Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Evliliklerin ilk senesi tartışmayla geçer sonrasında ya biter ya daha güçlü devam eder. Bence burada problemli insan adam. Biriyle evliyken boşanıyor yakın arkadaşıyla gidiyor evleniyor şimdi de eski sevgilisiyle beraber. Bence adam aksiyon seviyor. Diyelim ki eşinden boşandı sizle evlendi bu sefer sizin çevrenizden birini seçmesi muhtemel. İçinde bulunduğunuz ortamdan çok adamın karakterinden kaçın bence...

Sizi gerçekten sevseydi zaten gözü hiçbirşeyi görmez ayrılırdı evlenmezdi. Bu diğer kadını sevdiği anlamınada gelmiyor zaten. Onu sevse siz olmazdınız. Adam takılma peşinde. Eşinden boşanıp seni tercih etmez,net. Sen istediğin kadar haklıyım de,herkesin gözünde evli erkekle takılan basit tiplerdensin. Üzüldüm senin adına,kaliteli yaşa basit olma.

Hepiniz birbirinizden betersiniz.
Hiçbiriniz, siz de dahil sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz.

Soruna gelince : bu sevgilin olacak evli adam, seni gercekten seviyor olsaydı evlenmezdi.
Sen kim oluyorsun da hepimizi yargılayıp etiket yapıştırıyorsun?
Sen kendini kaşık gibi görüp kirli sayıyorsan o senin problemin.

Siz normal değilsiniz, bir psikologa görünün
@rockdinleyenpenguen evet sizin psikolojiniz hiç normal değil...
Bakın.. siz benim gözümde daha o kadar küçüksünüz ki.. o olgunluğa o mantığa erişememişsiniz.
Ben bişeyi çok merak ediyorum..
Çocukluğunuz nasıl geçti acaba sevgi görmeden mi büyüdünüz?
Peki okul yaşantınız, çalışıyor musunuz?
Mesela hayalinde bi meslek varmıydı?
Aslında sizin özünüzü merak ettim.
Ben sizin çok da kötü olduğunuzu düşünmüyorum,çünkü yanlışını kabul ediyorsun ve silkelenmek istiyorsun..

Bazen hayat şartları büyük yanlışlara sürükleyebilir.. hata yapılabilir bi anlık gaflete düşülebilir,
Ama önemli olan nedir biliyor musunuz..bu yanlıştan kesin olarak dönmektir.
Beyin ayarlarınızı değiştirin...düşüncelerde oynamalar yapın..bu dediğim şey tabiki kolay değil, biraz psikolojiye ilgi duymanız lazım, yada ücretsiz olan veya özel psikoloğa gidebilirsiniz ,ki yaşadığınız olaylara birde dışarıdan bakın..
Ancak o zaman duygularınıza hakimiyet kurabilirsiniz.

Ben bu olayda nedense, kimse kimseyi sevmiyor gibi hissediyorum..adamın ilk eşi sevmiş olabilir? sadece siz ikiniz kadınlar arasında rekabet olmuş adamı kıymete bindirmişsiniz..
Şimdiki eşi zaten cezasını çekiyor o adamla evlenerek..

Ama ya siz daha 21 yaşındasınız ve kaybedebilecekleriniz neler bi bakalım mı ?
Onur, şahsiyet, kişilik, vicdan, ahlaki etikler ve o güzelim gençliğiniz..ayrıca karşınıza sizi gerçekten seven, ahlaki değerlere önem veren yaşınıza uygun eş adayını da kaybediyorsunuz.

Bize burda söz verin, tamam psikoloğa gideceğim ve bu büyük yanlışı da bitireceğim diye

ben kimseye karışmadan yorumumu yapıp çekileyim aradan
Sizin gibi kadınları gördükçe evlenmekten korkuyorum. Eğer o adam (!) sizi gerçekten sevseydi sizinle evlenirdi. Ama sizi bırakıp o kadınla evlenmiş Aaaa dur her gece senin yanında değil mi Seni kullanıyor uyan artık. Daha güzel bir hayat yaşamak varken neden böyle bir hayatı tercih ettin ki. Yazık gerçekten...

Sizi tercih etseydi simdiki karısıyla evlenmezdi net

adam bulunmaz hint kumaşı mübarek

kendin çalıp kendin oynamışsın herşeyin cevabı hazır.SAna gelince birşey mi değişecek sanıyorsun asla kınamıyorum ama Allah akıl fikir versin Allah ıslah etsin.

