Erkek, sevgilisi için karısından boşanır mı?

Sen kim oluyorsun da hepimizi yargılayıp etiket yapıştırıyorsun?
Sen kendini kaşık gibi görüp kirli sayıyorsan o senin problemin.
Siz kimsiniz?
Konu sahibine dedim bunları, sen neden üzerine alındın onu anlamadım?
Ayrıca burada konu ben degilim ve kendimi ak kaşık gibi gördüğüm falan da yok

Acıyorum böyle kişiliklere

Kimi seçer bilinmez fakat öbür dünyada kazanacak biri varsa oda o erkeğin koşulsuz şartsız eşidir

Sen otur derdine yan

Gitmiyormuş ..
Boş laf
İstemediğim ot burnumda bitemez
Yazık sana

muthis bir yorum yapmis arkadas, en dogru noktalara deginmis.

tesekkur etmissin iyi guzel. bakalim nekadarini gercekten anlayip algilamissin, hangisi kafana dank etti. tatlim, diger yorum yapan kadinlarin yorumlarini elestirecegine oturda yaptigin hatalari dusun ve pismanligini yasa, ve buyuk ihtimal yapacagin hatalari nasil onleyecegini dusun hesapla.

Sizin durum cok farkli.
Mesela bir erkek evlenir sonradan baska kadina asik olur, sadece bir heyecan icin degilse, karisindan bosanip diger asik olduguyla görüsebilir.
Fakat sizin durumda zaten siz var iken gitmis baskasiyla evlenmis, yani bosansa üzgünüm ama sirf sizin icin bosanmaz.

Adamin keyfi yerinde evinde karisi otede metresi. Niye bosanip evlenmekleugrassin ki su an gayet iyi yani durumu. Yok biliyordu filan gec bunlari nisanli herife yapismissin yuzsuz olan sensin. Ayrica gunahsizim evlenipte bana donmeye calisani hic tereddutsuz şutladim. Ortada bir evlilik var ben de metres degilim kusura bakmasin.

Konu sahibinin bence ailesiyle sağlıklı bir ilişkisi olmamış..
Çocuken sevilen, korunan biri ise, mutlu bir çocukluk ve gençlik gecirdiyse sasiracagim. O derece...

Sanmıyorum ki, ailesi de şuan yanında olsun. Erkeklerle bu derece anormal ilişkiler içinde olan birinin sorunu, temeldedir. Belki babasıyla olan iletişimsizlik yada yoksunluk... Yada küçük yaşta yine maruz kaldığı bi travma...

Öyle mi? @rockdinleyenpenguen

Bunu ciddi soruyorum sana. Bı tanıdığım var benzer hezeyanlar içinde ve sonradan bana açıldı kucukken aileden çok yakın birinin tacizine uğramış. Ondan sonra merhamet duygularim hep baskın geldi ona karşı.

Son düzenleme:
çocuk yoksa bağlayıcı birşey yoksa size de aşıksa boşanır niye boşanmasın eliniziğ çabuk tutun da bari yanlışlıkla!!! hamile kalmasın kadıncağız bari

Adam bulunmaz hi
Duanıza dikkat edin!geçende bir kadını anlattılar.kocası için gençken dua edermiş;Merdan beni alsın da tek kısa günde üç posta dövsün razıyım diye.Şimdi sudan sebeplerle hergün dayak yiyormuş.Aşk mı?tabikide çekmiş gitmiş...geride büyük bir pişmanlık.

