Erkek olmak güç mü ?

Merhaba hanımlar ,
Çok sinir Olduğum bir olay oldu. Kuzenimin eşi hamile kısmetse bir bebekleri olacak . Dün cinsiyetini öğrendiler . Doktor kız Demiş . Kuzenimin annesi ablaları kuzenim hepsi yas içinde çocuk kız olacak diye üzülüyorlarmış . Ilk çocuk erkek olsa iyiymiş. Kız herseyi yapamazmış erkek olsaymış keşke vs vs ... Kimse tebrik etmek istememiş . Içim şişti artık erkekle kadın arasındaki ayrım daha anne karnında Başlıyor ne yazık ki :KK43: erkek olmak bu kadar mı önemli dizilerde filmlerde bile erkek bebeğe daha değer veriliyor farkında mısınız ?
Öffffff! Demek istiyorum. Bu nasıl ayırımcılık yaaa!

şükürsüzlük resmen.
Hemde ne sukursuzluk bizim 4 yıl önce bir kızımız oldu 28. Haftasında doğdu eşimle kizimiz olacak diye çok sevindik ilk duyduğumuzda eşim onu koruyup kollayacağım diye gezerdi doğdu ve 6 saat yaşadıktan sonra vefat etti eşim ben yoğun bakımdayken kendi elleri ile koydu toprağa melegimizi her ziyaretine gittimizde mezarı başına oturur ağlar konu daki adam da baba? Esimde...
Şimdi oğlumuz var 8 aylık bugün dedi ki eşim ağlayarak baksana oğlumuzun şu resmini kızımıza benzettim....

Şükretmeyi bilmek gerek evlat kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyorlar...
Ki umarım bilmezlerde...

Kuzeninizin annesi padişah ya da kraliyet soyundan sanırım soyları erkek üstünden devam etmeyecek diye üzülüyorlar vah vah. Kusura bakmayın kuzeniniz ama yani böyle ailelerin çocuk sahibi olmasına çok üzülüyorum. O çocuk hep alttan alta sırf vajinası olduğu için aşağılanacak, belki ileride erkek kardeşi olursa hep onun gölgesinde kalacak. Allah akıl fikir versin, bu ataerkil düzeni de Allah kahretsin. Kadınlar hala kendi cinsiyetinden utanıyor. Doğuruyorsun yahu sen, bir insan yavrusu çıkıyor bedeninden ne kadar kutsal bir şey aslında.

Hahahah benim halamın iki oğlu var böbürlenirdi, ben sülalede tek kızım, iyiki kızımız olmadı derlerdi şimdi iki oğlundan da hayır yok keşke kızımız olsaydi diye dert yanıyor, biz bozuna sevinmişiz, güvenmişiz oğlumuz var diye diyorlar. Gelinlerden biriyle zaten araları yok, oğlanlar hayırsız :) oh olsun demeden edemiyorum o kadarcık ta kötüyüm ne yapayım :) az dışlamadılar beni çocukken bile. Al sana oğlan, hödük seni :)

Ama size sunu da söyleyeyim böyle diyenler bebek olduktan sonra delisi oluyor genelde o ayrı :) doyduktan sonra heleki cıvıl cıvıl olmay başlayınca onsuz yapamaz hale geliyor. Kızım tam bir baba delisi, o varken bana bakmaz kucağından inmez resmen asık, kız baba askı. Onu hissedince hayatının merkezine oturuveriyor :)

Yanlız üzülen kişi baba anne değil
Çok yazık sağlıklı bi evlada sahip olduğu İçin şükretmesi gerekirken üzülmesi ne garip.. ama o babaya şunu söyleyebilirsin bir bebeğin cinsiyeti babadan gelir anneden değil... umarım annenin üzülmesine sebeb olmuyolardır. Ve umarım gerçekten şu yüzyılda kadınların ne kadar değerli birer Elmas oldukalrını anlar bu cehaleti kabul etmiş insnlar!

