Erkek veya Kadın İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayanlar

aslında sana cevap vermek hiç istemiyorum benim yaptığım hiçbirşey seni ilgilendirmez. işine bak

haydaaaaa
ne zaman girip bakmıs arkadasın
bugün sabahtan beri yoksun
hangi arada girmiş bakmış

bıze daha once yazsaydın bızde bole tepkı vermezdık..
sadece merak benımkıs ben baslattım cunku..senın hamıslıgınle ılgılı hıcbırsey bılmıyoruz.
bu sayfayı arkadsın kullnaıyorda sen bırsey demedınmı sonucta sen ozlem adı altında sureklı gırıyorsun sıteye..arkadısnda uyelık alsaydıda bole karısklıklar cıkmasıydı..
topıgımıze gırmııyecenmı hemmm ne guzel konusyorduk bızm topıkteeopuyorumnanaktan

arkadaşlar boş sorular sorup durmayın lütfen hepinize tek tek sormak istemiyorum ve ayrıca herkes neden bu kadar ayaklandı bende bunu anlamadım. neyi ispatlamamı istiyorsunuz. hepinize tek tek hesapmı vericem

ya vallahi okudugum metinler türkçe yazılmıs
ne yazıyor ne yazdık anlasılmıyor mu
daha nasıl yazsaydım bilmem ki

ya ben size kızmadım onlar kendilerini bilir isim yazmak istemiyorum. ama annemler bilgisayara oturtmuyorlar beni. ha bire yatıyorum eve gelince iştede fazla ağır bişey yapmıyorum. düşük tehlikesi var işte. şuan da bile kalkmam lazım annem gelicek birazdan. yemeğimi yemem lazım

sozum bana yada baskasına ozlemcım sadece merak ettık..cunku bole acılan bır topık benı meraklandırdı..sen hamılleıgın le ılgılı bırseyde yazmyaınca...am rakadsının bole bırsey yapması cok yanlıs..ılk once bızle tanısaydı topıgıme gırıp..kadın ınfertılıtesınde yer var...bızm kosmeızde..hamıs arkadfslrımızda var..sonucta...
yada aksama kadr bu kadr yazılanlar cevap yazsaydı demı ama:1ninca:

aslında sana cevap vermek hiç istemiyorum benim yaptığım hiçbirşey seni ilgilendirmez. işine bak
sevcanımızı uzzme ama ozlemcım..ıkınzde hamısınız..kendınız uzmeenız gerekcek..hem bu kadr sınırlenme..arkadslar da merak etmız o bakımdann
haydaaaaa
ne zaman girip bakmıs arkadasın
bugün sabahtan beri yoksun
hangi arada girmiş bakmış
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
özlem niye hiddetleniyosun ki tamam hamilesin anladık :şakkıdı:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım kimseyi üzmek istemem ben kimseye karışıyormuyum. ama öyle şeyler yazmışki bilip bilmeden ben zaten sizin topikte bahsetmiştim arkadaşımın kocasına evicap mı neydi ondan vermiş doktor sizce iyi gelirmi die ordan bile belli yani arkadaşımın açtığı ben bugünlük girrecek die verdim akşama ben kaydederim seni dedim. şimdi onun için uğraşıyorum. zaten birkaçınızın isminide verdim onlara sor dedim sonuçta benden fazla bilginiz var die ben kadın infertilitesi yaşamadım onu bilmem orda yaşayanlar var dedim oda nedensse girmiş ve başka sayfa açmış.

neyse konu uzamasın bu sayfayı acan arkadas kımse beklırız topıgımıze bıde onu sıkıstıralım demııdelikafaduldendelikafadulden
sanada gecmıs olsun..ozlemcım baskasını topıgını ısgal etmeyelım sonucta senınde degıl bu sayfaaa...:kedi:
sımdı ben hamıs ozlemle konusyorum demı bır yanlıslık olmasında..
kafam cok karıstı ozlemktas var ama ıkı kıs kullnaıyor...
zor olcak bıze kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim hesaplarıma göre ocak olacak eşimle akşamları konuşup duruyoruz annemler bile uğraşıyo benle neymiş güzelleşmişim erkek olacakmış yok ekşi yemişim kız olacakmış isim bile buluyolar yani kendi isimlerini vermemmizi istiyorlar daha çok ama yok zaten cinsiyetini de öğrenmek istemiyorum süpriz olsun doktora dedim belli olursa sakın söyleme eeşimde bana kızıyor. banane yaa belki bidaha hamiş kalamam tadını çıkarayım. ama tabi ben öğrenirim cinsiyetini

ozlem sımdı bu arkadasın uyelık alamıyor..ama sıteyı kullnamyı cok ıyı bılıyor oda var sastım kaldım...delikafadulden
cunku konu acmıss..
ben sıteye uye oldugumda sadece yazbılıyordum smıley bıle gonderemıyordum konu acmayı bırakkk...
kullanması zor bı sıtede:kedi::kedi:.

canım ben artık girmiycem o arkadaş kullanacak. ama sayfayı açarsam burayı kapatırım o kendi adıyla girsin saolun yinede sen de sözlerimi yanlış anlama sakın canım senle aramda bişey geçmedi kötü bişey demem sana asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…