Erkek ve kadın dost olabilir mi ?

birse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
375
0
46
Kayseri
evet arkadaşlar bir kadın ve bir erkek sizce dost olabilir mi yoksa aralarındaki tek şey ilişkii midir?
sevgililerinizin,eşlerinizin bir erkekle dostluğunuzu hazmetme ve hoş görme kapasitesi nasıl?
(lütfen bunu ayrıldıktan sonra dost kalma konusuyla karıştırmayın)

Arkadaşlıklarının belli bir mesafesi varsa olur elbet.
Ama kanka olamazlar, aşırı samimi olamazlar
Özellikle de erkeğin sevgilisi varsa çok tehlikeli bir durum.
Sevgilisi gözlerini oyup eline verebilir

Önceden böyle düşünmüyordum ama ateş ve barut cıkss imiş

kesinlikle bir kankalık düşünemiyorum kız ve erkek arasında ben ve benim sevgilim bir erkekle arkadaşılığımı asla hazmedemez

Bende dost olur diye düsünüyordum eskiden!
Arkadasımın basına geldi hatta lise yıllarından sınıftan bir kac erkek erkek arkadasımızla görüstüler biri zaten eskiden yanıktı buna sonra bir baktık digeri sevdigini, asık oldugunu dile getiriyor sasırıp kaldık. En yakın arkadasıyla arkadasmın arasını yapmak icin az ugrasmamıstı bide.

benımde var 2-3 arkadasım sınırını dozunu bilirler mesafeliler helede eşimin yanında daha saolsunlar dikkatlıler eşim sorun edıyo ama en azından arada netten telle hal hatır soruyorum bu yanlışmı acaba

bunca zamanlık tecrübelerime dayanarak söylüyorumki kesinlikle olmuyor.Erkekler hemen işin cılkını çıkartıyor.Biraz birlikte zaman geçirin hemen etkileniyorlar ister sevgiliniz olsun ister eşiniz hiç farketmiyor..O kadar erkeğin içindeyim mesafe koyuyorum hep dost olduğumuzu belirtiyorum ama sonucu hep böyle oluyor:2:

1. eşim böyle bişiye asla izin vermez adam erkek sinek görse dayanamıyoo kıskanır benim ki..

2. bence o dostluk tek taraflıda olsa hani açıklayamasada içten içe bir aşk barındırabilir..

Bekarken başıma gelmişti..
Kısaca özet geçimm mah. arkadaşım idi çocuklukdan beri beraber büyümüştük 1 yaş büyütü benden..
Liseyi vs hep beraber okuduk dertleştik gezdik arakadaşımla arasını bile yapmaya çabaladığım bi insandı..
Bir gün hiç bişi yok öle selam sabah msjlaşırken ben seni seviyorumm demişti..
Arkadaşlığımı onca senemi o an bitirdim..
Sonra zaman yok dershane fln bahanelerle görüşmedim..
Sonra evlendim düğünüme gelmedi..
Sonra gördüm konuşmadı

En son nişanlandı mahallemizin çocu yaa şimdi yolda görünce laf atıoo öyle naber iyiyim diyee
Hatta en son çocuğumla gördü büyümüş dedi ee büyüdü dedim darısı başına..
Eşimde hiç sevmez kendsini hiç bişe bilmediği haldee 6. hismidir nedir.
Ama asla dost olmam kimseyle
Yaşanmış örnek işde siz böyle bişi düşünmeyebilirsiniz ama karşınızdakini engellemek elinizde değil

Son düzenleme:
eşler illaki kıskanıyo erkek milletini bizden ıyı tanıyorlar ama ayda 1 de olsa arıyorum hal hatır soruyorum vefasız olamıyorum eşime söylemiyorum kötü birşey elbette yapmıyorum ama söylesem sorun cıkcak yuzyuzede görüşmüyorum arada nadıren hatır sormanın neresı kotu düğünüme geldiler üstelik hepsi ailem annem tanır hepsiini

ne şeytanı gör ne salavat getir derler ya , aynı o hesap.
ne onun bayandan dostu olsun, nede benim erkek dostum.
kendinden ve hayatındaki insandan emin olsanda, saplantılı psikopat tipler azınsanmayacak kadar fazla.. sen dostça davranırsın karşındaki zamanla sana bişey hisseder falan. dertsiz başımıza dert almanın gereği yok.

1)Bİr erkek ve bir kadın elbette ki çok iyi dost olabilir. Benim en yakın 2 dostum erkek mesela. Her ikisi de evli, eşim her ikisini de tanıyor. O her zaman erkeklere güvenilmeyeceğini söylese de biri 24, diğeri 7 senelik dostlarımdan hiç yanlış görmedim. Yeri geldi benim evliliğimde bana çıkış yolu gösterdiler, yeri geldi ben onlarınkine yardımda bulundum. Ayrıca erkeklerin dedikodu yapma kapasitesi de çok olmadığı için verdiğiniz bir sır gerçekten sonsuza kadar onlarda kalabiliyor.

