Erkek üye olmak gerçekten yasakmış

Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyor :KK70: bu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun :110: bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam :63: :KK70:
:D eğleniyor muyuz?

@KV_ TÜM VAKTİM böyle geçmiyor zaten .
ya bişey soracam madem erkeksin.benim bir nişanlım var arabama biniyor benzini bana doldurtuyor.bana gömlek al diyor.niye böyle sence?ben de şimdi arabamı geri istemeye utanıyorum o el koydu utanmıyor.bayramda alacam arabayı diyor izin istemeyi bile geçti adam :( erkek bu mudur?

Onur' cum
Bak bence sen git kız arkadaşı falan edin.
Napıyorsun burada kadınların içinde

ya bişey soracam madem erkeksin.benim bir nişanlım var arabama biniyor benzini bana doldurtuyor.bana gömlek al diyor.niye böyle sence?ben de şimdi arabamı geri istemeye utanıyorum o el koydu utanmıyor.bayramda alacam arabayı diyor izin istemeyi bile geçti adam :KK43: erkek bu mudur?

:KK70::KK70: sizi tıp kazandım dediğimde bakkalda ayakkabısını çıkarıp yaa benimde ayağım ağrıyor sevabına bakıver hanım kızım diyen teyzeye benzettim.

Back
X