- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.351
- 158
- 40
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Banane?
Neden azarlar gibi yorum yapiyosunuz?
Bilmedigim bi konu değil sadece tartışmak istemediğim bi konu ve halada istemiyorum hatta varsayın ki kör cahilim.
tartışmak isteyen baştan net ve kesin konuşmazdı.
tavrınıza göre karşılık bulursun.
dün kesin hastasın diye ahkam kesiyordun bugün cevabını alınc aaa tartışalım diye çeviriyorsun.
Ne alaka ya ısrarla yanlış anliyosunuz ama size açıklama yapcak değilim son kez yazıyorum: Bu tamamen psikolojik ve hormonal bi bozukluk. Siz ve sizin gibi düşüncede olanların toplanip bi dernek kurup bunun adına hastalık yerine Tercih demiş, dememiş bundan banane? ? ?
Ayrıca ahkam kesen sizsiniz, bana düşüncelerinizi ve düz mantığnzı dayatamazsniz bende size dayatamam, en fazla fikrimi söyler çekilirim gerisi hiçbirimizin saygısızlğna vesile olamaz.
Hayir arayamadim bu bir hastalık değilse bu düşüncelerle mutsuz olsam bile ömrümün sonuna kadar yasayacagim başka çıkış yolum yok maalesefsize daha önce belli kuruluşlar önermiştim biliyorsunuz oralarda bu sorular cevaplarını bulabilirsiniz.
ne yaptınız mesela aradınız mı bugün?
bilmediğiniz konularda neden ısrarla yorum yaptınız peki?
ısrarla cinsel yönelimi farklı olan insanları hasta olarak niteledin sonra kimseden onay bulamayınca şimdi banane ben yorum yapmayacağım diyorsun.
dünya sağlık örgütü dünyada sağlık alanında otorite bir kuruluştur ve eşcinselliği hastalık olmaktan çıkartalı yıllar olmuştur.
Neden yok.henuz hicbirsey yapmamissin kendin icin.Hayir arayamadim bu bir hastalık değilse bu düşüncelerle mutsuz olsam bile ömrümün sonuna kadar yasayacagim başka çıkış yolum yok maalesef
Yasanis tarzim ve inancim olmazsa degistirirdim bu istek cocuklugumdan gelen birsey fakat evlendikten sonra eşimin yaptıkları da tuz biber oldu artık isin icinden çıkamıyorumNeden yok.henuz hicbirsey yapmamissin kendin icin.
Mesela o arkadasin onerdigi kuruluslara ulasabilir nasil bir yol izlemen gerektigini gidebilecegin bir uzman tavsiyesi vs ogrenebilirsin.
Senin oncelikle durumunun netlesmesi lazim.
Cocuklugundan beri mi bunlari hissediyorsun peki?Cocuklugun nasil gecti?
sartlarin uygun olsaydi kesinlikle cinsiyetimi degistirirdim diyebilirmisin?
Hayir arayamadim bu bir hastalık değilse bu düşüncelerle mutsuz olsam bile ömrümün sonuna kadar yasayacagim başka çıkış yolum yok maalesef
Hayir baktirmadimHormonel veya psikolojik olarak düşünüyorum bu durumları.hormonlarınıza baktırdınızmı
Kadınlarda bi miktar testesteron erkeklerdede östrojen hormonları bulunurmuş.miktardaki artış ne bileyim kullanılan bi ilaç yenilen bişey yada kullanılan bi kimyasal dengeyi bozabilirmişHayir baktirmadim
Bu cümleniz dikkatimi çekti özellikle.çocukken erkeklerin daha şanslı olduklarına şahit oldunuz ya da kızsınız diye baskı ve dışlanma gördüyseniz bilinçaltınız oyun oynuyor olabilir.yoksa bu sadece cocuklugumdan bu yana kiz olduğum icin istedigim birsey olmadığından dolayi mi bu duygu
Evet olabilirBu cümleniz dikkatimi çekti özellikle.çocukken erkeklerin daha şanslı olduklarına şahit oldunuz ya da kızsınız diye baskı ve dışlanma gördüyseniz bilinçaltınız oyun oynuyor olabilir.
Tercih değil sizinki anladığım kadarıyla ondan sıkışmış hissediyorsunuz
Sunu merak ediyorum cinsiyet değiştirmeyi basaramayan ne yapıyor Nasil hayatlarina devam ediyor
Ne olabilir sebebi inan ki bilmiyorum bu düşünceler takinti oldu gerçekten bana ve ağır geliyorCinsiyet değiştirme mevzusuna gelmeden önce cevaplaman gereken çok fazla soru var kendine karşı.
O noktaya gelmeden bu mevzuyu çözebilecek olduğun gibi bir gerçek de var.
O yüzden henüz ortada netliği olmayan bir mevzu için kendini hırpalamaktansa, sebebini araştırmaya başlaman senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?