2) Eşim bu konudan tabii ki çok memnun değil. O sebepten uzun süredir yüzyüze görüşmüyoruz ancak yine de başımız ne zaman sıkışsa bir şekilde msn ya da face den ulaşırız birbirimize. (her iki arkadaşımı eşimin face ine de ekledim ki aklında hiç soru işareti kalmasın)

3) Ben eşimin bir kadın ile dost olmasını asla kabullenemem. Bunun sebebi de bana göre şudur. Çünkü her ilişkinin dinamiği kadındır. Kadın nerde nasıl konuşacağını bilir, durması gerektiği yeri bilir. Kadın çizgiyi çekince hiç bir erkek o sınırı aşamaz, cesaret edemez. Ben kendime güvendiğim için rahatım ve dediğim gibi her iki dostumla da senelerdir hiç aksi bişey yaşamadım. Ancak eşimin dost olacağı kadını bilmediğim ve aslında genelde kadınlara da güvenmediğim için eşim YAPAMAZ, oyarım...

haklısın çokda bir andada evlendim çık hayatımdan deniyo zaten görüşmüyosun zamanla bütün görüşmeler kesiliyo ama bu süreci kırmadan geçirmek daha mantıklı geliyo bana

haklısın çokda bir andada evlendim çık hayatımdan deniyo zaten görüşmüyosun zamanla bütün görüşmeler kesiliyo ama bu süreci kırmadan geçirmek daha mantıklı geliyo bana

bu süreci kırmadan geçirmek lazım elbette ama gerçek dost zaten sen görüşmeyi kestiğinde bunun rahatsızlık verdiğini düşünür ve kırılmaz hayatından gider. bencilce düşünmez..

benim dostlarım öyle oldu neticede. mecbur kalıosun. hayatındaki insan kabul etmiyo. hoş bende kabul etmiyorum. çunki insanlar bazen densiz olabiliyor.

ciddi bir ilişkin yada evliliğin varsa bireysel hayat bitmeli bence.. ortak dostlar olmalıki sıkıntı yaşamamalı insan..

neler duyuyoruz , görüoyoruz, okuyoruz yada çevremizdekiler yaşıyor..

eşimle aynı işyerinde tanıştık daha önceden tanıdığım işyerindeki arkadaşlarımla bişeyler yemeye gezmeye gidiyoduk ama eşimle aramızda ciddi bişeyler olmaya başlayınca tanıdığı halde diğer arkadaşlarla gezmemi fazla konuşmamı istemedi demek ki erkekler diğer erkekleri çok kıskanıyo neden sende tanıyorsun hepsini dediğimde olabilir ama görüşmen yanlızca işyerinde kalsın dışarıda merebe meraba fazlası olmasın görmemezlikten gel dedi
(başıma gelen bişeyi anlatayım eşim evlencez nişanlandık aynı işyerinde olmaz diye başka bi işe girdi o çıktıktan sonra bi çocuk işe girmişti neyse 4-5 ay ya çalıştı ya çalışmadı işten çıktı perde satan çarşıda bi mazağa girmiş çalışmaya başlamış bizde eşimle bişeyler alıcaz sonra işe gidicem izin almıştım iş yerinden tülcünün önümnden geçiyoruz bu çocuk farketmiş arkamızdan nasıl bağırıyo ismimle döndüm baktım koşa koşa yanımıza geldi nasılsın işte ben burada çalışıyorum düğüne ne kadar kaldı bak perde ihtiyacınız varsa ben yardımcı olurum falan diye enişte sen nasılsın felan diyo ama bizimki barut gibi neyse ayrıldık hemen ne bu çocuk manyakmı niye ismi,nle sesleniyo koskoca çarşıda hem yanında ben varım görmemezlikten gelse ya çocuk bişeymi dedi ihtiyacınız olursa yardımcı olurum dedi diyorum yok ne perdecimi bitmiş bidaha ordan geçme felan birsürü lakırdı bırak bide konuşsam yada ben tanıyıp burdamı çalışmaya başladın desem heralde çocuğu döverdi)

valla samimi olduğum 2 erkek arkaaşım var, samimiyetten kastım öylesine arayıp telde konuşma filan yaptığığımız. eşim ilk başta rahatsız oluyordu ama sonra tanıştı ve şimdi bi problem kalmadı biri zaten 3-4 ay oldu evleneli. Diğeride sürekli beni arıyo bana kız bul deyip duruyo. evin arabasını herşeyini yapmış. güzelde bir işe girdi artık evlenmek istiyormuş senin çevrene alacağın kızlar edepli iyi kızlar olur sen bul bana diyip duruyor. Eşimlede her bir kız gördüğümüzde ay bu nasıl olur yakışırlarmı filan diyoruz

seninki biraz fazla kıskançmış. önğnden geçme filan. benimki kesin perdeyi ordan alırdı kanka bile olurdu

yoo hayır tabıki dostlarım anlayışla karşılıyorlar ama geçmiş hukukundan ötürü illaki bazı temel bilgileri paylaşmak istiyosun merak edıyosun ne bilim atansa tebrıge arıyosun gibi.

öyle tabi misal benim o arkadaşlarımla evlendiğimden beri dışarda buluşmuyoruz. ikiside ben ofisi açtığımda ofisi görmeye hayırlı olsuna geldiler o kadar. birde dışarıda ben eşimle onlarda kız arkadaşlarıyla gelerek buluşmuştuk.
ve hep bilirdim çevremizde evlenenler olduğunda ziyerete gitmek istediğimizde gelmezlerdi tek başına bekar bir erkeğim ne işim var tek başıma çiftin arasında derlerdi. benim yüzüme öyle bişey demediler ama biliyorum ki o nedenle gelmediler hiç. dışarıda ancak kız arkadaşları varken görüştük... oyy canlarım yaa bu konuda şanslıyım galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…