Erkek veya Kadın İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayanlar

özlemcim kendinle ilgili bişeyleer yaZMayınca birde böyle bi topic açınca bizede tuhaf geldi
sözlerinin biri birini tutmuyo cinsinden çünkü bi tutarsızlık var kimseye hesap vermek zorunda değilsin ama bizleride kandırmaya çalışma bizler burda birbirmize güvendik sırlarımızı paylaştık hep ortak olduk

sevcanımıza da kızmaya hakkın yok bunuda unutma

hamileyim canım hala. ocak gibi hesaplıyorum doğumumu. allaha şükür herşey yolunda. darısı senin başına inş

Burda bi çelişki yok mu kızlar.:1ninca:

Allaha şükür herşey yolunda demiş ilk önce.CADIARZU
Sonraki mesajlarında da düşük tehlikem var demiş.:uhm:

Hangisi doğru acaba?:uhm:
Temennim birinci mesajının doğru olması.

nan herkes bişeyler yazmış.
özlem kimseye kızmamış laelaelaelaelae
ben bi tane mesaj yazmışım bana kızmışlülülülülülü

Sevcan şansını fazla zorlama kuzum laelaelaelaelae
Sen hamişşsinya ondan olabilüüü belkü
lülülülülülü lülülülülülü

İsteyen istediği topiğe girer ,yazar..Bu topik benim girme deme hakkın yok..:1closedeyes:

Ayrıca ben senin hamile olduğuna falan inanmıyorum nerdeyse...

Hiç hamile psikolojisinde gibi değilsin...

Hem arkadaşım açtı bu sayfayı diyorsun,hem de bu sayfayı neden açtığım kimseyi ilgilendirmez diyorsun...Bu sayfayı sen mi açtın yoksa arkadaşın mı açtı karar ver ??

Biz hamile olunca ya da hamilelik beklentisi içinde olunca hemen hamilelik topiklerine girdik ama sen hiç uğramadın..

Ayrıca ben preseed ile kimyasal gebelik yaşadığımda sen de hamile olduğunu söylüyordun yani bu durumda ocak değil şubat annesi falan olman gerekiyor...

Kendi kendine gebelik kontrollerini nasıl yapıyorsun ? Evde ultrason cihazı mı var ?delikafadulden

Topikte hiç keseyi gördük,kalp atışı şöyleymiş dediğine,gebelik takvimi yapmak için heyacanlandığına hiç rastlamadım..CADIARZU

Arkadaşın senin üyeliğinle konu açmış..Öyle mi ? Ne çabuk çözmüş siteyi bir merhaba bile demedenfisfisfis

Senin arkadaşın evinizde mi yaşıyor ? Yani 2 pc var ya o bakımdan soruyorum..Diyelim iş yerinde arkadaşın..Kendine üyelik almayı akıl edemiyormu da senin pc den senin haberin olmadan girip senin adınla konu açıyor...

İlginç.... şakkıdı

Biraz soluklanın isterseniz.
Karşılıklı konu dışı mesajlar ve atışmalarınızdan dolayı,topik incelemeye alınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…