Erkek olmak istemek

Banane?
Neden azarlar gibi yorum yapiyosunuz?
Bilmedigim bi konu değil sadece tartışmak istemediğim bi konu ve halada istemiyorum hatta varsayın ki kör cahilim.

tartışmak isteyen baştan net ve kesin konuşmazdı.
tavrınıza göre karşılık bulursun.

dün kesin hastasın diye ahkam kesiyordun bugün cevabını alınc aaa tartışalım diye çeviriyorsun.

Bence durum ciddi olsaydı evlenip çocuk sahibi olamazdiniz. Bunları düşünmeyin kızınıza ve onun geleceğine odaklanın. Sonuçta iyi bir anne olabilmek adına zor şartlara gögus geren, yeri geldiginde kadinligini bile unutan kadınlar var.Olay cinsel kimlik değil, insan olabilmekte.Anne oldunuz bir kere gerisi boş.

Son düzenleme:
tartışmak isteyen baştan net ve kesin konuşmazdı.
tavrınıza göre karşılık bulursun.

dün kesin hastasın diye ahkam kesiyordun bugün cevabını alınc aaa tartışalım diye çeviriyorsun.

Ne alaka ya ısrarla yanlış anliyosunuz ama size açıklama yapcak değilim son kez yazıyorum: Bu tamamen psikolojik ve hormonal bi bozukluk. Siz ve sizin gibi düşüncede olanların toplanip bi dernek kurup bunun adına hastalık yerine Tercih demiş, dememiş bundan banane? ? ?

Ayrıca ahkam kesen sizsiniz, bana düşüncelerinizi ve düz mantığnzı dayatamazsniz bende size dayatamam, en fazla fikrimi söyler çekilirim gerisi hiçbirimizin saygısızlğna vesile olamaz.

hanımefendi saçmalıyorsun.
cehaletin bu kadarı diyorum yani.

neye göre hastalık olduğunu açıklayamıyorsun. ezbere konuşmanın bu kadarı. bir yerlerden duymuşsun tutturuyorsun bozukluk diye.
kaynağın yok bişeyin yok.

benim gibi düşünenlerin kurduğu dernekten bahsetmiyorum dünya sağlık örgütü diyorum tüm dünyada sağlık standartlarını belirleyen bir kuruluştan bahsediyorum. bilmiyorsun bari bir bak, nedir ne değildir diye*

ayrıca tercih değil yönelim. ikisi farklı şeyler.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Dünya_Sağlık_Örgütü

Hayir arayamadim bu bir hastalık değilse bu düşüncelerle mutsuz olsam bile ömrümün sonuna kadar yasayacagim başka çıkış yolum yok maalesef

Öncelikle boşanmanız ve kendinizi ona göre değerlendirmeniz gerekmez mi?

Bir arkadaş eşinizle sorunlu ilişkinizin bu isteği teşvik ettiği şeklinde yorum yapmış, siz de beğenmişsiniz. Önce bu adamdan boşanın, sonra yeniden dinleyin içinizdeki sesi.

Hayir arayamadim bu bir hastalık değilse bu düşüncelerle mutsuz olsam bile ömrümün sonuna kadar yasayacagim başka çıkış yolum yok maalesef
Neden yok.henuz hicbirsey yapmamissin kendin icin.
Mesela o arkadasin onerdigi kuruluslara ulasabilir nasil bir yol izlemen gerektigini gidebilecegin bir uzman tavsiyesi vs ogrenebilirsin.
Senin oncelikle durumunun netlesmesi lazim.
Cocuklugundan beri mi bunlari hissediyorsun peki?Cocuklugun nasil gecti?
sartlarin uygun olsaydi kesinlikle cinsiyetimi degistirirdim diyebilirmisin?

Yasanis tarzim ve inancim olmazsa degistirirdim bu istek cocuklugumdan gelen birsey fakat evlendikten sonra eşimin yaptıkları da tuz biber oldu artık isin icinden çıkamıyorum

sanatcı bir kız vardı adını unuttum..şimdi erkek oldu ..senin durumda aynısı...bu mevzuları bilen iyi bir doktora gitmelisiniz..

Hormonel veya psikolojik olarak düşünüyorum bu durumları.hormonlarınıza baktırdınızmı

Hayir baktirmadim
Kadınlarda bi miktar testesteron erkeklerdede östrojen hormonları bulunurmuş.miktardaki artış ne bileyim kullanılan bi ilaç yenilen bişey yada kullanılan bi kimyasal dengeyi bozabilirmiş
Bi baktırın en kısa zamanda arada derede kalmaktan iyidir
Psikolojik sebepleride çeşitli tabi

yoksa bu sadece cocuklugumdan bu yana kiz olduğum icin istedigim birsey olmadığından dolayi mi bu duygu
Bu cümleniz dikkatimi çekti özellikle.çocukken erkeklerin daha şanslı olduklarına şahit oldunuz ya da kızsınız diye baskı ve dışlanma gördüyseniz bilinçaltınız oyun oynuyor olabilir.
Tercih değil sizinki anladığım kadarıyla ondan sıkışmış hissediyorsunuz

Evet olabilir

Sen artik bir annesin, evlisin. Bu duygulara yogunlasmak cok mu zor geliyor ? Bu duygu sana daha agir basmasi gerekiyorken halbuki. Allaha sigin kendine gel. Hissettigin sey psikolojik boyle yaratildin kadinliginin anneliginin tadina var. Yazik esine, yavruna yazik. Maneviyatini guclendirmeyi dene bence.

Ben senin düşüncelerinin net olmadığını düşünüyorum.

Bir o kadar da takıntı haline gelmiş bu mevzu sende.

Bu düşünceleri netleştirmeden trans/lezbiyen olduğuna karar verebileceğini sanmıyorum.

Versen de yanlış bir karar olma olasılığı yüksek.

Böyle hissetmenin ve düşünmenin altında yatabilecek bir sürü sebep var.

En kısa zamanda bir uzmanla bu konuyu detaylı bir şekilde görüşmeye başlarsan, senin doğrunun ne olduğuna karar vereceğini düşünüyorum.

Ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum, altında başka bir şey var bence.

Nedir, onu söyleyebilecek kadar sizin hakkınızda bilgiye sahip değilim.

En iyisi tüm bunları anlatabileceğiniz biriyle konuşmak.

Sunu merak ediyorum cinsiyet değiştirmeyi basaramayan ne yapıyor Nasil hayatlarina devam ediyor

Cinsiyet değiştirme mevzusuna gelmeden önce cevaplaman gereken çok fazla soru var kendine karşı.

O noktaya gelmeden bu mevzuyu çözebilecek olduğun gibi bir gerçek de var.

O yüzden henüz ortada netliği olmayan bir mevzu için kendini hırpalamaktansa, sebebini araştırmaya başlaman senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ne olabilir sebebi inan ki bilmiyorum bu düşünceler takinti oldu gerçekten bana ve ağır geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…