- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Toprak ve suyla gururyum farklı değil miydi???Toprak ve su gelmiş yine. Bu takıntılarınla nasıl sürdürebiliyorsun günlük hayatını?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toprak ve suyla gururyum farklı değil miydi???Toprak ve su gelmiş yine. Bu takıntılarınla nasıl sürdürebiliyorsun günlük hayatını?
Vay be Kazen abiye bak senYalniz Kazen'in buraya dalga amacli gelen eksi tayfasindan birini mahkeme de öttürmüşlügü,anasinin babasinin yaninda yapma abee diye aglatmisligi vardi.Olur mu dersiniz ?
Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyorbu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun
bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam
![]()
![]()
Patron bakar icabinaYok yani akilli bidik kendini de desifre etti ekran goruntusu aldim![]()
profil resmine bayıldımKullandigi smileylerden belli..Var bi egilim.
Kazen abi son zamanlarda siteyi biraz boşladı sanki. Fake üyelerle oynamıyor eskisi gibi. Yeni evlendiği için cicim aylarında tabii, unuttu burayı.Vay be Kazen abiye bak sen
Oglan cocugunun derdi erkek olmak
Toprak ve suyla gururyum farklı değil miydi???
ya bişey soracam madem erkeksin.benim bir nişanlım var arabama biniyor benzini bana doldurtuyor.bana gömlek al diyor.niye böyle sence?ben de şimdi arabamı geri istemeye utanıyorum o el koydu utanmıyor.bayramda alacam arabayı diyor izin istemeyi bile geçti adam@KV_ TÜM VAKTİM böyle geçmiyor zaten .
profil resmine bayıldım![]()
Kazen abi son zamanlarda siteyi biraz boşladı sanki. Fake üyelerle oynamıyor eskisi gibi. Yeni evlendiği için cicim aylarında tabii, unuttu burayı.![]()
Hmmm :))Kazen abi son zamanlarda siteyi biraz boşladı sanki. Fake üyelerle oynamıyor eskisi gibi. Yeni evlendiği için cicim aylarında tabii, unuttu burayı.![]()
ya bişey soracam madem erkeksin.benim bir nişanlım var arabama biniyor benzini bana doldurtuyor.bana gömlek al diyor.niye böyle sence?ben de şimdi arabamı geri istemeye utanıyorum o el koydu utanmıyor.bayramda alacam arabayı diyor izin istemeyi bile geçti adamerkek bu mudur?
nasil yani anlamadımsizi tıp kazandım dediğimde bakkalda ayakkabısını çıkarıp yaa benimde ayağım ağrıyor sevabına bakıver hanım kızım diyen teyzeye benzettim.