Erkek üye olmak gerçekten yasakmış

1729

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
9
0
1
26
Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :D bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :D

anladık işsiz güçsüzsün de bari yararlı şeylerle uğraş. kalkmış bi de başka yere gitmiş girebilmek için.

Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :KK70: bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :KK70:
senin kim olduğunu tahmin edemedim de nolur tanıtsana bana kendini çok merak ettim. kimlik bozukluğu yaşayan insanları hem merak etmişimdir

Auri Auri işim çıktı dışarı çıkmak zorunda kaldım gerçeken uğrim dedim.

habg diy bi nick vardı herkesi stalklıyodu o mu acaba.

herneyse yaş kaç erkek üye?
çok işsiz geldin. bari vaktinizi düzgün şeylere harcasasanız.

Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :KK70: bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :KK70:

Ayol ne var kadın kadına yazışıyoruz deseydin.:işsiz:

Chelzy Chelzy hayır bu sitede erkek emejosii yok ki ! var da ben mi göremiom ?

Back
X