- 11 Ekim 2016
- 154
- 106
- 13
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Iyide niye kızıyorsun konu açtın bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz hic yargılamadan. Ne dememizi bekliyorsun yavaş yavaş öl mü diyelim.Ben böyle yasayacagim hergun zehrimi icerek yavaş yavaş ölüme giderek tamam mi
konuşarak anlatarak kurtulabilirsin. Psikologa gidersen ona anlat illa özel şart değil en azından devlette de olsa bi psikologa görün. Maddi durumunu bilmediğimden böyle söylüyormEvet bu dusuncelerden nasil kurtulabilirim
Kucuk biryerde yasiyorum bana yardimci olacak bir psikolog yok maalesefkonuşarak anlatarak kurtulabilirsin. Psikologa gidersen ona anlat illa özel şart değil en azından devlette de olsa bi psikologa görün. Maddi durumunu bilmediğimden böyle söylüyorm
Suan kotuyum kızmış gibi gozuktuysem kusura bakmayin lutfenIyide niye kızıyorsun konu açtın bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz hic yargılamadan. Ne dememizi bekliyorsun yavaş yavaş öl mü diyelim.
Yok hayatım cidden üzüldüğüm için çözüm önerisi sunmaya çalıştım çünkü kimsenin zoruyla istemediğin bir hayatı yaşamanı istemem ama kızın olduğu için seçenek çoğalıyor ama olmasaydi tek seçenek cinsiyet değişikliği idi....Suan kotuyum kızmış gibi gozuktuysem kusura bakmayin lutfen
Inanki oyle erkek olsam gerçekten kimseyi dusunmem sadece bu düşünceler agir geliyor banaYok hayatım cidden üzüldüğüm için çözüm önerisi sunmaya çalıştım çünkü kimsenin zoruyla istemediğin bir hayatı yaşamanı istemem ama kızın olduğu için seçenek çoğalıyor ama olmasaydi tek seçenek cinsiyet değişikliği idi....
Sizin dediginiz de var evet doğru bir kadını erkegi rahatlatmak icin yaratıldığını düşünüyorum bundan dolayi da zevk alamiyorum erkek olmak istiyor olabilirim fakat soyle de bir sıkıntı var erkeklerden etkilenmuyorum hoşlanmıyorum kadin olarakDiğer konularinizi okudum da şöyle bir bence sizin erkek olmak gibi düşünceniz yok.
Cinsel ilişkide sadece kendini düşünen bi eşiniz var siz sürekli onu yapmasam esim kızar falan demissiniz.Canınızın acıdığını bile söyleyemiyosunuz.
Bence tüm bu yaşadıklarınız sizi erkek olmak güzeldir fikrine itmiş psikolojik olarak.
Bu doğuştan gelen bi durum olsa evlenip çocuk doguramazdınız.Zaten çok küçük yaşta evlenmişsiniz ne gerek varsa bilmiyorum.
Kesinlikle yardım alın.Bence evliliginizi de tekrar gözden geçirin.En azından seksin sadece kadının erkeği rahatlamak için yapması gereken bi görev olmadığını idrak edin.
Hayatınızda kaç erkek oldu şimdiye kadar peki?Sizin dediginiz de var evet doğru bir kadını erkegi rahatlatmak icin yaratıldığını düşünüyorum bundan dolayi da zevk alamiyorum erkek olmak istiyor olabilirim fakat soyle de bir sıkıntı var erkeklerden etkilenmuyorum hoşlanmıyorum kadin olarak
Sizin dediginiz de var evet doğru bir kadını erkegi rahatlatmak icin yaratıldığını düşünüyorum bundan dolayi da zevk alamiyorum erkek olmak istiyor olabilirim fakat soyle de bir sıkıntı var erkeklerden etkilenmuyorum hoşlanmıyorum kadin olarak
Hayatimda erkek olmadi fakat bu düşünce yani erkeklerden hoslanmamam onceden olan birsey Tamam esimlede bazı seyler daha kotu oldu fakat benim düşündüklerim duygularim erkek olmakla kurulu sankiHayatınızda kaç erkek oldu şimdiye kadar peki?
Bence eşinizi sevmiyosunuz ondan etkilenmiyosunuz.Kadınlığımı unuttum derler ya hani sizin durumunuz o bence.
Emin olun anlayışlı ve cinselliğin karşılıklı zevke dayalı olduğunu düşünen erkeklerde var.Sorun eşinizde bence ayrılın.Daha çok gençsin zaten kendine yeni bi hayat kurmaya daha fazla geç kalma derim
Niye eyvah eyvah dedinizKüçük yerde yaşıyorsunuz. Sizinle aynı duyguları yaşayan biriyle konuşunca sizin De erkek olma Arzu'nuz depreşti. O kişiyi nerden buldunuZ?
Bu düşünceleri o yeniden başlattıysa Onunla irtibatınızı kesmemiz gerekir. Tıbben pek fikrim yok aslında ama kadınlık duygularınızı arttıracak hormonların yükselmesi için ilaç falan kullanılır mı acaba
Gerçi anne olmuşsunuz. O dönemde de hamileyken doğumdan sonra yine bu düşünceler olduysa eyvah eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?