Kız çocuğunun getireceği bereketi yok etmişler, ağızlarına sağlık.Merhaba hanımlar ,
Çok sinir Olduğum bir olay oldu. Kuzenimin eşi hamile kısmetse bir bebekleri olacak . Dün cinsiyetini öğrendiler . Doktor kız Demiş . Kuzenimin annesi ablaları kuzenim hepsi yas içinde çocuk kız olacak diye üzülüyorlarmış . Ilk çocuk erkek olsa iyiymiş. Kız herseyi yapamazmış erkek olsaymış keşke vs vs ... Kimse tebrik etmek istememiş . Içim şişti artık erkekle kadın arasındaki ayrım daha anne karnında Başlıyor ne yazık kierkek olmak bu kadar mı önemli dizilerde filmlerde bile erkek bebeğe daha değer veriliyor farkında mısınız ?
Ne söyledimse boş geldi onlaraYahu yuh yaa kaçıncı yuzyildayiz hala bu düşünce var mı
"İlk çocuğunun kız olması kadının bereketindendir." (İbn. Asakir
Kadın halinden memnun baba üzülüyor kızı olacsk diyeMesele erkek olmak da değil he mesele adam olmak diyormuşum şaka şaka bu cahiliye devri kadınlarından gına geldi artık ya....
Bir de düşün kaç senenin üstüne evladı olduBöyle insanlar bırak oğlan hiç evlat sahibi olamamali
Ne söylersen boş gelir zaten canımNe söyledimse boş geldi onlara
Yanlız üzülen kişi baba anne değildizileri filmleri bilmem de biz bazılarımız hala cahiliye döneminden arta kalan düşünceler ile yaşamaya çalışıyoruz.
kendisi kadın olan evladı kız dogacak diye üzülüyorsa yazık ki hala kendini Yaradanın önemini görememiştir kimse de ona anlatamax anlamaz da..
Insan evladı saglıklı mı hayırlısı.ile doguracagımın derdini bırakmış cinsiyetine üzülür olmuş
Bende hem üzüldüm hem aşırı sinir oldum . Dua ette Yanlışlık olmuş olsun diyorlarYuuuh yok artık pes! Hiç Allah korkuları da yok.
Allah sağlıktan etmesin erkek olmadı diye üzülmek nedir? Oy o bebeğe o kadar üzüldüm ki içim parçalandı
Kız ya da erkek çocuk yetiştirmek her devirde çok zorAman benim eşim de doktor kız dediği zaman pek hoşlanmadı. Bu devirde kız yetiştirmek çok zor diye korkmuş meğerse. Şimdi kızını yere göğe koyamıyor. Sağlıklı olsun da yeter.
Geçen gün haberlerde gördüm. oğlu babası ile tartışıp adamı öldürüyordu. Eşimle dedik babası ne kadar mutlu olmuştur doğduğu gün ama sonuca bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?