- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
AnladimCanim her kadinda hem erkek hem kadin hormonu olur erkektede ayni onlardada kadinlik hormonu illaki var ama fazlalik neden oluyo tam bilmiyorum ben bebek icin ugrasiorum o sirada doktior demisti ondan olmuyo diye ama ogrendigimde derim sana
Erkek olmak istiyorum kadin olmasada olur hayatim da
Valla ne desem bilmiyorum keske basta hissettiginde esine deseydin bence konus yada once psikolojik yardm iste al hala dusumcelerinde degisiklik yoksa esine durumu aciklamalisinYurtta okuduğum zaman olmustu fakat öyle bir düşünce olmadi kadinla birlikte birseyler yaşamak
Yok asla da olmayacak yani benim anlatmak istedigim erkek olmak istiyorum fakat olmayacagim onu da biliyorum ve böyle yasayabilecek miyim bu korkutuyor beniEşinin haberi varmı bu duygularından ..
tüm sayfalara bakamadım fakat evlenmek zorunda mı kaldınız en azından çocuk yapmasaydınız.tek siz değilsiniz kendini erkek olarak hisseden çok örnekler var fakat sizin gibi açıklamıyorlar utanıyorlar sanırım.yadırgamak tabiki en azından bana düşmez fakat mutlaka bir yardım alınKonu lutfen kapanmasin bu aralar kafayi yemek üzereyim artik ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim kendi mi bildim bileli hep erkek olmak istedim bu duygularim hep bastırıldı hic kimseye anlatmadim birşey benim icimde büyüyen bir yara gibiydi sanki erkeklerden hoslanmiyorum asik olamiyorum ilişki den cinsellikten zevk alamiyorum uc senedir evliyim bir kizim var artik dayanacak gücüm kalmadi bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne olur akil verin gercekten transseksüel olmak istiyormuyum yoksa bu sadece cocuklugumdan bu yana kiz olduğum icin istedigim birsey olmadığından dolayi mi bu duygu lutfen yadirgamadan yorum yaparsiniz iki gündür kendimi aglamaktan helak ettim yorumlara cevap yazamaya bilirim şimdiden teşekkür ederim cevaplar icin
Aciklasam birsey değişmeyecek ki bu hayatta esirim ben dayanamiyorum intihar düşünceleri geliyor aklima artik ama kizim icin mutsuz olsam bile bu hayati yaşamak zorundayimValla ne desem bilmiyorum keske basta hissettiginde esine deseydin bence konus yada once psikolojik yardm iste al hala dusumcelerinde degisiklik yoksa esine durumu aciklamalisin
Vucutta degil benimki dusuncelerde duygularda erkek gibi düşünmekbütün kadınlarda erkeklik ve butun erkeklerde kadınlık hormonu var
sadece bu oranın degeri var fazla olmamamsı lazım
benım erkek kuzenımde tam bulug cagındayken meme basları çıktı ayaklarını jiletle alıyordu temizliyordu birşeyler farklıydı çocukta
ailesi hemen apartopar ankaraya götürdüler tedavi ettirdiler şimdi inanılmaz yakışıklı bir erkek oldu canım benım ,
lütfen bir yardım alın veya bu işin uzmanına gidin
Sacmalama intihar cozum degil en yakin zamanda tedaviye basvur umarm insallah duzelirsinAciklasam birsey değişmeyecek ki bu hayatta esirim ben dayanamiyorum intihar düşünceleri geliyor aklima artik ama kizim icin mutsuz olsam bile bu hayati yaşamak zorundayim
İnsallahSacmalama intihar cozum degil en yakin zamanda tedaviye basvur umarm insallah duzelirsin
Benim yaşayış tarzim inancim erkek olmak gibi birşey olamaz oyle birsey hayal bile edemiyorum ama bu düşünceler beni hergun bedenime zehir gibi yayılıyorPsikologa giderek bu hislerin gercek mi degil mi anlayabilirsin.
Benim bir arkadasimda bu sekildeydi ama o cok direndi evlenmedi ailesine kendini kabul ettirdi. Psikologtan ameliyat olmak icin bir belge gibi birsey aldi ama bunun icin iki yil psikologa gitti.
Erkek olduguna inandiklarinda o ameliyat olabilir diye imzali kagidini aldi.
Daha sonra hormon kullandi sakallari cikti.
Sonra ben evlenince irtibatimiz koptu şuan ne durumda bilmiyorum ama hic kolay degildi yaşadiklari çok savaş verdi.
Abisinden defalarca dayak yedi ailesine anlatmasi kabullendirmesi cok zordu fakat sonunda feraha kavuşmustu.
Yoktu aksine kiz coktuKucukken cok mu erkek vardi yetistigin ortamda hani oluyo ya bi erkek cok kadin icinde buyurse onlarin akliyla dusuncesiyle hareiet eder bi zaman sonra seninde oyle bisey mi??
O ne demek ya?? Ben burda doğru düzgün dini yorum yapan görmedim. Siz sonradan yapılacak yorumları engellemek için neden önyargılı bi şekilde dini yorum genellemesi yaparak konusuyosunuz?uzman desteği alın.
burda dini yorum yapan hiiiç kimseleri de takmayın
Dedigim kişi imam hatip mezunu yillarca ailesinin zoruyla başı kapali gezmis ama inanç sahibi 5 vakit namazinda bir insandi.Benim yaşayış tarzim inancim erkek olmak gibi birşey olamaz oyle birsey hayal bile edemiyorum ama bu düşünceler beni hergun bedenime zehir gibi yayılıyor
Bilmiyorum gercekten iyi başar mis yani bu.düşüncelere sahip olsam bile doktorlar in hepsi senin erkek olman gerekiyor dese bile olmam ben sadece bu dusuncelerden kurtulmak istiyorumDedigim kişi imam hatip mezunu yillarca ailesinin zoruyla başı kapali gezmis ama inanç sahibi 5 vakit namazinda bir insandi.
Ama o ibadetlerini erkek gibi yapardi.
Ablalari ve sulalesi kapali hatta çarşaf giyerlerdi.
Sevgilisi vardi yillardir.
O da bir kiz yani. Hatta en son babasi bu kizla ikisine ev açmıştı adam hacıydı.
Hayatini yazsam roman olur.
O kadar zor şartlar altinda başardi ki bunu.
Ama onu evlendirmek istediler cok dayak yedi cok savaşti erkegim ben diye.
O asla bir erkekle dusunemiyorum kendimi eger evlendirirlerse o gün kendimi öldürürüm diyordu.
Senin durum farkli sanki bir adamla cinsellik yasayabiliyorsun. Acaba biseksüel olabilir misin?
bencede biseksüellik söz konusuDedigim kişi imam hatip mezunu yillarca ailesinin zoruyla başı kapali gezmis ama inanç sahibi 5 vakit namazinda bir insandi.
Ama o ibadetlerini erkek gibi yapardi.
Ablalari ve sulalesi kapali hatta çarşaf giyerlerdi.
Sevgilisi vardi yillardir.
O da bir kiz yani. Hatta en son babasi bu kizla ikisine ev açmıştı adam hacıydı.
Hayatini yazsam roman olur.
O kadar zor şartlar altinda başardi ki bunu.
Ama onu evlendirmek istediler cok dayak yedi cok savaşti erkegim ben diye.
O asla bir erkekle dusunemiyorum kendimi eger evlendirirlerse o gün kendimi öldürürüm diyordu.
Senin durum farkli sanki bir adamla cinsellik yasayabiliyorsun. Acaba biseksüel olabilir misin?
Bana da oyle geldi acikcasi.bencede biseksüellik söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?