Erkek olmak istemek

En kisa gitmeyi düşünüyorum aynen bende kendimin ne olduğunu bilmiyorum bunu ogrenmek icin gitmem lazim
en en önemli yapman gereken budur.
belki kendi yardımcı olamasa da senin gibi cinsiyet bunalımı yaşayanlarla ilgilenen
bu alanda uzmanlaşmış olan birilerine yönlendirme yapabilir.
sen de bu yönde talepte bulun.
ne yap et bir yolunu bul lütfen.

Neden cocuk yaptinki anlamiyorum onun gelecegini düsünseydin biraz erkek olmayi düsünene kadar lezbiyenmisin sen acil psikologa git ve kizin icinde olsa kadinligina tutun toplum malesef yadirgar ve kizinin psikolojisi cöker anlatabildimmmi

Evet anliyorum zaten benim erkek olma yada lez olma istegim yok ben bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum

Çok normal ama bi psikologa gitsen sana yol gösterse, hiç atma içine attıkça daha da büyür

Ergenlik döneminde atlatamadığın ya da takılıp kaldığın saplantılar var demek ki bilinç altında, öncelikle ilk ne zaman farkettin bunu ve neden öyle hissetmeye başladın canım

Evet yazdim esimi seviyorum ya o zaman biraz mantikli dusunebiliyordum suan tekrar diygularim debresti belkide tarns degilimdir benim ki sadece dusuncelerde dedim burda ben erkegim yada esimle cinsellik yaşamıyorum demedim ki

Evet anliyorum zaten benim erkek olma yada lez olma istegim yok ben bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum

Eski konularında da konu hep cinsellik farkindaysan...
Adetliyken sürtünme yoluyla...
Oral seks...
Erkek Olmak istemek diye başlık atıp ben erkek olmak istemiyorum demeler...
Ne istiyorsun peki?
Ne istediğini biliyor musun?
Yazdıklarınla başlık dahi örtüşmüyor...

Kafanı cinselliğe yormak yerine kızına eşine evine hobilerine zaman ayır.
Ve acil bir uzman yardımı al...
İyi değilsin

Uzman yardımı alın,düşünceleriniz net değil sanki,bir şeylerden bunalmış gibisiniz.Bilemiyorum belki de net,siz uzman biriyle görüşün en iyisi.

konu sahibi açtığın konulara biraz baktım da değişik konular.özellikle kızım diye açtığın bir konu var ki onu okuduktan sonra eş cinselliğin her ne kadar bir hastalık ve tedavi edilmesi gereken bir durum olduğunu düşünmesem de senin durumunun gerçekten tedaviye ihtiyacı olduğunu düşündüm.

Denecek sözleri arkadaşlar zaten demiş benim merak ettiğim oldu da içinde ki bu hissi bastıramadın ve hissiyatına göre seçim yaptın bu durumda çoğunun iki babası mı olacak ?annesi kim olacak ?o çocuk sana ne diye hitap edecek anne mi baba mı ? kafam da deli sorular

"BIr uzman yardımı alıp bu şekilde hissetmekten kurtulabilirsiniz belkide bilmiyorum" diyerek zaten konunun bi hastaliktan ibaret olduğunu kanıtlamışsınız bile...
Kesinlikle katılıyorum! Bu hormonal+psikolojik bir bozukluktur

allah yardımcın olsun kuzum bir kere bu duygularda Allahtan gelme bunu bil ve şükret içine atmanı gerekecek bir durum yok fakat nacizane tavsiyem eşinle bu durumu paylaşma bir uzman yardımı alıp düşüncelerin netleşene kadar.Senin durumunda 1000 lerce insan oldugunu unutma.

eğitiminiz psikoloji ya da psikiyatri üstüne mi?

bu soruya vereceğiniz cevap doğrultusunda ünlemlerle bastıra bastıra yazdığınız şeyi sizinle tartışmak isterim.

cinsiyet değişikliği yapmıyacak konu sahibesi ama bu gidişle evliliğini sonlandırması gerekebilir ileride .2 erkek olmaz yani

Peki

Cinsiyet değiştirmeyeceksiniz. Sadece erkek olma ya da hayali bir şekilde bu durumu yaşama isteginizin gitmesini istiyosunuz. Uzman yardımı. Denecek başka bi şey yok.

eğitiminiz psikoloji ya da psikiyatri üstüne mi?

bu soruya vereceğiniz cevap doğrultusunda ünlemlerle bastıra bastıra yazdığınız şeyi sizinle tartışmak isterim.

Dr. falan değilim malesef ama siz öylesiniz sanırım? Sadece psikoloji çok yakından ilgilendiğim bi konu olmuştur hep bu kadar. Ayrıca burdaki arkadaşlardan herbiri neticede bi dr. olarak yorum yapmıyor bu net. Böyle bi konunun anormal bi durum olup olmadığını tartışmak gibi bi niyetim de yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…