Evet boşanabilir, buna dair bir örnek verebilirim. Yakın zamanda çevremde benzer bir hikayesi olan bir çift var. Adam evli ve karısı hamile. Bu esnada ayrı şehirlerde yaşıyorlar. Adamın bulunduğu şehirde büyük bir arkadaş çevresi var, ben de buradan tanıyorum. Bu arkadaş çevresinde sürekli karısından bahsediyor ne kadar aşık olduğundan. Kardeşim vs dediği bir kadın da var bu grupta. Kankayız diye takılıyorlar. Sonra çocuk doğuyor, yine adam tam bir melek gibi, sevgi pıtırcığı mutlu evlilik vs vs. Sonra daha çocuk doğalı bir ay olmadan, bu iki sözde "kanka"nın dedikoduları çıkmaya başlıyor, kamusal alanda bazı yakınlaşmalar yaşandığına dair :).

Tabii bunu konuşan herkese hakaret ediyorlar, biz kardeşiz nasıl böyle bir şey söylersiniz diye. Fakat bunun da üzerinden 1 ay geçiyor ve ilişkilerini açık yaşamaya başlıyorlar. Adamın karısı biraz kafayı sıyırıyor, saçlarını falan kazıtıyor. Çünkü adam gerçekten bir melek ve karısına çok aşık bir aile babası gibiydi, asla beklenmiyordu.

Sonuç bunu üzerine hemen evli çift boşandı ve adam "kankasıyla" evlendi. Tüm bunlar birkaç ay içinde oldu. Şimdi başka bir "kanka" bulması gerekiyor ki bu evlilikte de doğum falan olursa mazallah yalnız kalmasın :). Ayrıca adamın kızlara çektiği arkadaş ayağı da meydana çıktığı için herkes rahatsız oldu, yeni kadın arkadaşlar bulmakta sıkıntı yaşar mı bilmem. Bir de yeni karısı kendinden bildiği için yeni kankalara nasıl yaklaşacak onu da bilemiyorum :).

Anlamadığım şu, eğer ilişkiye uygun değillerse neden evleniyorlar. Ben de şahsen evlilik fikrine sıcak bakmıyorum ama kimseye söz verip arkasından iş çevirmek istemem. Saygısızlık ve yalancılık bu. Aldatılan bir kadın olduğum için belki, böyle hikayelerde yalan söylenen ve dolaylı olarak hakaret edilen insanlara çok üzülüyorum. En başta üzse bile insan dürüst olabilmeli, tek eşli olamayabilir, başkasını sevebilir, o zaman birine yalan söyleyip mağdur etmesin.

bir çocukları olsun önce
sonra kaza ile nasıl olduğunu anlamadan bir çocuğu daha olsun.
sonra yeni bir sevgili bulsun ki garanti olsun
ondan sonra boşanir neden bosanmasin.
hayat adama güzel valla.

Neden bunun gibi adamları görüp evlenmekten çekineceğinize, kadını görünce çekindiniz :). Evli olup karısına sorumluluğu olan adam değil mi? "Diğer kadın" size doğru gelmeyebilir ama hesap sorulabilecek tek kişi hikayedeki erkek değil mi? Zaten aldatılan kadınlar için en kolayı, aldatan erkeği suçlamak yerine diğer kadını suçlamak, böylece kocasını affederek ve başka suçlu bularak hayatına devam edebilir. Adam da hareketiyle ilgili sorumluluk almadığı için aynı şeyi yapmaya devam edebilir :).

Malesef çevremde bu şekilde ilişkisi olan herkes eninde sonunda sevgilisinden vazgeçti veya sevgili onlardan vazgeçti. Hepsinde diyorum net. Bir kere bile adamın boşandığını görmedim hatta evden taşıdığını bile görmedim. 2. Ev açtı gördiklerimin çoğu iki kadınla da evlilik hayatı sürdürdüler kadın vazgeçene kadar. Şimdi o kadınların hepsi başkalarıyla evli ve çok mutlular.

Adam eski eşinin arkadaşıyla evleniyor , bu sırada başka bir kadının da peşinden ayrılmıyor . O kadından ayrılıp sizinle evlense de rahat duracağını sanmıyorum güvenilmez biri belli ki.

Yavrum 20 yaşında ciddi bağlanma ve ilişki sorunun var. Kendini hatirlamayacak kadar sarhoş olup tanımadığın adamlarla ilişkide bulunmussun. Aldatmissin. Aldatılmissin. Güven sorunu yaşıyorsun. Simdi evli bı adama yapismissin. Adami takıntı yapmışsın. Olur mu diye sordun, beklenen cevaplar geldi. Masummussun, magdurmussun da biz kötü kalpliyiz, gaddariz gibi tepki verme. Yardım al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…