Erkek olmak güç mü ?

Benim 4 sene olmadı kendi annem kayinvalidem hep bunu dediler. Sizinle evlenenler ikinciyi yaptılar siz daha ne bekliyorsunuz diye.. Tedaviye başlamıştım hatta tedavide de bir süre olmayınca niye yapamıyor bu doktor bu çocuğu demişti kayinvalidem
Neyse tedavi ile hamile kaldım bu kez de sen iğne ilaç ile hamile kaldın sürekli kontrole git çocuk sakat felan olur dediler.
Cahilliğin böylesi.. Yahu resmen acınacak halde bunlar.
Bir söz var 40 alimi yendim de 1 cahili yenemedim diye..
Ikincisi de doğal yoldan oldu bu kez de tedavisiz mi oldu diye sordular hemen.
Aşırı sinir bozucu evet insan yeryüzünden onları komple silmek istiyor ama malesef tek çaresi kendi kulaklarımızı kapatmak..

Bir kizim var, ikinci yolda.Henuz cinsiyet net degil ama birbirlerine arkadas olmalari icin bir kizim daha olsun istiyorum.Benim acimdan hic fark etmez.Saglikli olsun. Bazilari bu erkek olsun diye dua ediyor. Neden diyorum? Ikisini da tadacakmisim. Elmayla armutlar sanki. Elaleme begendirmek gibi bir cabam hic olmadi ki is cinsiyet oldu mu kafalar belli. Bizden olmaz canim.

Hiç karşıdaki üzülür mü ne olur diye düşünmüyorlar. İnsanlar düşüncesiz.

Annelere çok iş düşüyor. Ağızlarının payını vermesi gerekiyor. Ben öyle insanlara torun, yeğen yüzü göstermem vallahi. Cinsiyetçilikle ne göklere çıkarabilirler çocuğumu ne yerebilirler. Oda tepki koysun canım.

İçimden beddua etmek geçiyor . Günah dıye susuyorum.
Eşimin dayısıda , babamda heep erkek istemişler .
Sonuç : Biz 3 kız kardeş ,
Dayı: 5 kız kardeş

Kız çocuğu berekettir,kız çocuğu rahmettir.
Maalesef ataerkil bir toplum olduğumuz için insanların, kız ve erkek çocuğuna bakış açıları hiç değişmeyecek.
Erkek çocuk,çoğu insan için hep ayrıcalık olacak.
Bu cahillik,devam edip gidecek.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok cahilermiş gercekten aynı bizimkiler gibi

Cehalet hiç bitmeyecek
Yaşananlardanda ders almıyorlar
Bi tanıdığım var
Kız çocuğu korumak zormuş
Allah bana kız çocuğu vermesin diye dua etmiş
İki kızı olmuş ikisinide küçük yaşta toprağa vermiş
Ona rağmen hala aynı kafada adam

Anne üzülmesin diye yüzüne karsı değil arkadasından Söylüyorlar

Be yazık ki

Korumak zor ama tüm çocukları artık bu devirde korumak zor

Cehalet.. Yazık.. Allah'tan gelene itaatsizlik bu. Allah kız evladı nasip etmiş ne demek erkek olmadığı için üzülmek! Cahilliğin daniskası, pes

Amin. Benimde iki erkek evladim var. Bende elimden geldigi kadar iyi yetistirmeye gayret ediyorum. Rabbim hayirli insan olmalarini nasip etsin. Korkmuyor degilim bazen.

Amin. Benimde iki erkek evladim var. Bende elimden geldigi kadar iyi yetistirmeye gayret ediyorum. Rabbim hayirli insan olmalarini nasip etsin. Korkmuyor degilim bazen.
Amin amin,biz çocukken ortam daha iyiydi.Şimdi çocuk yanında otururken netten isterse kimlerle konuşur da haberimiz olmaz,Allahım korusun

Kız her şeyi yapamaz mıymış? Ondan mı evlenince eşşek gibi tepesine biniyolar hem ev işi hem yemek hem çocuk bakımı hem iş hayatı her haltı yapsın diye?
Yük çekene e.ş.k,yatana aslan demişler,hizmet edene değil,edilene itibar,evelden ezele

Kadın halinden memnun baba üzülüyor kızı olacsk diye

Şunu görünce Öyle sinirlendim ki....
O babaya söyleyin ki baba demeye dilim varmıyor erkek olup engelli olursa ne olacakmış?
Ne demek üzülüyor ya allah o olan çocuğu alır bi daha da nasip etmezse görür o zaman erkeği kızı insanlar neler çekiyor evlat sahibi olabilmek için yazık çok yazık...
Kendi erkekte ne oluyor ADAM INSAN olamadıktan sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…