Erkek tecrübesi olanlar? Ve intihar edecek olmam..

Abime mi alsam napsam sanki yardıma ihtiyacın var

Hmm arayislarimiz cok farkli o zaman. Yolun acik olsun evlilik kolaydir ama ask zor olandir...

Keske 11 yasinda olsaydim ama 21 im
Intihar et o zaman.
Yeterince sevdigini düşünmüyorum gecmiste kabul etmeyisinin pismanligini yaşıyorsun.birak mutlu olsunlar sende kendine başka birini bul mutlu ol.once kendini seversen kimseye kendini sevdirmeye calismana gerek kalmaz...

Abime mi alsam napsam sanki yardıma ihtiyacın var

Abinizin cv'sini ve niyet mektubunu bana özelden yollarsanız çok sevinirim.
=p

Hmm arayislarimiz cok farkli o zaman. Yolun acik olsun evlilik kolaydir ama ask zor olandir...

Ya rica ediyorum bırakın bu romantizm histerilerini, zorluk olarak bakarsak evlilik daha zor. Bakın soy devam ettirme, kültürel, entelektüel ve ekonomik miras oluşturma ve çocuklara aktarma vs. gibi meşakatli süreçleri var. Aşk dediğiniz kalpli yastık, çikolata, balonla süregiden yetişkinlerin uydurduğu bir tür romantik halüsinasyonlar silsilesi.

Intihar etmedigim icin mi yeterince sevmedigimi dusunuyosunuz?

Valla konu yüzünden banlanmaya niyetim yok bizi kekliyor yani, hadi behlül kaçar ühü ühü
Son şakamıda nasıl yaptım ama tam bihtere layık

Canim sende buyuk bi guvensizlik problemi var inan fake olmayi, dertsiz tasasiz olmayi her seyden herkesten daha cok isterdim. Bye

acimasiz olmak yada acimasizca elestirmek istemiyorum ama cok sacma.. adam teklif etmis kabul etmemis, ve adam baska bi iliskiye baslamisken ona dönmek istiyorsunuz.. bu nasil bi sey anlamadim

Hayata o acidan bakmiyorum ben. Marilyn Monroe ne demis "Kariyer onemli ama soguk gecelerde kariyerinize sarilip uyuyamiyosunuz" gibi biseylerdi iste yani bence maddiyat bazi seylerden sonra geliyo

Hayata o acidan bakmiyorum ben. Marilyn Monroe ne demis "Kariyer onemli ama soguk gecelerde kariyerinize sarilip uyuyamiyosunuz" gibi biseylerdi iste yani bence maddiyat bazi seylerden sonra geliyo

MM hanım çokzel demiş ama soğuk gecelerde kariyerinle ödediğin doğal gaz ısısıyla mışıl mışıl uyuyorsun, canlı bir yağ tulumuna ihtiyacın kalmıyor =(

MM hanım çokzel demiş ama soğuk gecelerde kariyerinle ödediğin doğal gaz ısısıyla mışıl mışıl uyuyorsun, canlı bir yağ tulumuna ihtiyacın kalmıyor =(

Assdfgdaa sen mantik evliligi insanisin. Ben ise evliligin aski oldurdugunu dusunuyorum

Intihar etmedigim icin mi yeterince sevmedigimi dusunuyosunuz?
Hayir tabiki..
Eğer gerçekten sevseydin unutmaya çalışır onun mutluluğu icin dua ederdin.Sevmek fedakarlik demek degilmidir?sende bir iylik yap ve unut.
Hem hic kimse için intihar edilmez aksine yaşamalisin.kiskanclik triplerine girmemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…