- Konu Sahibi sevil-deniz
-
asicim özlem arkadaşımızın infertilite konusunda baya bilgisi var sanırım.:roflol:
hamile kalınca, hamile kalmak isteyenlerin sorularını yanıtlamak için açtı herhalde bu topiği.
bilgilerini paylaşıcak sanırım arkadaş
bu konuyla ilgili zaten erkek ve kadın olmak üzere ayrı ayrı topikler var
ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum
ha bide şeyi anlamıyorumCADIARZU
özlem 3 aylık hamile ve hamile olduğunu ailesinden kimse bilmiyo sanırım:uhm:
doğurunca duyarlar nasıl olsa :roflol:
haydaaaaasaol canım ama dediğim gibi arkadaşım kullanıyor bu sayfayı ben artık pek giremiyorum o bana söyledi bende girip baktım yazılanlar çok canımı sıktı. ben zaten doktora gidiyorum. ilaçlarımı alıyorum. arkadaşımda hem erkek hem kadın infertilitesi var o açmış burayı bilgisi olanlar tolansın die ruhsal durumu baya kötü onunda çok istiyor bebeği. bende sizden bahsettim. o da kayıt olmaya çalışmış ama olamamış. bende kendi şifremi verdim. öle yani. maşallah arkamdan amma çok konuşan olmuş. herkes neden bu kadar dert etti acaba . sözüm sana değil lafım gideceği yeri biliyor.
sen hamile degilmiydin ki
haydaaaaa
ne zaman girip bakmıs arkadasın
bugün sabahtan beri yoksun
hangi arada girmiş bakmış
arkadaşlar ben artık hamileyim evet ve kendimce kontrollerimi yapıyorum 10. haftama girdim . şuan da zaten düşük tehlikesi yaşıyorum hem. bazı arkadaşlar da manasızca girip yazmışlar ben kimseyi buraya çağırmadım bu sayfayı neden açtığım kimseyi ilgilendirmez. ama ben yinede aranızda sevdiğim kişiler var onlar için söylemek istiyorum. bu sayfayı artık bir akadaşım kullanıyo. ben ona sizin kullandığınız sayfaya girmemesini orda benimde konuştuğum kişilerin olduğunu ve sormak istediklerini onlara sorması gerektiğini söyledim. oda benim adımla bu sayfayı açmış. ama başka kişilerden başka şeyler duymak istiyor. çünkü o 5 yıllık evli ben artık topiğe falan girmiyorum. ayrıca o arkadaşlardanda rica ediyorum buraya girmesinler ne yaptığım onları ilgilendirmez. kimseyide çağırmadım ben kendi kafalarına göre girip yazmışlar. ben sizin işinize karışmıyorum sizde bana karışmayın. bu sözlerim onlara kendilerini çok iyi biliyorlar.
bıze daha once yazsaydın bızde bole tepkı vermezdık..
sadece merak benımkıs ben baslattım cunku..senın hamıslıgınle ılgılı hıcbırsey bılmıyoruz.
bu sayfayı arkadsın kullnaıyorda sen bırsey demedınmı sonucta sen ozlem adı altında sureklı gırıyorsun sıteye..arkadısnda uyelık alsaydıda bole karısklıklar cıkmasıydı..
topıgımıze gırmııyecenmı hemmm ne guzel konusyorduk bızm topıkteeopuyorumnanaktan
saol canım ama dediğim gibi arkadaşım kullanıyor bu sayfayı ben artık pek giremiyorum o bana söyledi bende girip baktım yazılanlar çok canımı sıktı. ben zaten doktora gidiyorum. ilaçlarımı alıyorum. arkadaşımda hem erkek hem kadın infertilitesi var o açmış burayı bilgisi olanlar tolansın die ruhsal durumu baya kötü onunda çok istiyor bebeği. bende sizden bahsettim. o da kayıt olmaya çalışmış ama olamamış. bende kendi şifremi verdim. öle yani. maşallah arkamdan amma çok konuşan olmuş. herkes neden bu kadar dert etti acaba . sözüm sana değil lafım gideceği yeri biliyor.
sevcanımızı uzzme ama ozlemcım..ıkınzde hamısınız..kendınız uzmeenız gerekcek..hem bu kadr sınırlenme..arkadslar da merak etmız o bakımdannaslında sana cevap vermek hiç istemiyorum benim yaptığım hiçbirşey seni ilgilendirmez. işine bak
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5haydaaaaa
ne zaman girip bakmıs arkadasın
bugün sabahtan beri yoksun
hangi arada girmiş bakmış
özlem niye hiddetleniyosun ki tamam hamilesin anladık :şakkıdı:
sozum bana yada baskasına ozlemcım sadece merak ettık..cunku bole acılan bır topık benı meraklandırdı..sen hamılleıgın le ılgılı bırseyde yazmyaınca...am rakadsının bole bırsey yapması cok yanlıs..ılk once bızle tanısaydı topıgıme gırıp..kadın ınfertılıtesınde yer var...bızm kosmeızde..hamıs arkadfslrımızda var..sonucta...
yada aksama kadr bu kadr yazılanlar cevap yazsaydı demı ama:1ninca:
sevcanımızı uzzme ama ozlemcım..ıkınzde hamısınız..kendınız uzmeenız gerekcek..hem bu kadr sınırlenme..arkadslar da merak etmız o bakımdann
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Baştan beridir kıllanıyom zaten zemuszemus
var bu işin içinde bi işlmaz:
Artık buraya hayatta uğramaz özlem heralde zemuszemus
valla anlayan bana anlatsın
ben uzun süredir debeleniyorum meseleden bişi anlamadım
özlem sen bir gebelik takvimi yap önce
söyle kac haftalıksan yazsın altta
sonra gebelik bölümüne transfer ol orada seninle aynı yani hamile olanlarla duygularını, doktorları paylaş,
ilaclar tetkikler falan
sen terfi ettin sayılır artık
sahi 2010 hangi ayın annesisin sen?
canım kimseyi üzmek istemem ben kimseye karışıyormuyum. ama öyle şeyler yazmışki bilip bilmeden ben zaten sizin topikte bahsetmiştim arkadaşımın kocasına evicap mı neydi ondan vermiş doktor sizce iyi gelirmi die ordan bile belli yani arkadaşımın açtığı ben bugünlük girrecek die verdim akşama ben kaydederim seni dedim. şimdi onun için uğraşıyorum. zaten birkaçınızın isminide verdim onlara sor dedim sonuçta benden fazla bilginiz var die ben kadın infertilitesi yaşamadım onu bilmem orda yaşayanlar var dedim oda nedensse girmiş ve başka sayfa açmış.
neyse konu uzamasın bu sayfayı acan arkadas kımse beklırız topıgımıze bıde onu sıkıstıralım demııdelikafaduldendelikafadulden
sanada gecmıs olsun..ozlemcım baskasını topıgını ısgal etmeyelım sonucta senınde degıl bu sayfaaa...:kedi:
sımdı ben hamıs ozlemle konusyorum demı bır yanlıslık olmasında..
kafam cok karıstı ozlemktas var ama ıkı kıs kullnaıyor...
zor olcak bıze kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?