- 29 Aralık 2017
- 295
- 236
- 18
utanma ne olcak kayın validecimmmmmm umarım ileride cadı çıkmazsında iyi anlaşırız diye elini öpmeye geldim de...Herkese merhaba hanımlar..
Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 27. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var ciddi düşünüyoruz planlar yapıyoruz evlilik için vs. Ama daha önümüzde 2,5 yıl gibi bir zaman var. (Erkek arkadaşımın borçları, askerliği vs. ) Erkek arkadaşım 2 gün önce annemle tanıştı her şeyi konuştular şimdi ailesi de benimle tanışmak istiyor. Bir yeğeni var onun 1 yaşında doğum günü var 10 gün sonra annesi benim için redd’i de getir demiş. Ben erkek arkadaşıma utanırım ben abin yengen annen baban dedim ama o da utanma ne olacak dedi annesine de söylemiş annesi de utanacak bir şey yok demiş. Ne yapsam bilemedim yorumlarınızı bekliyorum .. O annemle tanıştığı için de erken daha diyemiyorum açıkçası ..
Bana da öyle geliyor ama yapacak bir şey yok .. Büyük konuştum ben birde zamanında ay 2-3 yıl bekleyemem diyeAbi 2,5 yıl çok uzun değil mi ya?
Zaten insan neyi büyük konuşuyorsa ordan imtihan oluyor. Tecrübeyle sabit :)Bana da öyle geliyor ama yapacak bir şey yok .. Büyük konuştum ben birde zamanında ay 2-3 yıl bekleyemem diye
2 buçuk yıl az bir zaman değil bugün d.gününe gidersin yarın başka bişey çıkar zamanla sıkalabilrsiniz.benim tecrübem ne kadar uzak o kadar iyi zamanla sorunlar çıkabiliyor.ama tam terside olabilir şans meseli birazda.Herkese merhaba hanımlar..
Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 27. Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var ciddi düşünüyoruz planlar yapıyoruz evlilik için vs. Ama daha önümüzde 2,5 yıl gibi bir zaman var. (Erkek arkadaşımın borçları, askerliği vs. ) Erkek arkadaşım 2 gün önce annemle tanıştı her şeyi konuştular şimdi ailesi de benimle tanışmak istiyor. Bir yeğeni var onun 1 yaşında doğum günü var 10 gün sonra annesi benim için redd’i de getir demiş. Ben erkek arkadaşıma utanırım ben abin yengen annen baban dedim ama o da utanma ne olacak dedi annesine de söylemiş annesi de utanacak bir şey yok demiş. Ne yapsam bilemedim yorumlarınızı bekliyorum .. O annemle tanıştığı için de erken daha diyemiyorum açıkçası ..
Bir yil icinde nasil karar veriyorsunuz anlamadim ki. Bu kisi ile bir ömür gecireceksin. Nasil 1 yilda tanimis oluyorsun? Bir yilda ancak canimli cicimli aylar gecer. Ondan sonra burda konular acilir "Evlenmeden önce böyle degildi" diye. Eh zaten evlenmeden önce tanimiyordun ki.
Ben olsam evet gitmezdim. Ben simdiki kizlari anlamiyorum. Bu süreclere hevesliler. Hemen aile ile tanisma olsun, gelin güvey olunsun. Adet olsun su olsun, bu olsun. Sonrada kv'de beklentiye girdimi, evlendikten sonra hep gelmek istediginde yan ciziliyor. Hangi yüz yildayiz deniliyor. Eh ilk basta mesafeni kursaydin sorun olmazdi.
Kisacasi bence siz fazla hizli gidiyorsunuz ve sonu iyi gözükmüyor. Eh tabi bizi dinlemeyecegine göre, hediyeni alip gidersin artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?