• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek üye olmak gerçekten yasakmış

1729

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :D bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :D

@kullaniciadine bu kadar da çabuk olmaz diye düşünüyordum :63:

anladık işsiz güçsüzsün de bari yararlı şeylerle uğraş. kalkmış bi de başka yere gitmiş girebilmek için.

Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :KK70: bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :KK70:
senin kim olduğunu tahmin edemedim de nolur tanıtsana bana kendini çok merak ettim. kimlik bozukluğu yaşayan insanları hem merak etmişimdir

@Auri işim çıktı dışarı çıkmak zorunda kaldım gerçeken uğrim dedim.

Östrojen fazla gelmiş sanırsam:kahve:

Sorunlarin varsa doktora git

habg diy bi nick vardı herkesi stalklıyodu o mu acaba.

herneyse yaş kaç erkek üye?
çok işsiz geldin. bari vaktinizi düzgün şeylere harcasasanız.

Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :KK70: bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :KK70:

Ayol ne var kadın kadına yazışıyoruz deseydin.:işsiz:

@KV_ TÜM VAKTİM böyle geçmiyor zaten .

@Chelzy hayır bu sitede erkek emejosii yok ki ! var da ben mi göremiom ?

Back
X