireceği bereketi yok etmişler, ağızlarına sağlık.
Cehalet zor beyaa.

dizileri filmleri bilmem de biz bazılarımız hala cahiliye döneminden arta kalan düşünceler ile yaşamaya çalışıyoruz.
kendisi kadın olan evladı kız dogacak diye üzülüyorsa yazık ki hala kendini Yaradanın önemini görememiştir kimse de ona anlatamax anlamaz da..
Insan evladı saglıklı mı hayırlısı.ile doguracagımın derdini bırakmış cinsiyetine üzülür olmuş

Yanlız üzülen kişi baba anne değil

Yuuuh yok artık pes! Hiç Allah korkuları da yok.
Allah sağlıktan etmesin erkek olmadı diye üzülmek nedir? Oy o bebeğe o kadar üzüldüm ki içim parçalandı

Yıl oldu 2018 hala şu kafayı aşamadık gerçekten nekdar üzücü kız-erkek sonuçta insan ve bir birey olacak erkek olunca ne oluyor Allah aşkına iyiki bi pipileri var nefret ediyorum bu zihniyetten

Aman benim eşim de doktor kız dediği zaman pek hoşlanmadı. Bu devirde kız yetiştirmek çok zor diye korkmuş meğerse. Şimdi kızını yere göğe koyamıyor. Sağlıklı olsun da yeter.

Geçen gün haberlerde gördüm. oğlu babası ile tartışıp adamı öldürüyordu. Eşimle dedik babası ne kadar mutlu olmuştur doğduğu gün ama sonuca bak...

Yuuuh yok artık pes! Hiç Allah korkuları da yok.
Allah sağlıktan etmesin erkek olmadı diye üzülmek nedir? Oy o bebeğe o kadar üzüldüm ki içim parçalandı
Bende hem üzüldüm hem aşırı sinir oldum . Dua ette Yanlışlık olmuş olsun diyorlar

Benim esim veya ailemden herhangi biri böyle sacma sapan yorumlar yapsaydi ibret alem iyice ortaligi yikar gecerdim sanirim. Cahil sürüsü. Bizim burda bir adam var 4 kizi vardi,her defasinda karisina kan kusturdu kiz dogurdu diye. Sonra iki erkek evlat nasip oldu. Birisi uyusturucu bagimlisi hapiste,biriside agir engelli. Insan ilk önce Rabbimden hayirlisini ve saglikli bir evlat dilemeli. Artik kendisi de akillanmis ama is icten gecti bir kere . Sinirlendirdiler yaw

Kız ya da erkek çocuk yetiştirmek her devirde çok zor

Ben kadınların daha anne karnında ezilmeye başlamasına üzülüyorum . Medyada tv de heryerde dikkat ederseniz erkek bebek daha üstün lanse ediliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…