- 12 Ekim 2016
- 190
- 141
- 18
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
bence kesinlikle doktora git.Aslinda bu düşünceler surekli vardi su bir haftadir ayni düşüncelere sahip olan birisiyle konustugum icin suan beynim surekli erkek olma isteğiyle dolu bu dusunceden kurtulmak istiyorum
Kesdim ama dusuncelerim tekrar aciga vurdu ve suan o kadar kotuyum kiO kişiyle iletisiminizi kesin o zaman.
Ya dedigim gibi lez olmak istesem bu kadar hayatı zehir etmem bulurum bir kadın ama benim dusuncelerim tamamen farklitranslar asla karşı cinsle ilişkiye girmez gibi yanlış bir kanı nasıl bu kadar yaygın bilmiyorum ama, evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra boşanıp cinsiyet değiştiren insanlar var, biri benim stajyerken müdürümdü, adam evliydi, çocuğu vardı, boşandı ve cinsiyet değiştirdi, bülent ersoyun da eski ilişkileri hep konuşulur, magazin basınınsa şu sıralar en popüleri Caitlyn Jennar mesela, o da yaşını başını almış ve 2 çocuk babasıyken cinsiyet değiştirdi.
biseksüellikle eşcinselliği ve transeksülliği karıştırmamak lazım.
bir insan eşcinsel de olsa toplumsal baskı ve psikolojik nedenlerle karşı cinsle (haz almasa da) ilişkiye girebilir (anadolu ayılarını okumazını tavsiye ederim, gözlerini kapatıp eşini erkek olarak hayal ederek görevini yapan gayet maskülen görünümlü gay arkadaşlarımız var)
biseksüel her iki cinsi de arzulayarak ve haz alarak ilişki kurar.
trans olmak zaten bambaşka bir şey, lezbiyenlik ya da erkek homoseksüelliğinden apayrı...
Aslinda bu düşünceler surekli vardi su bir haftadir ayni düşüncelere sahip olan birisiyle konustugum icin suan beynim surekli erkek olma isteğiyle dolu bu dusunceden kurtulmak istiyorum
Cinsel hayatim kötü farkli seylerden zevk alıyorumCinsel hayatında kötü herhalde demi..
Ya dedigim gibi lez olmak istesem bu kadar hayatı zehir etmem bulurum bir kadın ama benim dusuncelerim tamamen farkli
Cinsel hayatim kötü farkli seylerden zevk alıyorum
Ya fake degilim ikinci uyeligim buraya birinciyle acamadigim konulari yaziyorum onun icin surekli cinsellik konu olabilirBana konu sahibi hiç inandırıcı gelmedi, yani önceki konularına bakınca böyle tartışmaya açık garip ve saçma bazı konuları var. Bence fake
Eğer ki değilse bence psikolojik yardım alıp kendini tanıma ve gerçekten ne istediğini anlama yolunda adımlar atmalısın.
Evet olmam gerekiyorzaten eşcinsellik translıktan çok daha kolay bu ülkede... ama madem ki asla yapamam diyorsunuz bu durumda kendi bedeniniz ve cinsiyetinzle barışabilmek, kendinizi kadın kimliğinizle sevebilmek için tedavi olmak zorundasınız.
Hayallerde yasiyorum cinselliğiFarklı derken mesela?
Istedigim asla olmayacak ben bu düşüncelerle nasil yaşarım nasil hayatima devam ederim diye actim konuyuSiz kendinizi iyi hissetmek mutlu olmak için istediğinizi yapacak siniz.
Kızınız ne olacak anne dediği kadına baba mı diyecek yada o çocuğun psikoloji durumu ne olacak ?? Esler boşanır ken bile çocukları ln psikoloji ve geleceğini düşünüyor. Siz nasıl davranacak siniz nasıl bir destek alacak Yavrucak
Hayallerde yasiyorum cinselliği
Ya çocugum icin birsey demeyin oyle Birsey olmayacak erkek olmayacagim olsem bile olmayacagim bu düşünceler beni delirtiyor hasta ediyorÇocuğun için üzüldüm... kararın ne olur bilmiyorum ama annem veya babam cinsiyet degistirseydi büyük ihtimalle ondan nefret ederdim. Hele bir de ergenlik caglarindayken boyle bir operasyon geçirse intihar bile edebilirdim...
Bilmiyorum gerçekten hasta olmaktan korkuyorum suan birsey düşünemiyorumAma erkek olarak yaşıyorsun..
Belkide eşine öfkelisin kızgınsın,ona inat gibi erkek olma düşüncende olabilir..
Neden nefret ediyorsunuz anlamadimBir de ben diyeyim, psikoloğa gidin...
muhtemelen altından farklı birşey çıkacak, çocukluğa dayalı bir travma olabilir veya eşinizin kaba davranışları sizi bu yönde etkilemiş olabilir.
Ama evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş olmanıza son derece kızdım. Ailenizden kaçarak evlenmişsiniz, evlilik, yani bir erkekle cinsel birliktelik yaşamak! Bunu göze almamalıydınız.
Ben zaten bu tür şeylere son derece karşıyım, nefretle bakıyorum hatta bu duruma. Ama bu platformda ağzımı açmam elbette bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?