Yazık çok yazık... :KK43:
Rabbim yolunu açık etsin inşallah o çocuğun...
Bunları söylerken kadınlar kendilerine ve adam da başta eşi, annesi olmak üzere diğer kadınlara hakaret ediyor aslında...

Şunu görünce Öyle sinirlendim ki....
O babaya söyleyin ki baba demeye dilim varmıyor erkek olup engelli olursa ne olacakmış?
Ne demek üzülüyor ya allah o olan çocuğu alır bi daha da nasip etmezse görür o zaman erkeği kızı insanlar neler çekiyor evlat sahibi olabilmek için yazık çok yazık...
Kendi erkekte ne oluyor ADAM INSAN olamadıktan sonra....
Tebrik etmek için bile aramadım bu tavrını öğrenince sadece anneyi Aradım

Hemde ne sukursuzluk bizim 4 yıl önce bir kızımız oldu 28. Haftasında doğdu eşimle kizimiz olacak diye çok sevindik ilk duyduğumuzda eşim onu koruyup kollayacağım diye gezerdi doğdu ve 6 saat yaşadıktan sonra vefat etti eşim ben yoğun bakımdayken kendi elleri ile koydu toprağa melegimizi her ziyaretine gittimizde mezarı başına oturur ağlar konu daki adam da baba? Esimde...
Şimdi oğlumuz var 8 aylık bugün dedi ki eşim ağlayarak baksana oğlumuzun şu resmini kızımıza benzettim....

Şükretmeyi bilmek gerek evlat kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyorlar...
Ki umarım bilmezlerde...
Bir tane düşük yasadılar :(

Çok yazık sağlıklı bi evlada sahip olduğu İçin şükretmesi gerekirken üzülmesi ne garip.. ama o babaya şunu söyleyebilirsin bir bebeğin cinsiyeti babadan gelir anneden değil... umarım annenin üzülmesine sebeb olmuyolardır. Ve umarım gerçekten şu yüzyılda kadınların ne kadar değerli birer Elmas oldukalrını anlar bu cehaleti kabul etmiş insnlar!
Bebek cinsiyetinin babadan geldiğini biliyor anneyi suçlanıyor zaten sadece biraz burukluk duyuyormuş

Bebek cinsiyetinin babadan geldiğini biliyor anneyi suçlanıyor zaten sadece biraz burukluk duyuyormuş
Ben bi evlat kaybettim eşimde bende sadece sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için dua ederken böyle davranan adamları görünce ne yazık diyorum..ne yazık ki cahilliklerine gömülmüş bu adamlar ayaklarının altına cennet serilmiş olan annelere bu şekilde davranmaları onları üzmeleri yazık diyebiliyorum sadece Allah ıslah etsin Allah o annenin yardımcısı olsun evladıyla musmutlu yıllar diliyorum ona..

Çoğu erkekte var bu erkek bebek takıntısı dile getirmeyenler de çoğunlukta
Paylaşımın daha fazla olucagına inanıyorlar beraber maça gitmek,futbol izlemek vs.
Ayrımı dille ve davranışlarıyla belli edecek kadar yapmadığı sürece bence sıkıntı yok

Ben bi evlat kaybettim eşimde bende sadece sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için dua ederken böyle davranan adamları görünce ne yazık diyorum..ne yazık ki cahilliklerine gömülmüş bu adamlar ayaklarının altına cennet serilmiş olan annelere bu şekilde davranmaları onları üzmeleri yazık diyebiliyorum sadece Allah ıslah etsin Allah o annenin yardımcısı olsun evladıyla musmutlu yıllar diliyorum ona..
Ende sadece Allah Islah etsin diye dua ediyorum

O kafalar oyle gelmis oyle gider.
Bende ilk oglan sonra kiz olsun isterdim ama cinsiyetle alakasiz sadece abisi olsun isterdim.

Ve Allah kizimi nasip etti bin tane oglanada degismem.

Ayrimcilik yapanlarin topu gebersin.

Back
X