Erkek veya Kadın İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayanlar

orasını bende anlamadım ama gerçekten onu üye yapamıyorum şuan uğraşıyorum sayfa dondu üye yapmıyo

senin hesap yapmana gerek yok
doktor SATına göre hesaplamadımı tarihi
kese büyüklüğü ile gebelik haftasının paralel gidip gitmediğinden haberi yok mu
bakmadı mı
ne biç,im doktormus o
sen degiştir en iyisi

canım daha birkere gittim zaten adam gibi doktor bulamadım özelde olmak istiyorum muayenelerimi devlette çok kötü devlete gittim çünkü ordada doktor fazla bişey demedi düşük var dedi dikkat et dedi bakalım arıyorz ama bugün yarın gitmeme lazım daha test falan hiçbişey yapmadım ama zaten daha yeni öğrendim hamile olduğumu o dokrtor tekrar çağırdı işte geçen gittim test istedi ama yaptırmadım daha günü geçecek

KK da I. özlem devri bitmeden II. özlem devrini baslatmaya calısanlar var
KK bu taht mücadelesini inş kaldırır

ben gerçekten anlatamıyorum 2 tane bilgisayarım var ve 2side nete bağlı arkadaşlar diğer pcden almaya çalışıyorum ok burdan maillerime bakıyorum ayyyyy bayılacam şimdi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ozlemmmm bızede sart ıkı tane pc..kocısle atısyozz.bızdemı alsakzemuszemus

benim biri iş için kullandğım pc benim değil yani işyerinde sınırlı giremiyorum ordan ama evdeki normal apartmanda vaylısmı nedir ondan var herkes bağlanıyo kızlar neden hala soruyorsunuz amma çok hesap sordunuz heeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…