Erkek tarafıyla tanışma yardımmm !!!

utanma ne olcak kayın validecimmmmmm umarım ileride cadı çıkmazsında iyi anlaşırız diye elini öpmeye geldim de...

38 yasındayım iki evlilik yasadım

şimdiki aklım olsa eş aileleri ile en son asamaya kadar tanısmazdım

Ne güzel işte, istek var ise tanışmaya. Ben kayınvalideyi en son olarak tanıdım. Ondan öncesinde Anneanne, Dede, Dayı, Teyze, Yenge her biri ile tanıştıktan sonra geldi Kayınvalide sıraya. Biraz saçma bir sıralamaca oldu tabi

Cok erken, bu zamana kadar hep karsi ki tarafin ailesiyle tanıştım girdim çıktım sonuç? Sıfır.
Bundan sonra dikkat ediyorum geri tutuyorum kendimi. Ortada fol yok yumurta yok elalemin nazini cektik bosu hosuna.

Ciddi bir adım atılmadan gitmeyin derim.gereksiz buluyorum ben.onlar için de biraz merak olsun.

Çok saolun cevap yazanlar ayyy ne zormuş bu işler ‍

Erkek arkadaşının seni annesi ile en az on kişinin olacağı ortamda tanıştırması demek sen ordan ayrıldığında en az on kişinin seni değerlendirmesi,oturmandan,kalkmandan tut da kullandığın bir kelimeye kadar senin hakkinda yorum yapması,bir nevi puanlamasi demektir.Erkek arkadaşının annesi ile tanış ama tüm sülalesi ile değil.

2 buçuk yıl az bir zaman değil bugün d.gününe gidersin yarın başka bişey çıkar zamanla sıkalabilrsiniz.benim tecrübem ne kadar uzak o kadar iyi zamanla sorunlar çıkabiliyor.ama tam terside olabilir şans meseli birazda.

Bir yil icinde nasil karar veriyorsunuz anlamadim ki. Bu kisi ile bir ömür gecireceksin. Nasil 1 yilda tanimis oluyorsun? Bir yilda ancak canimli cicimli aylar gecer. Ondan sonra burda konular acilir "Evlenmeden önce böyle degildi" diye. Eh zaten evlenmeden önce tanimiyordun ki.

Ben olsam evet gitmezdim. Ben simdiki kizlari anlamiyorum. Bu süreclere hevesliler. Hemen aile ile tanisma olsun, gelin güvey olunsun. Adet olsun su olsun, bu olsun. Sonrada kv'de beklentiye girdimi, evlendikten sonra hep gelmek istediginde yan ciziliyor. Hangi yüz yildayiz deniliyor. Eh ilk basta mesafeni kursaydin sorun olmazdi.

Kisacasi bence siz fazla hizli gidiyorsunuz ve sonu iyi gözükmüyor. Eh tabi bizi dinlemeyecegine göre, hediyeni alip gidersin artik.

bu aile işleri öyle göründüğü kadar basit değil.

bak onca bdv tecrübemden aklıma ilk gelen şu oldu;

yeğenin annesi veya babası (artık hangisi aileye damat veya gelinse) şöyle demesin,
benim çocuğumun bir yaş günü partisine benden izinsiz x nasıl sevgilisini getirir, sözlüsü değil nişanlısı değil, neden yani ?

şimdi size çok saçma görünüyordur ama hep bunlar denge işte.
o yüzden mümkün mertebe aile olaylarına girmemek gerek diye düşünüyorum, hele ki ilişkinin başlarında.

sadece annesi ile tanışın bence.

Bence de erken tanışmamız için.. Önünüzde 2.5 yıl varsa.. Kayinvalidenin telefonu varsa kibar bir dille arayarak anlatın x bi işim var Katılamayacağim kusura bakmayın.. Hediyebizu erkek arkadaşınızla da gönderin.. .

Benim kayinvalidem her yaz yazlığına davet ederdi.. Hiç icabet etmedim Ailem hoş karşılamaz kusura bakmayın dedim..Falan filan ınter milan.. Yani erkenden kendinizi strese sokmaniza gerek yok..

Ailem izin vermiyor de geç. Şimdiden yüz göz olmaya gerek yok.

Çok erken çok.2.5 yılda kırılacak,darılacak birçok olay çıkar ister istemez.Olacakken bu işi bozar çıkarsınız.Vakitsiz tanışma olur diye düşünüyorum.Nişandan önce olabilir ama.

Pardon ama ne bu şiddet bu celal ??
Fikir danıştım azarlayın demedim. Bir yılda karar verdiğimi nereden çıkardınız ? Bir yıllık bir ilişkim var evet ve laylaylom bir şekilde olsun istemiyorum tabii ki ciddi düşünüyoruz ama her şey nasip . Biz bile aramızda konuşurken hayırlısı olacaksa olsun diyoruz her zaman . Öyle evlilik meraklısı bir kız değilim merak etmeyin okulumu bitirdim öğretmenim şuan . Kaldı ki olsamda yargılamaya değil yorum yapmaya hakkınız var burada . Ama öyle de ya da böyle ciddi anlamda düşündüğümüz için aileler de farkında ve merak ediyorlar tabii ki ben de buraya fikir almak için yazdım işte . Bizi dinlemeyeceğinize göre demişsiniz . Dinlemeyecek olsam neden sorayım ? Diğer bütün cevap yazanlara teşekkür ederim ama sizin niyetinizi anlayamadım. Bu kadar önyargılı olmak size çok zarar verir bence biraz olumlu bakmaya çalışın . Hayırlı günler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…