çok güzel özetlemişsiniz +1000

Bak canım seni yadırgayamam zira kalp bu bazen bizi dinlemez. Daha 21 yaşındasın çok gençsin önünde uzuun yıllar var. Şu anda duyguların daha ağır basıyor ama duygularını ve hissettiklerini bi kenara bırakıp olaya mantık gözüyle bakmaya çalış lütfen.
Bende yıllar önce birini sevmiştim ama öyle böyle değil kaç defa ayrıldık gözyaşı döke döke. Ailem vermedi onun ailesi olmaz o burda yapamaz dedi (Şırnak ta) kalp dinlemedi 4 yılın sonunda olmayacağını anladık kaçmamı istedi kaçmadım ve şimdi diyorum ki iyi ki olmamış ne yapardım uzaklarda gurbette bir başıma. O zamanlar diyordum ki evlenirsem o gün öleyim kimseyle evlenmeyeceğim. Her gün ağlıyordum ama geçmedi mi geçti şimdi evliyim eşimi çok çok seviyorum yani yeniden aşık oldum evlendim güzel huzurlu ve mutlu bi yuvam oldu birlikte oturuyor olmama rağmen. O zamanlar zorda olsa mantıklı olan yolu seçtim.
Sende lütfen kendine yazık etme daha güzel ve düzenli bi yuva olsun gerçekten sana değer veren ve sadece sana ait olan biri elbette karşına çıkacaktır. Bu günleri unutacaksın. İyi ki diyeceksin iyi ki terketmişim.
Biraz dışarı çık arkadaşlarınla gez dolaş sinema Cafe piknik tur ne istersen yap unutana kadar kendini oyala bi bakacaksın herşey geride kalmış. Benden sana abla tavsiyesi. Genceciksin hayatını dolu dolu yaşayacak yaştasın. Karşına biri çıkacak ve onu daha çok seveceksin belki de sana başkasıyla evlilik sürprizi değil elinde yüzükle evlilik teklifinin sürprizini yapacak biri.umarım doğru kararı verirsin.
Son olarak lütfen ama lütfen gözyaşlarına kanma. Evlendiğini bile bir ay sonra söylemiş sana. Sakın kanma. Kendine bunu yapma.

Bak canım seni yadırgayamam zira kalp bu bazen bizi dinlemez. Daha 21 yaşındasın çok gençsin önünde uzuun yıllar var. Şu anda duyguların daha ağır basıyor ama duygularını ve hissettiklerini bi kenara bırakıp olaya mantık gözüyle bakmaya çalış lütfen.
Bende yıllar önce birini sevmiştim ama öyle böyle değil kaç defa ayrıldık gözyaşı döke döke. Ailem vermedi onun ailesi olmaz o burda yapamaz dedi (Şırnak ta) kalp dinlemedi 4 yılın sonunda olmayacağını anladık kaçmamı istedi kaçmadım ve şimdi diyorum ki iyi ki olmamış ne yapardım uzaklarda gurbette bir başıma. O zamanlar diyordum ki evlenirsem o gün öleyim kimseyle evlenmeyeceğim. Her gün ağlıyordum ama geçmedi mi geçti şimdi evliyim eşimi çok çok seviyorum yani yeniden aşık oldum evlendim güzel huzurlu ve mutlu bi yuvam oldu birlikte oturuyor olmama rağmen. O zamanlar zorda olsa mantıklı olan yolu seçtim.
Sende lütfen kendine yazık etme daha güzel ve düzenli bi yuva olsun gerçekten sana değer veren ve sadece sana ait olan biri elbette karşına çıkacaktır. Bu günleri unutacaksın. İyi ki diyeceksin iyi ki terketmişim.
Biraz dışarı çık arkadaşlarınla gez dolaş sinema Cafe piknik tur ne istersen yap unutana kadar kendini oyala bi bakacaksın herşey geride kalmış. Benden sana abla tavsiyesi. Genceciksin hayatını dolu dolu yaşayacak yaştasın. Karşına biri çıkacak ve onu daha çok seveceksin belki de sana başkasıyla evlilik sürprizi değil elinde yüzükle evlilik teklifinin sürprizini yapacak biri.umarım doğru kararı verirsin.
Son olarak lütfen ama lütfen gözyaşlarına kanma. Evlendiğini bile bir ay sonra söylemiş sana. Sakın kanma. Kendine bunu yapma.

Herkesin iç dunyasi yasadiklari farkli biliyorum herseye eyvallah. Ama bunu en basta kendinize nasil yapiyorsunuz onu anlayamiyorum. Evli adamin karisini herseyi bir tarafa biraktimda size yazik degil mi. Boyle biri icin niye omur geciriyorsunuz. Onca bekar erkek varken niye bu iliskiye devam ediyorsunuz. Kafamda deli sorular

Karısı ettiğini bulmuş.evli adamla olup yuva yıkmış.şimdi başına geliyor.sen ilerde ne yaşarsın allah biliyor. Kendinizi şu doyumsuz uçkursuz adamlara kullandırtmayın.yazık gençliğinize yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…