Erkek tarafıyla tanışma yardımmm !!!

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
997
1.263
313
Herkese merhaba hanımlar..
Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 27. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var ciddi düşünüyoruz planlar yapıyoruz evlilik için vs. Ama daha önümüzde 2,5 yıl gibi bir zaman var. (Erkek arkadaşımın borçları, askerliği vs. ) Erkek arkadaşım 2 gün önce annemle tanıştı her şeyi konuştular şimdi ailesi de benimle tanışmak istiyor. Bir yeğeni var onun 1 yaşında doğum günü var 10 gün sonra annesi benim için redd’i de getir demiş. Ben erkek arkadaşıma utanırım ben abin yengen annen baban dedim ama o da utanma ne olacak dedi annesine de söylemiş annesi de utanacak bir şey yok demiş. Ne yapsam bilemedim yorumlarınızı bekliyorum .. O annemle tanıştığı için de erken daha diyemiyorum açıkçası ..

Nr güzel işte seni önemsiyor ve ailesiyle tanıştırmak istiyor .

Bence utanma guzel bir elbise giy hafif bir makyaj yap . Bol bol Gülümse kesin işe yarayacak Gör bak .

Utancaksın tabı ama enınde sonunda tanışcaksın .
Hadi hayırlısı olsun

Dogum gününde tanışma bence sacma. O hengamede nasil tanır insanlar birbirini. Ben bile bahaneler buldum baksana çekindim yaani

ben bu kadar erken tanışmalara çok sıcak bakamıyor maalesef erkek ailesinde bayram seyran ara sıra aranmak bekleniyor. ilişkiler her zaman cool tutulamıyor çoğunlukla kaynıyor felan. tabi her ilişkide böyle olur mu bilemiyorum. oturun konuşun birlikte karar verin.

Utanilacak bir sey yok ki :) Siz tanistirmissiniz annenizle simdi onlarda seni tanimak istiyor.Ay ne guzel heyanli gunlerdi be aklima geldi simdi
Sonrasi da iyi olaydi iyiydide neyse.Bu gunler cok guzel gunler utanma tadini cikar

2 buçuk yıl erken.
Çünkü tanıştığınızla kalmayacak muhtemelen.
Hasta olacaklar aramanız beklenecek.
Güzel veya kötü olay olacak aramanız beklenecek.
Bayram seyran olacak gitmeniz beklenecek.
Bazen aklınıza bile gelmeyecek bir sebepten yine aramanız beklenecek.

Ve hiç yoktan yüz göz olunacak.
Belki iyi olacakken kötü olunacak.

Tabii bunlar bir ihtimal.
Dengelerim,mesafemi korurum derseniz,sevgilinize de güvenirseniz tanışın.

Bence sadece annesi ve nişanınızla birlikte kahve için. O kalabalığa girmezdim ben olsam. Ayrıca çok hevesli gibi de algilanabilirsjniz diğer misafirler tarafından. Taş yerinde ağırdır unutma :)

Bence doğum gününde tanışilmasi en iyisi. Tüm gözler sizin üstünüzde olmaz. Aileyi gözlemleme firsati olarak görün. Diğer geline göz atın, kv ile sohbeti nasil diye

Al guzel bir hediye git. Utanacak bir sey yok bence :)

Bence önünüzde 2,5 buçuk yıl gibi bir zaman varmış. Tanışmak için erken yani fikrimce yüzük takılmadan bana çok doğru gelmiyor. Sonuçta gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Katılıyorum.
Ne kadar geç tanışırsanız o kadar iyi şimdiden herkesle muhatap olmayın sonra aramanızı bekliyorlar. İlla tanışacaksanız sakin bir ortamda sadece annesiyle tanışın.

Bence tanışmak için çok erken hem terk annesıyle görüşmeniz daha iyi doğum gününde kimse kimseyle kaynaşamaz ki çok hızlı hareket etmeyin önünüzde 2 yıldan fazla var

Annenle tanistirdigina gore onlar da senle tanismak istemis dogal olarak.

Aslinda erken ama simdi gitmezsen de ayip olabilir.

Guzel bir hediye al git.

Guleryuzlu ol.
Hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…