Herkese merhaba hanımlar..
Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 27. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var ciddi düşünüyoruz planlar yapıyoruz evlilik için vs. Ama daha önümüzde 2,5 yıl gibi bir zaman var. (Erkek arkadaşımın borçları, askerliği vs. ) Erkek arkadaşım 2 gün önce annemle tanıştı her şeyi konuştular şimdi ailesi de benimle tanışmak istiyor. Bir yeğeni var onun 1 yaşında doğum günü var 10 gün sonra annesi benim için redd’i de getir demiş. Ben erkek arkadaşıma utanırım ben abin yengen annen baban dedim ama o da utanma ne olacak dedi annesine de söylemiş annesi de utanacak bir şey yok demiş. Ne yapsam bilemedim yorumlarınızı bekliyorum .. O annemle tanıştığı için de erken daha diyemiyorum açıkçası ..
Al guzel bir hediye git. Utanacak bir sey yok bence :)Herkese merhaba hanımlar..
Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 27. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var ciddi düşünüyoruz planlar yapıyoruz evlilik için vs. Ama daha önümüzde 2,5 yıl gibi bir zaman var. (Erkek arkadaşımın borçları, askerliği vs. ) Erkek arkadaşım 2 gün önce annemle tanıştı her şeyi konuştular şimdi ailesi de benimle tanışmak istiyor. Bir yeğeni var onun 1 yaşında doğum günü var 10 gün sonra annesi benim için redd’i de getir demiş. Ben erkek arkadaşıma utanırım ben abin yengen annen baban dedim ama o da utanma ne olacak dedi annesine de söylemiş annesi de utanacak bir şey yok demiş. Ne yapsam bilemedim yorumlarınızı bekliyorum .. O annemle tanıştığı için de erken daha diyemiyorum açıkçası ..
Katılıyorum.2 buçuk yıl erken.
Çünkü tanıştığınızla kalmayacak muhtemelen.
Hasta olacaklar aramanız beklenecek.
Güzel veya kötü olay olacak aramanız beklenecek.
Bayram seyran olacak gitmeniz beklenecek.
Bazen aklınıza bile gelmeyecek bir sebepten yine aramanız beklenecek.
Ve hiç yoktan yüz göz olunacak.
Belki iyi olacakken kötü olunacak.
Tabii bunlar bir ihtimal.
Dengelerim,mesafemi korurum derseniz,sevgilinize de güvenirseniz tanışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?