- 20 Mart 2008
- 141.942
- 213.870
- 1.423
- 60
Şu geçen gün foto ekleyip saat 8 i bekleyin diyen arkadaş mı acaba ?
saygı duyarım hanım abla da son 20 senedir gördüğüm her ODTÜ lümü böyle olur anlamadım kiÖyle deme Odtü seçkin bir okuldur,bakma böyle 3-5 tane fırlama çıkar aralarından..
Kaydını da yaptırsın hele güzelce :)Öyleymiş sorunlu söyledi yeni kazandı diye:))
Aha böyleleri kazanır işte ablaYani bu IQ ile nasıl kazanmış hayret.
Kurallarda yazıyor gördüm de kayıt olurken cinsiyeti erkek seçsek de üye olunuyorbu arada benim kim olduğumu tahmin etmişssinizdir evdeki bilgisayarı hallettim ip den ban atmıştınız en son ip banı yedikten 1 gün sonra düzeldi ama ip banı kaldırmak için modemi resetlemek ggerekiyor (açıp kapasak olmaz mı bunu bilen cevaplayaiblir mi o riski göze almak istemiyorum yani tekrardan ip ban yemek istemiyorum ) ama benim modem sorumlu reset atınca ip almak çooooooooooook zor oluyor ip alamayınca internete giremiyorsun bu yüzden yani kültür merkezinden giriyorum internete bu arada yanımdaki kız kk ye girdiğimi görünce bir bakış attı anlatamam
Hayır değil.Şu geçen gün foto ekleyip saat 8 i bekleyin diyen arkadaş mı acaba ?
saygı duyarım hanım abla da son 20 senedir gördüğüm her ODTÜ lümü böyle olur anlamadım ki
he işte onlarda bundansaGerçek Odtü'lü böyle şeyler yapmaz,belki sana öyleleri denk geldi
Kaderin önüne geçilmez eltişim, mukadderat yine banlanacak yine banlanacak. Yoksa ben de seviyorum keratayıYeni kazanmış hanım abla.
He valla geçen gün dedim, bizimki naptı acaba modemi bozmuştu en son diye
Alıştım ya, forumun muzur çocuğu gibi
Kaderin önüne geçilmez eltişim, mukadderat yine banlanacak yine banlanacak. Yoksa ben de seviyorum keratayı
İngiltere merkezli Quacquarelli Symonds (QS) kuruluşu, bilim alanlarına göre dünya üniversiteleri 2015 yılı sıralama sonuçlarını ilan etti. Toplam 3,551 üniversitenin 36 ayrı bilim alanındaki performanslarının ölçüldüğü listelerde, her alan için dünyanın en başarılı 400 üniversitesi belirlendi. ODTÜ toplam 10 bilim alanında ilk 400 üniversite arasına girerek Türkiye’yi en fazla alanda, en yüksek derecelerle temsil eden üniversite oldu.saygı duyarım hanım abla da son 20 senedir gördüğüm her ODTÜ lümü böyle olur anlamadım ki
Kıyamam ya.Kaderin önüne geçilmez eltişim, mukadderat yine banlanacak yine banlanacak. Yoksa ben de seviyorum keratayı
Acaba bu konu muydu kiNe fotosu eklediki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?