Erkek olmak istemek

çok doğal nasıl kıvırcık saçlılar düz saç istiyorsa gibi birşey,Allahın size takdir ettiği şeylere tevekkül edin derim,sizin için en iyi tercihi o yapmıştır zaten geleceği bildiğinden dolayı ,bu tip cinsiyet girişimde olanların hayatı ortada ,bülent ersoyda kadın olmak istedi güya oldu nekadar oldu??herkes kendı ıcın yaşar ve sonucuna katlanır,burdan değişitir değiştirme desek neye yarar ki hayat sizin ,başkalarının sahip olmadığı yuvaya sahip olabilirsiniz evlada ,aileye ,Allahın sıze verdıklerıne şükredin derim sadece

Kardeşim cok zor durumun, çocuğuna anne olarak bakamadığını söylüyorsun ama gerçekten erkek olup baba olarak anne gibi evladına yetebilen erkekler var en azından anne kadar yeterli babaları düşünerek yaklaş evladına sanki şefkatli baba gibi ama anne görünümünde. Cok zor senin imtihanın Allah yardımcın olsun ama istediğine ulaşmak ta seni mutlu etmeyecektir emin ol. Esin'le yatmayı reddediyorsan en azından ayrılmayı dene ve yanlız yasamayı. Ben su an soğukluktan bile cinsel istek duyamıyorum ve kendimi senin yerine koyunca senin hiç ama hiç istemediğini tahmin edebiliyorum.

Diğer konularinizi okudum da şöyle bir bence sizin erkek olmak gibi düşünceniz yok.
Cinsel ilişkide sadece kendini düşünen bi eşiniz var siz sürekli onu yapmasam esim kızar falan demissiniz.Canınızın acıdığını bile söyleyemiyosunuz.
Bence tüm bu yaşadıklarınız sizi erkek olmak güzeldir fikrine itmiş psikolojik olarak.
Bu doğuştan gelen bi durum olsa evlenip çocuk doguramazdınız.Zaten çok küçük yaşta evlenmişsiniz ne gerek varsa bilmiyorum.
Kesinlikle yardım alın.Bence evliliginizi de tekrar gözden geçirin.En azından seksin sadece kadının erkeği rahatlamak için yapması gereken bi görev olmadığını idrak edin.

Kesinlikle doktora görün. .Bu değişimler kesinlikle kabul edilemez. .altında psikolojik problemler yatiyor. .Kendine engel ol ve kendine gel...

Yoksa çok acı cekersin. .o yavrunn günahı yok. Kendine gel.

Suan kotuyum kızmış gibi gozuktuysem kusura bakmayin lutfen
Yok hayatım cidden üzüldüğüm için çözüm önerisi sunmaya çalıştım çünkü kimsenin zoruyla istemediğin bir hayatı yaşamanı istemem ama kızın olduğu için seçenek çoğalıyor ama olmasaydi tek seçenek cinsiyet değişikliği idi....

Inanki oyle erkek olsam gerçekten kimseyi dusunmem sadece bu düşünceler agir geliyor bana

Sizin dediginiz de var evet doğru bir kadını erkegi rahatlatmak icin yaratıldığını düşünüyorum bundan dolayi da zevk alamiyorum erkek olmak istiyor olabilirim fakat soyle de bir sıkıntı var erkeklerden etkilenmuyorum hoşlanmıyorum kadin olarak

Profesyonel bir bakış açısı gerektiriyor , biz sorularına çok kısıtlı cevap verebiliriz mesela bir icat yapıldı ruhun istediğin bedene girebilecek kiminkini tercih edersin? gibi sorularla sebeplerini analiz etmeleri lazım. Belki geçici pskolojik bir durum yaşıyorsun , belki hormonel bir rahatsızlığın var yada cidden erkek ruhuyla doğmuş bir kadınsın.
Bir adım atıp kk da konu açmışsın ikinci adımında umarım profesyonel birinden yardım istemek olur.
Kişisel olarak cevaplarsam da (tabi bu benim tercihim sen böyle yap demiyorum )
ben annemin pskolojik rahatsızlığından çok çektim büyük konuşma olmasın ama çocuğuma aynısını yaşatmam, kendimi değil erkek çok farklı bir şey gibi hissetsem bile oynarım katlanırım yine de tevekkül edip çocuğuma anne olmaya çalışırım.

Hayatınızda kaç erkek oldu şimdiye kadar peki?
Bence eşinizi sevmiyosunuz ondan etkilenmiyosunuz.Kadınlığımı unuttum derler ya hani sizin durumunuz o bence.
Emin olun anlayışlı ve cinselliğin karşılıklı zevke dayalı olduğunu düşünen erkeklerde var.Sorun eşinizde bence ayrılın.Daha çok gençsin zaten kendine yeni bi hayat kurmaya daha fazla geç kalma derim

Östrojen hormonu takviyesi alın bence psikolojik yardımla birlikte.
yapabiliceğiniz tek hamle bu olur, kabullenin ve değiştirin. öylece bunalımda yaşamayın.

Bence once bu kafadan kurtulun. Kadinlar da insan , erkekleri rahatlatmak! icin yaratilmis objeler degiller. sahsen ben, beni rahatlatmak! istemeyen, bana deger vermeyen, fikirlerime saygi duymayan bir erkekle olmam. Siz sevmediginiz biriyle evli oldugunuz icin cinsellik size gorev gibi geliyor, size iskence oluyor en basta da bunu yazdim zaten. Kadin olmak kotu bir sey degil, kotu evlilik yapmis olmak kotu bir sey.

Hayatimda erkek olmadi fakat bu düşünce yani erkeklerden hoslanmamam onceden olan birsey Tamam esimlede bazı seyler daha kotu oldu fakat benim düşündüklerim duygularim erkek olmakla kurulu sanki

Küçük yerde yaşıyorsunuz. Sizinle aynı duyguları yaşayan biriyle konuşunca sizin De erkek olma Arzu'nuz depreşti. O kişiyi nerden buldunuZ?
Bu düşünceleri o yeniden başlattıysa Onunla irtibatınızı kesmemiz gerekir. Tıbben pek fikrim yok aslında ama kadınlık duygularınızı arttıracak hormonların yükselmesi için ilaç falan kullanılır mı acaba
Gerçi anne olmuşsunuz. O dönemde de hamileyken doğumdan sonra yine bu düşünceler olduysa eyvah eyvah

Bence imtihanim de şükret yasamana devam et bir çocuğun var vede esin diyelim erkek oldun herkes üzülecek sende üzüleceksin diyelimki sabrettin sen daha az üzüleceksin herkes mutlu

Niye eyvah eyvah dediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…